سلام دوستان یه مشکل :
یکی از دوستام ps4 خریده بعد وقتی بازی میکنه سیوش میپره . مثلا امروز اینفیموس بازی میکنه سیو هم میشه ولی وقتی کنسول رو خاموش میکنه دوباره فردا میاد بازی کنه از اول میاد . یعنی انگار سیوش با خاموش شدن دستگاه یا استندبای کردن دستگاه پاک میشه . چیکار کنیم ؟
سلامسلام دوستان یه مشکل :
یکی از دوستام ps4 خریده بعد وقتی بازی میکنه سیوش میپره . مثلا امروز اینفیموس بازی میکنه سیو هم میشه ولی وقتی کنسول رو خاموش میکنه دوباره فردا میاد بازی کنه از اول میاد . یعنی انگار سیوش با خاموش شدن دستگاه یا استندبای کردن دستگاه پاک میشه . چیکار کنیم ؟
سلام
این مورد موقعی پیش میاد که اکانت نمیسازن و log in guest میکنید.
2-3 نفر قبلا این مورد رو داشتن
اگر اکانت نساخته باید بسازه !
آپدیت کردی؟سلام دوستان خسته نباشید تقریبا یک هفته میشه که میخوام فیفا بازی کنم همون اولش که می خوام وصل بشم به سرور ea ارور میده عکس انداختم لطغا راهنمایی کنید چیکار کنم
مرسی
سلام به همگی
دوستان من ps3 دارم اما تو فکرم بود که بفروسم یه 4 بگیرم
ارزش شو داره؟
تنها مشکلم هم قیمت 300 یا 250 تومنی بازی های 4 هست کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟
سلام نه متاسفانه ...سلام دوستان
آیا در کنسول ریجن 2 ژاپن میشه عملکرد دکمه X , O رو مثل اروپا کرد؟
ممنون
هرجا رفتم تو اصفهان ریجن 2 اروپا نبود متاسفانه
یعنی حتما یه اینترنت با سرعت خوب میخواد؟من خودم 1 هفتس 3 رو فروختم 4 خریدم
خیلی هم ارزش داره اگه مشکل نت نداشته باشی :d
داوش جوابشو دادم راستي خودش تو ويدئو گفته ps4 بهتره که!دوستان اين Mr.ps4 تو آپارات ويديو مشاوره گذاشته ميگه ps4 زشته و ساخت اكانتش دردسر داره ولي ايكس باكس وان خوشگله و اينترنت اكسپلورر داره من اكانت آپارات ندارم، از فن هاي سوني درخواست ميكنم كه به صورت تخصصي جواب ايشون رو بدن D:
1 عدد PSN Card 20 $ یا 50 $ میخری و میری استور و خریدت رو انجام میدیسلام
ps4 ریجن 1 دارم اکانتم رو us ساختم اگه بخوام خرید کنم از پی اس استور باید چیکار کنم؟