هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان یه مشکل :
یکی از دوستام ps4 خریده بعد وقتی بازی میکنه سیوش میپره . مثلا امروز اینفیموس بازی میکنه سیو هم میشه ولی وقتی کنسول رو خاموش میکنه دوباره فردا میاد بازی کنه از اول میاد . یعنی انگار سیوش با خاموش شدن دستگاه یا استندبای کردن دستگاه پاک میشه . چیکار کنیم ؟

سلام دوستان یه مشکل :
یکی از دوستام ps4 خریده بعد وقتی بازی میکنه سیوش میپره . مثلا امروز اینفیموس بازی میکنه سیو هم میشه ولی وقتی کنسول رو خاموش میکنه دوباره فردا میاد بازی کنه از اول میاد . یعنی انگار سیوش با خاموش شدن دستگاه یا استندبای کردن دستگاه پاک میشه . چیکار کنیم ؟

ورژن فریمور دستگا چند هست؟

دستگاه را کلا آپدیت کرده؟

سلام دوستان یه مشکل :
سلام
این مورد موقعی پیش میاد که اکانت نمیسازن و log in guest میکنید.
2-3 نفر قبلا این مورد رو داشتن
اگر اکانت نساخته باید بسازه !

سلام
این مورد موقعی پیش میاد که اکانت نمیسازن و log in guest میکنید.
2-3 نفر قبلا این مورد رو داشتن
اگر اکانت نساخته باید بسازه !

میشه لطف کنی طریق ساخت اکانت رو بگی ؟ :دی
بعد یه سوال دارم :
من فایل اپدیت ps4 رو دان کردم . خودم چند روز دیگ ps4 میگیرم . حالا بنظر شما وقتی کنسول بدستم رسید همون بار اول که میخوام روشن کنم از سیف مود بیام بالا اپدیت رو اول بزنم یا نه اول کنسول رو روشن کنم و تنظیمات و ساخت اکانت رو اوکی کنم بعد اپدیت بزنم ؟ مشکل من اینه که خب اگه من کنسول رو اپدیت نکنم و به نت وصل باشم خودش موقعی که میخوام تنظیمات اولیه رو اوکی کنم اپدیت میکنه و من میخوام افلاین اپدیت کنم :دی
بعد راستی من بخوام یه طرح last of us روی کاغد چاپ کنم بچسبونم به کنسول مشکلی نیست ؟ چون اسکین گیر نمیاد اینجا :|:|
یه سوال دیگ :دی . من اینترنتی خرید میکنم . بنظرت کنسول رو اپدیت شده بخرم یا بدون اپدیت ؟ توی مهلت تست و .... هیچ فرقی نداره . کنسول ها مارچ 2014 هستن . خودم دلم میخواد اپدیت نشده بخرم چون اصلا همون اپدیتش لذت بخشه اما خب اپدیت کنن خودش یه تست هست دیگ مشکلی داشته باشه همونجا اوکی میکنن . نمیدونم والا :دی

آخرین ویرایش:
سلام دوستان خسته نباشید تقریبا یک هفته میشه که میخوام فیفا بازی کنم همون اولش که می خوام وصل بشم به سرور ea ارور میده عکس انداختم لطغا راهنمایی کنید چیکار کنم
مرسی
DSC_0002.JPG
آپدیت کردی؟

سلام به همگی
دوستان من ps3 دارم اما تو فکرم بود که بفروسم یه 4 بگیرم
ارزش شو داره؟
تنها مشکلم هم قیمت 300 یا 250 تومنی بازی های 4 هست کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟

من خودم 1 هفتس 3 رو فروختم 4 خریدم
خیلی هم ارزش داره اگه مشکل نت نداشته باشی :d

پاسخ

سلام دوستان

آیا در کنسول ریجن 2 ژاپن میشه عملکرد دکمه X , O رو مثل اروپا کرد؟

ممنون

هرجا رفتم تو اصفهان ریجن 2 اروپا نبود متاسفانه
سلام نه متاسفانه ...
ولی اگه هک بشه هکر ها میتونن یه کارایی بکنن مثل PS3 ولی حالا حالا ها یا حتی هیج وقت بهش فکر نکن . چون فعلا بعیده.

سلام دوستان
غیر از بازی سنتر جایی هست که بازار مبادله بازی ها یا فروش بازی های دسته دوم داغ باشه حالا فروم یا سایتی که قیمت هاش معقولانه باشه فرقی نداره

دوستان اين Mr.ps4 تو آپارات ويديو مشاوره گذاشته ميگه ps4 زشته و ساخت اكانتش دردسر داره ولي ايكس باكس وان خوشگله و اينترنت اكسپلورر داره :| من اكانت آپارات ندارم، از فن هاي سوني درخواست ميكنم كه به صورت تخصصي جواب ايشون رو بدن D:
داوش جوابشو دادم راستي خودش تو ويدئو گفته ps4 بهتره که!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or