هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من کنسولو 1 ماهه دارم به این مشکل برنخوردم امکان داره در اینده اتفاق بیفته؟
آخه دیسکو میزارم تو کنسول تا تهش نرم درش نمیارم توش میمونه و زیاد اجکتش نمیکنم!مشکلی نداره این کار؟
نه مشکلی نیست.

آرمان جان به نظرت ریجن 2 ژاپن بهتر از ریجن 1 هست؟ میخوام بخرم 2 دل شدم شدید!!!
من فعلا 2 رو توصیه میکنم و 2014 به بعد !

دوستان از این به بعد برای سوالات عمومی که دوستان میپرسن و تکراری هست راحت ارجاع بدین به تاپیک سو.الات عمومی . هم فرهنگ سازی میشه و هم دیگ خودتون خسته نمیشید .

پ.ن : کسی نمیدونه بخوام طرح بزنم روی ps4 از چه نوع کاغذی با چه مارک وضخامتی استفاده کنم ؟

دوستان ، من الان موندم Wolfenstein رو بگیرم یا UFC !!! سبکشون فرق داره اما دوتاشون بازی هایی هستن که مورد علاقمن . خواستم اگه میشه یکی تو خرید یکی از این بازی های راهنماییم کنه . مرسی .
ننظر من wolfenstein رو بگیری بهتره حالش بیشتره

سلام دوستان
من و فکر می کنم خیلی دیگه از دوستان دوست داریم بتونیم با امکانات share عکس ها و فیلم های گرفته شده رو روی فیس بوک بزاریم یا از نرم افزارهای ign و غیره استفاده کنیم. کسی اینجا تونسته *** رو روی ps4 راه بندازه؟؟
تا جایی که من فهمیدم یا باید دستگاه رو به کامپیوتر وصل کرد یا یک مودم روتر گرفت که آمکان فعال سازی *** روش باشه.
ممنون

سلام خدمت همه دوستان. من ميخوام يك رجين ٢ اروپا باندل اينفيمس از اينترنت بخرم اگه بخوام اپديت رو روش برام نصب كنه فك پلمپ ميشه ميخواستم راهنماييم كنيد ببينم اگه فك پلمپ بشه از كجا ميشه فهميد قطعات داخل دستگاه تعويض شدن يا نه مثل هارد و دسته و ... يا اينكه اگه اپديت بشه با يك اكانت بعدا با اكانت خودم مشكلي پيش نمياد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or