mgs2013
کاربر سایت
با SHARE کردن کریو . تاپیکشو فکر کنم عرفان زحمت کشیده بود نوشته . بگردی راحت پیداش میکنیفیس بوق که هیتلره چه جور از روی پلی استیشن وصل میشه به فیس بوک خودت
با SHARE کردن کریو . تاپیکشو فکر کنم عرفان زحمت کشیده بود نوشته . بگردی راحت پیداش میکنیفیس بوق که هیتلره چه جور از روی پلی استیشن وصل میشه به فیس بوک خودت
از داخل بازی به سایت یوپلی برید بعد دو بخش هست rewards و actionفکر کنم هر بخش 4 گزینه داره که مثلا تو ریواردس اخرینش اینه یکبار بازی رو تموم کنی واچ داگزو به اکانت یوپلتوناز این uplay یوبی سافت چه جوری استفاده کنم عضو شدم ولی توی بازی واچ داگز بعضی ماشین ها فقله زیرش نوشته uplay چیکار باید بکنم
ببین فیس بوق درسته شیلترهفیس بوق که هیتلره چه جور از روی پلی استیشن وصل میشه به فیس بوک خودت
ولی تو بخش link with other servis که فیس بوق رو انتخاب کنید ازتون یوزر و پس میخواد که بدون کریو و این حرفا خیلی عادی بعد وارد کردن یوزر پستون میگه عکس پروفایلتون رو واسه اواتار ست پی اس ان ست کنم تایید کنید چند ساعت بعد عوض میشه اواتار خیلیم عالیبا SHARE کردن کریو . تاپیکشو فکر کنم عرفان زحمت کشیده بود نوشته . بگردی راحت پیداش میکنی
از داخل بازی به سایت یوپلی برید بعد دو بخش هست rewards و actionفکر کنم هر بخش 4 گزینه داره که مثلا تو ریواردس اخرینش اینه یکبار بازی رو تموم کنی واچ داگزو به اکانت یوپلتون
40U میده امتیاز مجازی خوده یوبی سافت در مقابل تو اکشن یه پک داره که قیمتش 40U هستش که فقط با همین امتیاز قابل خریده که اون ماشین و سلاح طلایی و... رو براتون باز میکنه خوب توضیح دادم؟
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
واسه تعویض اواتار شیر کردن لازم نداره دوست عزیزبا SHARE کردن کریو . تاپیکشو فکر کنم عرفان زحمت کشیده بود نوشته . بگردی راحت پیداش میکنی
ایشون پرسیدن چطور به فیس وصل میشی به مال خودت جواب واضحش کریوئه . حالا اومدیمو یکی لازم داشت برای صفحش :d . خودمم بدون SHARE تعویض میکنم ولی فیس حالش به باز شدنشه .واسه تعویض اواتار شیر کردن لازم نداره دوست عزیز
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
یک سوال دیگه . چطور میشه آواتاری به غیر از آواتار های دیفالت بذاریم ؟ یعنی یک آواتار custom غیر از آواتارای خود psn ?
آواتارو نمیشه تا جایی که من میدونم، اما عکس پروفایل رو اگه گوشی اندرویدی یا آیفون داشته باشین با PlayStation App هم میتونین عوض کنین.
^^ برای تغییر عکس پروفایل ( آواتار رو فقط میشه از پیش فرض ها انتخاب کرد ) 2 تا راه وجود داره:
1- PSN App رو برای android یا ios دانلود کنید و با اون تغییر بدید.
2- از قسمت تنظیمات برید به : PSN > Link with other services > Faceb**k
خونه دوستم رفتم تعجب کردم...سر وصدای زیاد کنسول ناشی از چیه بچه ها ؟؟؟؟ طوری که از10 20 متری صداش رو میشنوه ادم!!!!
واقعا دیگه خسته شدم ...هروز میخام برم بگیرم ..این مشکل ها رو میبینم ناامید میشم...
البته فک کنم کنسول رو نباید جای بسته تو میز گذاشت چون پشتش بستست ...بهش هم گفتم...احتمالا پدر کنسولو با بازی کردن در آورده که همچین صدایی میداده . روز تعطیلیش بوده 24 ساعت پاش بوده . دمای کنسول هر چی بالاتر بره سرعت چرخش فن هم بیشتر میشه طبیعیه .
نخریدی هنوز ؟ شما یکی از کاربرای خوب این تاپیکی زودتر بخر . منتظرم