هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام خدمت اساتید محترم
آیا بعد از ساختن اکانت psn برای دانلود بازی های رایگان باید 14 روز رایگان فعال شود یا خیر?
ممنون
خیر لازم نداره

- - -ویرایش - - -

والا زیاد که بازی نکردم، کلا یه 30 دقیقه بود. چند وقت یه بار دورش میره بالا بعد اروم میشه، هی همین جوری کم و زیاد...
مطمئنی صدای دیسک نبوده؟

- - -ویرایش - - -

مطمئنی صدای دیسک نبوده؟

فکر نکنم مثل صدای فن بود. حالا اینور اونور که نگاه کردم در این مورد گفتن که میتونه صداش زیاد کم و زیادبشه مخصوصا واسه killzone...ولی در مقایسه با ps3 صداش بیشتره و همین من رو یه مقدار نگران کرده.

فکر نکنم مثل صدای فن بود. حالا اینور اونور که نگاه کردم در این مورد گفتن که میتونه صداش زیاد کم و زیادبشه مخصوصا واسه killzone...ولی در مقایسه با ps3 صداش بیشتره و همین من رو یه مقدار نگران کرده.
مشکلی نیست الکی نگران نباشید ;)

والا زیاد که بازی نکردم، کلا یه 30 دقیقه بود. چند وقت یه بار دورش میره بالا بعد اروم میشه، هی همین جوری کم و زیاد...
داداش فكر كنم طبيعيه چون منم وقتى كيلزون رو بازى مى كردم دور فن بعد از چند دقيقه زياد مى شد و حين بازى كردن كم و زياد مى شد
ولى توى اساسين اين جورى نيست و بعد از تقريبا ١.٥ ساعت بازى دور فن زياد مى شه
البته سعى كنيد دستگاه رو جاى خنك بزاريد چون دماى محيط توى دور فن دستگاه تاثير زيادى داره

داداش فكر كنم طبيعيه چون منم وقتى كيلزون رو بازى مى كردم دور فن بعد از چند دقيقه زياد مى شد و حين بازى كردن كم و زياد مى شد
ولى توى اساسين اين جورى نيست و بعد از تقريبا ١.٥ ساعت بازى دور فن زياد مى شه
البته سعى كنيد دستگاه رو جاى خنك بزاريد چون دماى محيط توى دور فن دستگاه تاثير زيادى داره

والا منم همین فکر رو می کنم...کلا تو killzone اینجوری بود توی cod ghosts نه. دستگاه جلو تلویزیون روی زمین هست که سرامیکه دور برش هم کاملا خالیه. در کل یه مقدار واسم عجیب بود که چقدر صداش از ps3 بیشتره! اشتباه کردن power brick واسش نذاشتن به نظر من.

شما میتونید دانلود کنید بعد نیازی به دیسک نیست
:) بنده با کلیت کنسول و بازی دیجتالی کاملا آشنا هستم :) من دارم میگم یه بازی مثل TR که 23 گیگه رو نمیشه فقط بخریم بعد با دیسک نصبش کنیم ( دیسک رو اجاره کنیم ) بعد دیسکو کلا بندازیم بره و بدون دیسک بازی کنیم ؟

دوستان یه سوالی برام پیش اومده
دیدم که XB1 این قابلیتو داره میپرسم .
رو ONE شما میتونید یه بازیو دیجیتالی بخرید ولی دانلود نکنید . بعد برید دیسکشو جور کنید نصبش کنید و کلا بازیو بدون دیسک انجام بدید .
رو پی اس 4 هم همچین قابلیتی وجود داره ؟
این خیلی قابلیت خوبیه تو وان برای ایران چون دیگه نیاز به دانلود گیم با اون حجمهاي نجومی برای ما نداره
اما تو پلی ۴ نمی تونی گیم را بخری دیجیتالی و از دیسک نصب کنی
باید دیجیتالی دانلود بکنی
اگه اینم مثل وان ميزاشتن عالی میشد :|

این کنسول من که دیروز گرفتم موقع بازی killzone هی دور فنش کم و زیاد میشه صدای بلند میده ، طبیعیه؟!

کاملا طبیعی ، کلا PS4 صدای فن بالایی داره ...

اوج این حرکت هم تو اینفیموس و کیلزون هست ...

صداش از PS3 اسلیم خیلی بالاتر و از فت کمتره ، باز شانس آوردیم که حداقل وقتی بار سنگینی رو کنسول ننیست دور فن میاد پایین !!

فت PS3 که در همه حالات صدا F-14 TomCat میداد ...

بازي ها يا اپديتي كه دانلود ميزاريم ميشه نگه داست بعدا دانلود كرد ؟

رو دانلودي كه ميرم گزينه options داره كه ميزنم گيزنه delete داره

گزينه puse كجاست و چطوري ميشه انجام داد ؟

رو استندباي هم كه ميزاري باز دانلود ميشه ؟
بله داداش مى شه چرا نمى شه :-)
وقتى رفت توى ليست دانلود شما يك بار از توى ستينگ نت دستگاه رو قطع كن و بعد هر وقت خواستى دانلود كنى retry رو انتخاب كن . دستگاه در حالت استندباى هم دانلود مى كنه و به نظرم اين قابليت خيلى خوبيه

با دوربین PS4 چه کارهای میشه انجام داد تو بازی منظورم نیست
يکي کار صوتيي که مثلا ميگيم playstation power turrn of ps4 بعدش ديگه يکي هم play room هستش اين دوربينش هم با اين عينکي که سوني جديدا معرفي کرد که دنيا مجازي در مغز تشکيل ميشه رو با دوربين بايد انجام داد

دوستان من یک باندل جام جهانی دارم که رجین 2 ژاپن هستش
ولی هرچی کد دانلود بازی رو میزنم ارور میده که دوستان گفتن مربوط به متفاوت بودن رجین کنسول و پروفایل هستم

ولی وقتی میخوام پروفایل ژاپنی بسازم وسط مراحل زبان کنسول ژاپنی میشه و دیگه نمیتونم پروفایل رو کامل بسازم حتی توی سایت play station هم همینطوریه

برای همین میخواستم بدونم که اگر پروفایل رجین 2 اروپا بسازم این مشکل حل میشه ؟ پروفایل رو برای چه کشوری بسازم؟
اگر حتما باید ژاپنی باشه چطوری پروفایل ژاپنی بسازم
لطفا راهنمایی کنید بد جوری گیرم

کاملا طبیعی ، کلا PS4 صدای فن بالایی داره ...

اوج این حرکت هم تو اینفیموس و کیلزون هست ...

صداش از PS3 اسلیم خیلی بالاتر و از فت کمتره ، باز شانس آوردیم که حداقل وقتی بار سنگینی رو کنسول ننیست دور فن میاد پایین !!

فت PS3 که در همه حالات صدا F-14 TomCat میداد ...

ممنون دوست عزیز. من موندم فردا که بازی های گرافیک خفن تر میاد چه میشه، فکر کنم پرواز کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or