هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

مشورت میخوام بکنم - میخوام کنسول رو بگیرم ، یه رجین 2 (امارات) باندل Infamous میخواستم بگیرم ، تقریبا 1900 در میاد ؛ همین رو بگیرم ؟ زیاد گرون نباشه ؟ روی رجین 2ش تاکید دارم خودم ، از اونطرف توی ترد قیمت دارن برای رجین 2 قیمت ها 1550 میزارن !!!!
داداش قيمت بالاس
چرا ريجن ٢ اصرار داري؟

- - -ویرایش - - -

هارد بزنی به ps4 میشه فیلم هم اجرا کرد یا هنوز سونی این قابلیت رو نزاشته
فعلا نه از هارد اكسترنال پشتيباني ميكنه نه ميشه فيلم ريخ تو فلش منتقل كرد و ديد.

1_دوستان من میخوام ریجن1 بگیرم هارد هم همراهش؟2_مشکل سانگ این شدن راحل داره چون بچها خیلی شکایت دارن!؟فقط واسه بار اول ک اکانت میسازی اینطوری یا همیشه اینطوری؟ 3_بعضی بچهای میگن با قند شکن درس میشه ولی من ک تو تاریک سوال کردم گفتن شبکه psn ***** نیست؟

اقا ميگن باز كردنش داستان داره... من تجربه باز كردن دسته PS1,PS2 و X360 و انواع جو استيك PC رو دارم اما اين يكي رو ميترسم حقيقت....

Sent from my iPhone using Tapatalk
چی بگم والا اگه بهت بگم یاز کن چیزی نمیشه فردا دستت خراب بشه میوفته گردن من
ولی تو g یه سرچ بکن که چجوری دسترو باز میکنن کلی برات میاره هم فیلم هم عکس
بازم میل خودته

چی بگم والا اگه بهت بگم یاز کن چیزی نمیشه فردا دستت خراب بشه میوفته گردن من
ولی تو g یه سرچ بکن که چجوری دسترو باز میکنن کلی برات میاره هم فیلم هم عکس
بازم میل خودته

مرسي دوست عزيز، حتما امتحانش ميكنم، اگرم تركيد كه فداي سرت... يه دوستي دارم كه تعميرات موبايل ميكنه، بايد از اون كمك بگيرم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان اين Mr.ps4 تو آپارات ويديو مشاوره گذاشته ميگه ps4 زشته و ساخت اكانتش دردسر داره ولي ايكس باكس وان خوشگله و اينترنت اكسپلورر داره :| من اكانت آپارات ندارم، از فن هاي سوني درخواست ميكنم كه به صورت تخصصي جواب ايشون رو بدن D:

دوستان اين Mr.ps4 تو آپارات ويديو مشاوره گذاشته ميگه ps4 زشته و ساخت اكانتش دردسر داره ولي ايكس باكس وان خوشگله و اينترنت اكسپلورر داره :| من اكانت آپارات ندارم، از فن هاي سوني درخواست ميكنم كه به صورت تخصصي جواب ايشون رو بدن D:
×_× مهم نیست . چرا خودمون رو خسته حرفه بی حساب کنیم ؟

هر دوی کنسولهای توی این زمینه ها عالی عمل کردن و طریقه ساخت اکانت و ... همه چیزشون خیلی سرراست و اسوده هست ...!!!!_!!!!

1_دوستان من میخوام ریجن1 بگیرم هارد هم همراهش؟2_مشکل سانگ این شدن راحل داره چون بچها خیلی شکایت دارن!؟فقط واسه بار اول ک اکانت میسازی اینطوری یا همیشه اینطوری؟ 3_بعضی بچهای میگن با قند شکن درس میشه ولی من ک تو تاریک سوال کردم گفتن شبکه psn ***** نیست؟
1. همه دستگاها هارد 500 داره و البته قابل upgrade هم هست .
2. شانسیه ظاهرا. برای یه سری پیش اومده و برای یه سری هم نه. توی صفحه های قبل و بیرون این تاپیک دوستان راه حلهای رو پیشنهاد کردن .

سلام
از رو جعبه از کجا بفهمم region 2 ژاپن هست یا اروپا ؟
تاریخ ساخت و از کجا ببینم ؟
از روی سریال ...
CHU1000A ماله Japan هست.

- - -ویرایش - - -

میشه یه اکانت رو، همزمان روی ویتا و پلی4 استفاده کرد؟
مشکلی نیست.

سلام به همگی
دوستان من ps3 دارم اما تو فکرم بود که بفروسم یه 4 بگیرم
ارزش شو داره؟
تنها مشکلم هم قیمت 300 یا 250 تومنی بازی های 4 هست کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟

سلام به همگی
دوستان من ps3 دارم اما تو فکرم بود که بفروسم یه 4 بگیرم
ارزش شو داره؟
تنها مشکلم هم قیمت 300 یا 250 تومنی بازی های 4 هست کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟

هیچکس نمی تونه بهت بگه ارزش داره یا نه :دی
در مورد سوال دومت ام اکثر بچه های اینجا 1/2 تا بازی دارن که مرتبا با بازی های دیگه عوض می کنن اینجوری پول کمتری میدن
اگر خیلی حساس نباشی که حتما بازی هارو روز ریلیز جهانی بازی کنی همیشه حدود 1 ماه بعد از ریلیز میشه بازی رو با قیمت های خیلی پایین تر خرید

سلام دوستان خسته نباشید تقریبا یک هفته میشه که میخوام فیفا بازی کنم همون اولش که می خوام وصل بشم به سرور ea ارور میده عکس انداختم لطغا راهنمایی کنید چیکار کنم
مرسی
DSC_0002.JPG

بچه ارزش جواب دادن نداره!از سر بیکاری جوابشو به مردمی که ازش سوال کردن میخوندم سوتیه ایشون کلا(شوکرپانچ!!!!!! یا عرضه I:SS در سال 2016 برای PS3!!!!!!!!!!) و جای سواله اونایی که میرن از این بچه مشاوره میگیرن کی هستن دیگه!:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or