Solidsnake_1
کاربر سایت
عزیز من شما اشتباه فهمیدید من ظور من هم همینکاره من منظورم این بازیهای اورجینالو به صورت کپی میریزه رو هارد بله این دستگاه هک نشده و من ظور منم همین بودهیچ سایت و مجله ای چنین خبری رو منتشر نکردن، اونوقت شما میگید بازی کپی اجرا میکنید؟! برای اینکار باید دستگاه هک شده باشه. هیچ جای دنیا چنین چیزی نیست اونوقت تو ایران دارن بازی رو کپی تحویل مردم میدن. ( دروغه )
تنها راهی که الان موجوده اینه که با یه اکانت بازی رو میخرن بعدا رو 2 تا کنسول اکانت رو اکتیو میکنن.
آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4
WarFrame به نظرم جالبتره بازیش از BlackLight !دوستان warframe بهتره یا blacklight : retribution ؟
چه f2p ای پیشنهاد میدین ؟
بیمه نمیخوادسلام
دوستان بنده قصد خريد PS4 دارم. ميخوام بدونم چه نكاتي رو بايد رعايت كنم؟ چه ريجني رو توصيه ميكنيد؟ و اگر مقدوره در مورد خرابيهاي اين كنسول هم توضيح بديد كه به چه شكل بوده؟ هنوزم هست يا برطرف شده؟ و نهايتا اينكه محافظ و تبديل هم لازم داره يانه؟
ممنون
من یکی از دوستانم تهرانه داره راضی بود بازی هم میکنیم دلست پینگش 4 5 خطه و توی کال اف هم خوبه و همین طور بتتلدوستان کسی از وایمکس ایرانسل برای گیم آنلاین استفاده می کنه؟چه طوره؟
دوستان کسی از وایمکس ایرانسل برای گیم آنلاین استفاده می کنه؟چه طوره؟

من یکی از دوستانم تهرانه داره راضی بود بازی هم میکنیم دلست پینگش 4 5 خطه و توی کال اف هم خوبه و همین طور بتتل
آمکان تغییر ریجن وجود ندارهسلام دوستان . من یک اکانت ریجن 2 ( انگلستان ) دارم میخواستم ببینم میشه با تغییر آدرس تو قسمت account information ریجن اکانتمو به ریجن 1 ( آمریکا ) تبدیل کنم ؟
کلا راهی برای تغییر ریجن هست ؟
یک سوال دیگه . چطور میشه آواتاری به غیر از آواتار های دیفالت بذاریم ؟ یعنی یک آواتار custom غیر از آواتارای خود psn ?
امیدوارم کمکتون کرده باشم یبار صفحه قبل جواب داده بودم البتهدوست عزیز این که میگید دوستان عکس میزارند (عکس های که تو پیش فرض کنسول نیست) دوستان اکانت فیس بوقشونو ست میکنن رو اواتار شما هم میخواهید یه اکانت فیس بوک جدا بساز فقط واسه پی اس ان یا اکانت اصلیتون که شخصی هست رو تو پی اس ان ست کن هر اواتاری رو فیس بوق بزنی تو کنسولتونم چنج میکنه من خودم عکسمو هفته ای یکبار عوض میکنمامیدوارم کمکتون کرده باشم یبار صفحه قبل جواب داده بودم البته
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk