mgs2013
کاربر سایت
سلام
رفیق رقتم نمایندگی گرین یکی از بهترین خمیر هایی که گیر میومد گرفتم 25تومن
CF III
تو تست ها از بهترین ها بوده
حالا با یه تعمیرکار تو اصفهان قرار گذاشتم جلو خودم باز کنه خمیر بزنه و یه چکی بکنه و به چیپ و این چیز ها فعلا دست نزنه
فقط یه سوالی داشتم خمیری که اورجینال روی چیپ ها گذاشتن مگه چشه؟ چقدر فرق داره با اینها
من توی تست ها که دیدم البته هنگام اورکلاک، بهترین خمیر ها و خمیر های معمولی 15 درجه اختلاف دما داشتن
و اینکه باید روی 3 تا چیپ بزنم خمیرو؟ cpu , graphic , mainbord
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام . برای کسی که چه سیستم چه کنسولش مشکل گرمایی ایجاد کرده ابتدا باید از سالم بودن فن کنسول مطمئن بشه (بعد باز کردن کنسول روشن بشه تا از چرخش فن مطمئن بشید) ، چه بخواد چه نخواد باید سیلیکون روی GPU و CPU کامل تمیز بشه ، پایه ها رویت بشه ، خمیر جدید زده بشه و زیر تست بره . خمیرو قد یک نخود بعد تمیز کردن کامل سیلیکون قبلی به چیپها بزنه . (زیاد زدن باعث میشه هم روی برد بریزه هم انتقال گرما رو به سینک کم کنه) . وقتی داره کنسولو باز میکنه بی هدف فقط دنبال سیلیکون زدن نباشید . اتصالات پایه فن ، پیچهایی که به سینک بسته شده ، باید با دقت نگاه بشه شاید سرجاشون نباشن (اسمبل نادرست) . دستگاهی که اورهیت میکنه بلوپالس میده ولی دستگاه شما روشن میشه و بالا میاد . من احتمالی که دادم اسمبل نادرستو جدا شدن پایه سینکه . پس بعد باز کردن موردها رو چک کنید . ایشا... مشکل خاصی نیستو با رعایت همین موارد مشکلتون حل میشه .

امیدوارم کمکتون کرده باشم