.:miladamiri:.
کاربر سایت
میشه یکی یه اعلامیه بزنه تفاوت ریجن ها ؟ |
اگر این طوری پیش بره تا 4 سال دیگه همه میان میپرسن خب
سلام
چجوری دسته ی دوم رو بشناسونم؟:d
والا همین تاپیک سوالات عمومی هست . نمیدونم چرا فرهنگش هنوز جا نیافتاده که اول برن یه تحقیقی بکنن توی سایت ها یا تاپیک های دیگ بعد بیان سوال بپرسن
- - -ویرایش - - -
اصلا نگاهش که کنی معلومه
هم قسمت براقش خش های ریز یا درشت و لکه داره .
هم از جعبش ضایس .
هم از چیدن کنسول و لوازم توی جعبه معلومه . کنسول دست دوم رو نمیشه مثل کارخونه بزاری تو جعبه .
اصلا ببینی خودت متوجه میشی . حساس نشو
والا همین تاپیک سوالات عمومی هست . نمیدونم چرا فرهنگش هنوز جا نیافتاده که اول برن یه تحقیقی بکنن توی سایت ها یا تاپیک های دیگ بعد بیان سوال بپرسن
- - -ویرایش - - -
اصلا نگاهش که کنی معلومه
هم قسمت براقش خش های ریز یا درشت و لکه داره .
هم از جعبش ضایس .
هم از چیدن کنسول و لوازم توی جعبه معلومه . کنسول دست دوم رو نمیشه مثل کارخونه بزاری تو جعبه .
اصلا ببینی خودت متوجه میشی . حساس نشو
با USB بزن دفعه اول میلاد ×___________________________________________________________________________________________________________________________×منظورم کنترلر دوم بود :d
بهر حال الان از سایت سونی خوندم شناختمش
اما دقیق نفهمیدم چی شد :d
خیلی کمه احتمالشاحتمال اینکه پی اس 4 کپی خور بشه هست؟ یا همه بازیاشو تا آخر باس اورجینال بخریم؟
خیلی کمه احتمالش
ویتا الان 2 سال و چند ماهی هست اومده به هیچ جا نرسیدن توی زمینه هکه بازیهای خوده ویتا ....
فکر نمیکنم تا 2-3 سال دیگه خبری بشه
به نظره من اهمیتی هم نداره . خیلی از امکاناته دستگاه online هست و پلاس و بازیهای انلاین خودش کلی لذت دارن ....
متوجه هستم .برای همین گفتم "نظره من" ... ولی فکر کنم خیلی از بچه ها طرفداره psn و امکاناتش باشن .آخه نمی دونید که تو ایران تهیه بازی های اورجینال چه بدبختی داره با این وضع دلار:banghead:
شما میتونید دانلود کنید بعد نیازی به دیسک نیستدوستان یه سوالی برام پیش اومده
دیدم که XB1 این قابلیتو داره میپرسم .
رو ONE شما میتونید یه بازیو دیجیتالی بخرید ولی دانلود نکنید . بعد برید دیسکشو جور کنید نصبش کنید و کلا بازیو بدون دیسک انجام بدید .
رو پی اس 4 هم همچین قابلیتی وجود داره ؟
نه puse نمیشه تو standby هم دانلود نمیشهبازي ها يا اپديتي كه دانلود ميزاريم ميشه نگه داست بعدا دانلود كرد ؟
رو دانلودي كه ميرم گزينه options داره كه ميزنم گيزنه delete داره
گزينه puse كجاست و چطوري ميشه انجام داد ؟
رو استندباي هم كه ميزاري باز دانلود ميشه ؟
اگر زیاد بازی کنید آرهاین کنسول من که دیروز گرفتم موقع بازی killzone هی دور فنش کم و زیاد میشه صدای بلند میده ، طبیعیه؟!