نه puse نمیشه تو standby هم دانلود نمیشه
- - -ویرایش - - -
اگر زیاد بازی کنید آره
خیر لازم ندارهسلام خدمت اساتید محترم
آیا بعد از ساختن اکانت psn برای دانلود بازی های رایگان باید 14 روز رایگان فعال شود یا خیر?
ممنون
مطمئنی صدای دیسک نبوده؟والا زیاد که بازی نکردم، کلا یه 30 دقیقه بود. چند وقت یه بار دورش میره بالا بعد اروم میشه، هی همین جوری کم و زیاد...
- - -ویرایش - - -
مطمئنی صدای دیسک نبوده؟
مشکلی نیست الکی نگران نباشیدفکر نکنم مثل صدای فن بود. حالا اینور اونور که نگاه کردم در این مورد گفتن که میتونه صداش زیاد کم و زیادبشه مخصوصا واسه killzone...ولی در مقایسه با ps3 صداش بیشتره و همین من رو یه مقدار نگران کرده.
داداش فكر كنم طبيعيه چون منم وقتى كيلزون رو بازى مى كردم دور فن بعد از چند دقيقه زياد مى شد و حين بازى كردن كم و زياد مى شدوالا زیاد که بازی نکردم، کلا یه 30 دقیقه بود. چند وقت یه بار دورش میره بالا بعد اروم میشه، هی همین جوری کم و زیاد...
داداش فكر كنم طبيعيه چون منم وقتى كيلزون رو بازى مى كردم دور فن بعد از چند دقيقه زياد مى شد و حين بازى كردن كم و زياد مى شد
ولى توى اساسين اين جورى نيست و بعد از تقريبا ١.٥ ساعت بازى دور فن زياد مى شه
البته سعى كنيد دستگاه رو جاى خنك بزاريد چون دماى محيط توى دور فن دستگاه تاثير زيادى داره
بنده با کلیت کنسول و بازی دیجتالی کاملا آشنا هستم من دارم میگم یه بازی مثل TR که 23 گیگه رو نمیشه فقط بخریم بعد با دیسک نصبش کنیم ( دیسک رو اجاره کنیم ) بعد دیسکو کلا بندازیم بره و بدون دیسک بازی کنیم ؟شما میتونید دانلود کنید بعد نیازی به دیسک نیست
این خیلی قابلیت خوبیه تو وان برای ایران چون دیگه نیاز به دانلود گیم با اون حجمهاي نجومی برای ما ندارهدوستان یه سوالی برام پیش اومده
دیدم که XB1 این قابلیتو داره میپرسم .
رو ONE شما میتونید یه بازیو دیجیتالی بخرید ولی دانلود نکنید . بعد برید دیسکشو جور کنید نصبش کنید و کلا بازیو بدون دیسک انجام بدید .
رو پی اس 4 هم همچین قابلیتی وجود داره ؟
این کنسول من که دیروز گرفتم موقع بازی killzone هی دور فنش کم و زیاد میشه صدای بلند میده ، طبیعیه؟!
بله داداش مى شه چرا نمى شه :-)بازي ها يا اپديتي كه دانلود ميزاريم ميشه نگه داست بعدا دانلود كرد ؟
رو دانلودي كه ميرم گزينه options داره كه ميزنم گيزنه delete داره
گزينه puse كجاست و چطوري ميشه انجام داد ؟
رو استندباي هم كه ميزاري باز دانلود ميشه ؟
يکي کار صوتيي که مثلا ميگيم playstation power turrn of ps4 بعدش ديگه يکي هم play room هستش اين دوربينش هم با اين عينکي که سوني جديدا معرفي کرد که دنيا مجازي در مغز تشکيل ميشه رو با دوربين بايد انجام دادبا دوربین PS4 چه کارهای میشه انجام داد تو بازی منظورم نیست
کاملا طبیعی ، کلا PS4 صدای فن بالایی داره ...
اوج این حرکت هم تو اینفیموس و کیلزون هست ...
صداش از PS3 اسلیم خیلی بالاتر و از فت کمتره ، باز شانس آوردیم که حداقل وقتی بار سنگینی رو کنسول ننیست دور فن میاد پایین !!
فت PS3 که در همه حالات صدا F-14 TomCat میداد ...