سلام نه متاسفانه ...
ولی اگه هک بشه هکر ها میتونن یه کارایی بکنن مثل PS3 ولی حالا حالا ها یا حتی هیج وقت بهش فکر نکن . چون فعلا بعیده.
شما قبلا با دسته ps3 بازی کردید؟ممنون از شما
دکمه X , O تو بازی هم برعکس هست یا فقط تو منو کنسول برعکسه؟ اگه فقط منو باشه میشه تحمل کرد
خوب اگه داخل بازی جا به جا هم باشه یکمی اذیت میشید اما بعد یه هفته عادت میکنی مثل کسایی که ماوس و کیبرد بازی کردن میرن با دسته بعد یه هفته عادت میکنن یا برعکسبله دوست عزیز
خوب اگه داخل بازی جا به جا هم باشه یکمی اذیت میشید اما بعد یه هفته عادت میکنی مثل کسایی که ماوس و کیبرد بازی کردن میرن با دسته بعد یه هفته عادت میکنن یا برعکس
درست میگن از لحاظ جابجایی در منوی بازی فقط به ریجن بازی بستگی داره نه به ریجن کنسول / من خودم کیلزون 3 داشتم و در منوی بازی دکمه ها جابجا بوددوست عزیزم چرا وقتی از چیزی مطمئن نیستی بنده خدارو سردرگم می کنی؟
رجین 2 ژاپن و رجین 3 فقط و فقط توی منو خود دستگاه با O تایید و با X کنسل می کنیم
توی بازی ها ( منو بازی، گیمپلی بازی و...) همه رجین ها شبیه به هم هستن و تفاوتی از این نظر نیست
بله ایشون درست میگندوست عزیزم چرا وقتی از چیزی مطمئن نیستی بنده خدارو سردرگم می کنی؟
رجین 2 ژاپن و رجین 3 فقط و فقط توی منو خود دستگاه با O تایید و با X کنسل می کنیم
توی بازی ها ( منو بازی، گیمپلی بازی و...) همه رجین ها شبیه به هم هستن و تفاوتی از این نظر نیست
دوست عزیز من گمراه نکردم دقت کنید نوشتم اگه داخل بازی هم جا به جا باشه اذیت میشه اگه باعث گمراهی کسی شده عذر میخوامدوست عزیزم چرا وقتی از چیزی مطمئن نیستی بنده خدارو سردرگم می کنی؟
دوست عزیز من گفتم اگه داخل بازی جا به جا باشه اگه باعث گمراهی کسی شد عذر میخوامدوست عزیزم چرا وقتی از چیزی مطمئن نیستی بنده خدارو سردرگم می کنی؟
بله دوست عزیز اما دقت کنید نوشتم اگه داخل بازی جا به جا باشه اگه باعث گمراهی کسی شد معذرت میخوامدوست عزیزم چرا وقتی از چیزی مطمئن نیستی بنده خدارو سردرگم می کنی؟
به جای اینکه Guest Log in آنجام بشه بایستی New User زده بشه . یک سری اطلاعات میخواد مثل انتخاب کشور که میشه Region و دادن ادرس و وارد کردن email و Pass و همچنین تاریخ تولد هم بسیار مهم هست .میشه لطف کنی طریق ساخت اکانت رو بگی ؟
بعد یه سوال دارم :
من فایل اپدیت ps4 رو دان کردم . خودم چند روز دیگ ps4 میگیرم . حالا بنظر شما وقتی کنسول بدستم رسید همون بار اول که میخوام روشن کنم از سیف مود بیام بالا اپدیت رو اول بزنم یا نه اول کنسول رو روشن کنم و تنظیمات و ساخت اکانت رو اوکی کنم بعد اپدیت بزنم ؟ مشکل من اینه که خب اگه من کنسول رو اپدیت نکنم و به نت وصل باشم خودش موقعی که میخوام تنظیمات اولیه رو اوکی کنم اپدیت میکنه و من میخوام افلاین اپدیت کنم
بعد راستی من بخوام یه طرح last of us روی کاغد چاپ کنم بچسبونم به کنسول مشکلی نیست ؟ چون اسکین گیر نمیاد اینجا
یه سوال دیگ . من اینترنتی خرید میکنم . بنظرت کنسول رو اپدیت شده بخرم یا بدون اپدیت ؟ توی مهلت تست و .... هیچ فرقی نداره . کنسول ها مارچ 2014 هستن . خودم دلم میخواد اپدیت نشده بخرم چون اصلا همون اپدیتش لذت بخشه اما خب اپدیت کنن خودش یه تست هست دیگ مشکلی داشته باشه همونجا اوکی میکنن . نمیدونم والا
بله دوست عزیز اما دقت کنید نوشتم اگه داخل بازی جا به جا باشه اگه باعث گمراهی کسی شد معذرت میخوام