هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

هیچ سایت و مجله ای چنین خبری رو منتشر نکردن، اونوقت شما میگید بازی کپی اجرا میکنید؟! برای اینکار باید دستگاه هک شده باشه. هیچ جای دنیا چنین چیزی نیست اونوقت تو ایران دارن بازی رو کپی تحویل مردم میدن. ( دروغه )
تنها راهی که الان موجوده اینه که با یه اکانت بازی رو میخرن بعدا رو 2 تا کنسول اکانت رو اکتیو میکنن.
آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4
عزیز من شما اشتباه فهمیدید من ظور من هم همینکاره من منظورم این بازیهای اورجینالو به صورت کپی میریزه رو هارد بله این دستگاه هک نشده و من ظور منم همین بود

سلام

دوستان بنده قصد خريد PS4 دارم. ميخوام بدونم چه نكاتي رو بايد رعايت كنم؟ چه ريجني رو توصيه ميكنيد؟ و اگر مقدوره در مورد خرابيهاي اين كنسول هم توضيح بديد كه به چه شكل بوده؟ هنوزم هست يا برطرف شده؟ و نهايتا اينكه محافظ و تبديل هم لازم داره يانه؟

ممنون

سلام

دوستان بنده قصد خريد PS4 دارم. ميخوام بدونم چه نكاتي رو بايد رعايت كنم؟ چه ريجني رو توصيه ميكنيد؟ و اگر مقدوره در مورد خرابيهاي اين كنسول هم توضيح بديد كه به چه شكل بوده؟ هنوزم هست يا برطرف شده؟ و نهايتا اينكه محافظ و تبديل هم لازم داره يانه؟

ممنون
بیمه نمیخواد
تفاوت ریجنی نداریم=>هر کدوم ارزونتر بود بهتر
همه ریجن ها مشکل خرابی داشتند ولی 2 ژاپن کمتر بوده(1 در 100 هزار هست خرابی ها پس لازم نیست بیخودی 2 ژاپن بگیرین)
بازی هم اک قیمت سایت الان 180 هست و بازی به غیر از TLOU
اک نخرید چون بعدا برای فروش به ضرر بر میخورین

دوستان کسی از وایمکس ایرانسل برای گیم آنلاین استفاده می کنه؟چه طوره؟

وایمکس؟؟؟؟؟!!!!!!! دادا بکش بیرون... همینطوری adsl مملکت نفتی هستش... دیگه چه برسه وایمکس اونم واسه گیم آنلاین...;)
پینگ میره رو 1000:d

- - -ویرایش - - -

من یکی از دوستانم تهرانه داره راضی بود بازی هم میکنیم دلست پینگش 4 5 خطه و توی کال اف هم خوبه و همین طور بتتل

کجای تهران دوست من؟
چه سرعتی؟

Last edited by a moderator:
دوستانی که می خوان از آخرین اخبار هک خبر دار بشن به سایت های معتبر در این زمینه مثل wololo.net و یا ps4hax.net مراجعه کنن و این جا دنبال این جور خبرها نباشن . این جا یه سری از دوستان علایق خودشون رو تحت عنوان واقعیت بازتاب میدن .

سلام دوستان . من یک اکانت ریجن 2 ( انگلستان ) دارم میخواستم ببینم میشه با تغییر آدرس تو قسمت account information ریجن اکانتمو به ریجن 1 ( آمریکا ) تبدیل کنم ؟
کلا راهی برای تغییر ریجن هست ؟

سلام دوستان . من یک اکانت ریجن 2 ( انگلستان ) دارم میخواستم ببینم میشه با تغییر آدرس تو قسمت account information ریجن اکانتمو به ریجن 1 ( آمریکا ) تبدیل کنم ؟
کلا راهی برای تغییر ریجن هست ؟
آمکان تغییر ریجن وجود نداره

AMIR SECRET
دوست عزیز این بحث هک ، قیمت بازی کپی و.. رو لطفا دیگه ادامه نده هیچ ارتباطی به موضوع تاپیک نداره !
هر وقت خبری شد اطلاعاتش قرار میگیره نیازی به پیش بینی نیست !

آخرین ویرایش:
یک سوال دیگه . چطور میشه آواتاری به غیر از آواتار های دیفالت بذاریم ؟ یعنی یک آواتار custom غیر از آواتارای خود psn ?

دوست عزیز این که میگید دوستان عکس میزارند (عکس های که تو پیش فرض کنسول نیست) دوستان اکانت فیس بوقشونو ست میکنن رو اواتار شما هم میخواهید یه اکانت فیس بوک جدا بساز فقط واسه پی اس ان یا اکانت اصلیتون که شخصی هست رو تو پی اس ان ست کن هر اواتاری رو فیس بوق بزنی تو کنسولتونم چنج میکنه من خودم عکسمو هفته ای یکبار عوض میکنم امیدوارم کمکتون کرده باشم یبار صفحه قبل جواب داده بودم البته

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

دوست عزیز این که میگید دوستان عکس میزارند (عکس های که تو پیش فرض کنسول نیست) دوستان اکانت فیس بوقشونو ست میکنن رو اواتار شما هم میخواهید یه اکانت فیس بوک جدا بساز فقط واسه پی اس ان یا اکانت اصلیتون که شخصی هست رو تو پی اس ان ست کن هر اواتاری رو فیس بوق بزنی تو کنسولتونم چنج میکنه من خودم عکسمو هفته ای یکبار عوض میکنم امیدوارم کمکتون کرده باشم یبار صفحه قبل جواب داده بودم البته

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

فیس بوق که هیتلره چه جور از روی پلی استیشن وصل میشه به فیس بوک خودت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or