هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من یک باندل جام جهانی دارم که رجین 2 ژاپن هستش
ولی هرچی کد دانلود بازی رو میزنم ارور میده که دوستان گفتن مربوط به متفاوت بودن رجین کنسول و پروفایل هستم

ولی وقتی میخوام پروفایل ژاپنی بسازم وسط مراحل زبان کنسول ژاپنی میشه و دیگه نمیتونم پروفایل رو کامل بسازم حتی توی سایت play station هم همینطوریه

برای همین میخواستم بدونم که اگر پروفایل رجین 2 اروپا بسازم این مشکل حل میشه ؟ پروفایل رو برای چه کشوری بسازم؟
اگر حتما باید ژاپنی باشه چطوری پروفایل ژاپنی بسازم
لطفا راهنمایی کنید بد جوری گیرم
نه نمیشه
Japan ریجن 3 از نظر اکانتهای محسوب میشه ( همه کشورهای اسیایی ریجن 3 هستن )
برای ساخت اکانته japan هم میتونی از توی youtube ببینی .

اما در کل بازی رو هم دانلود کنی کلا ربانش japanese هست . ارزشه نداره اگه حجمش خیلی بالاست.

دوستان من اگه بخوام با ریجن 2 ژاپن آنلاین بزنم
باید چه اکنتی بسازم ؟
چه کارت psn خریداری کنم ؟
بازی ها حتما باید ریجن 2 یا آل ریجن باشه برای آنلاین ؟
برای آفلاین میشه از دیسک های ریجن 1 هم میشه استفاده کرد ؟
برای دوربینش بازی اومده ؟

دوستان من اگه بخوام با ریجن 2 ژاپن آنلاین بزنم
باید چه اکنتی بسازم ؟
چه کارت psn خریداری کنم ؟
بازی ها حتما باید ریجن 2 یا آل ریجن باشه برای آنلاین ؟
برای آفلاین میشه از دیسک های ریجن 1 هم میشه استفاده کرد ؟
برای دوربینش بازی اومده ؟
همونطور که بارها اشاره شده region کنسول اهمیتی در اجرای بازی نداره .
ریجن اهمیتی توی انلاین نداره
ریجن برای بازی اهمیت این هست که در صورت تمایل به استفاده از DLC ها باید ریجن بازی فیزیکی و ریجن اکانت یکی باشن .
اکانت رو میتونی از بین امریکا و امارات و انگلیس بسازی
اگر ریجن 2 میسازی مثل انگلیس میتونی بازی ریجن 2 بخری در صورتی که میخوای از dlc ها استفاده کنی ... اگر نه که ریجن اهمیتی توی اجرای بازی نداره

برای افلاین ؟ منظورت متوجه نمیشم اما بازم تاکید میکنم از نظر فیزیکی بازیا region lock ندارن ...
ریجن فقط در صورت اجرای dlc ها مهم هست و بس

یه بازی just dance بود فقط فکر کنم. دوربینش در حاله حاضر به نظرم ارزشه خرید نداره.

همونطور که بارها اشاره شده region کنسول اهمیتی در اجرای بازی نداره .
ریجن اهمیتی توی انلاین نداره
ریجن برای بازی اهمیت این هست که در صورت تمایل به استفاده از DLC ها باید ریجن بازی فیزیکی و ریجن اکانت یکی باشن .
اکانت رو میتونی از بین امریکا و امارات و انگلیس بسازی
اگر ریجن 2 میسازی مثل انگلیس میتونی بازی ریجن 2 بخری در صورتی که میخوای از dlc ها استفاده کنی ... اگر نه که ریجن اهمیتی توی اجرای بازی نداره

برای افلاین ؟ منظورت متوجه نمیشم اما بازم تاکید میکنم از نظر فیزیکی بازیا region lock ندارن ...
ریجن فقط در صورت اجرای dlc ها مهم هست و بس

یه بازی just dance بود فقط فکر کنم. دوربینش در حاله حاضر به نظرم ارزشه خرید نداره.
دوست عزیز یعنی این که من BF4 ریجن 2 دارم
نمیتونم با اکانتم که ریجن 1 باشه Multiplayer بازی کنم؟
یا نه مثلا اگه بخوام DLC بخرم باید BF4 ریجن 1 بگیرم؟

میگم چقدر احتمال داره دوباره برای این نسل جدید اسلیم زد ه بشه؟
و اینکه خبری از هک نیست ؟ اآیا ؟( هرچند برای این نسل اصلا دوس ندارم هک بازی کنم ولی تووی ایران :( ... هی ...)

دوست عزیز یعنی این که من BF4 ریجن 2 دارم
نمیتونم با اکانتم که ریجن 1 باشه Multiplayer بازی کنم؟
یا نه مثلا اگه بخوام DLC بخرم باید BF4 ریجن 1 بگیرم؟
عزیز
اگر پست رو درست خونده باشید گفتم هیچ محدودیتی توی online نیست
بله اگر اکانت شما 1 هست بازی bf هم باید ریجن 1 باشه تا بشه dlc ها نصب بشن

و اینکه خبری از هک نیست ؟ اآیا ؟( هرچند برای این نسل اصلا دوس ندارم هک بازی کنم ولی تووی ایران :( ... هی ...)
احتمالش که هست اما اگر خبری بشه 1 الا 2 سال پس از عرضه کنسول خبری میشه
احتمالش خیلی پایینه . قبلا هم گفتم الانم میگم با توجه به اینکه ویتا بعد از بیش از 2 سال از عرضه هک نشده و اینکه پایه و سیستم نسل جدید به طوره کلی متفاوت هست انتظاری از هک طی 2-3 ساله اینده نداشته باشید. شاید حالا حالاها خبری نشه.

سلام . اقا ارمان این خرابی ps4 ریجن 1 که میگن مرگ ابی و اجکت دیسک و ..... توی کنسول های تولید جدیدش هم مشاهده شده ؟ من خودم reigon 1 دوست دارماا ولی ادم به دل شوره میندازن مخصوصا که اینترنتی میخرم :(

عمر کنسول رو 5 سال در نظر بگیریم...حداقل نصفش باید بره تا سرو کله اسلیم پیدا بشه...
هک؟ بیخیالش باشی بهتره...

سلام . اقا ارمان این خرابی ps4 ریجن 1 که میگن مرگ ابی و اجکت دیسک و ..... توی کنسول های تولید جدیدش هم مشاهده شده ؟ من خودم reigon 1 دوست دارماا ولی ادم به دل شوره میندازن مخصوصا که اینترنتی میخرم :(
Blue Pulse اگر کسی داشت فکر کنم برای 2013 بود. اما اره اکثریت بچه های که مشکل داشتن 2013 . ریجن 1 بود . یه تعدادم 2014 و یه تعدادم کمتری هم به نسبت اینا ریجن 2 . از 3 و japan موردی یادم نمیاد داشته باشیم .
بین ریجنها فرقی نیست
من توصیم فعلا japan و یا 2 از 2014 به بعد هست .... البته مهلت تست هم همیشه بگیرید برای محکم کاری.

اکانتی که میسازیم توی پینگ تاثیر داره ؟؟؟
اگه تاثیر داره دو بسازم بهتره دیگه؟؟؟
نه تاثیر اونجوری نداره شما میتوانید دکمه ی windows +r بزنید بعد بنویسید ping 4.2.2.2 -t میفهمید پینگتون چنده

- - -ویرایش - - -

این dlc بازی ها کجاست چجوری باید دانلودش کرد؟

دوستان ، من الان موندم Wolfenstein رو بگیرم یا UFC !!! سبکشون فرق داره اما دوتاشون بازی هایی هستن که مورد علاقمن . خواستم اگه میشه یکی تو خرید یکی از این بازی های راهنماییم کنه . مرسی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or