هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اقا ما یه ps4 گرفتیم سوژه شده:
طرف به عنوان ریجن دو اروپا فروخت به ما، حالا من دیدم دفترچه ایناش ژاپنیه، دکمه تایید رو هم دایره هست...من میگم ریجن ژاپنیه یارو میگه نه، پشت جعبه اش یه کره کوچیک و عدد دو هست اونو نشون داده میگه ریجن دو اروپاس سفارش ژاپن!!این ایکون قضیش چیه؟!

سلام
دانلود هارو نمیشه pause کرد؟
این قابلیت رو کنسول هنوز نداره ولی برای توقف یه راه هست.بزارید دانلود انجام بشه و هروقت خواستی از تو بخش تنظیمات اینترنت تیک اتصالو برداری و برای ادامه تیک رو فعال کنی.

سلام
من اولین بازیم رو کنسول واچ داگز بوده و میخوام بازی جدیدی بگیرم.بیشترم برام بخش تک نفره مهمه تا چندنفره!چی پیشنهاد میدید؟میخوام حالاحالاها سرگرمم کنه!
تو انحصاریام که کیلزونو هیچکس پیشنهاد نمیده و مد نظرم بدنام هست!از طرفیم بدنام گیم پلیش نسبتا کوتاهه انگار!نمیدونم چیکار کنم.

سلام داداش
اين ها gameplay زياد دارن=
1_ assassin's creed iv
2_tomb rider

نوشته شده توسط FARNOOD007
دوستان میدونم ربطی به تاپیک نداره ولی یه لحظه این چنل رو نگاه بندازین
ویدیو های Mr.ps4
داش احتمالا اين طرف بچه حاجيه! ديگه هميني كه هست يه سري مثل اكثر بچه هاي بازيسنتر كنسول رو با هزار بدبختي و قرض و قوله گرفتن بعضي ها هم مثل اين تحفه از هر كنسول 4-5 تا دارن ولي هنوز ننه باباشون دارن تا هرتناق پر ميكنن. ما هم كه ميبيني اونجا فقط ps3 و پي سي رو زديم خالي نمونه ! والا 360 رو هم بزور داريم وقتي ميام اينجا ميخونم تبادل نظراي شما رو حس بهم ميده كه واقعا كنسول دارم...ولي...

دوستان میدونم ربطی به تاپیک نداره ولی یه لحظه این چنل رو نگاه بندازین :|
ویدیو های Mr.ps4

ممنون بابت لينك، كلي خنديدم :))
خب ايشون يك نمونه از قشر مرفحين بي درد هست، كه البته اين بازيا كه واسش خريدن به درد سن و سالش هم نمي خوره، من جاي باباش بودم اون ويتا رو تو سرش مي شكوندم بعدش هم مي فرستادمش پي درساش. والا !

سلام خدمت دوستان گل. دكمه ضبدر گير داره، چندتا پست قبل يكي ديگه هم همين مشكل رو داشت، دوستان يه اسپري پيشنهاد كردن، كسي اگه عكس و اطلاعاتي از اين اسپري داره يه اطلاعاتي در موردش بذاره...

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام

اگه کنسول ریجن یک باشه بازی ریجن 2 باشه مشکلی که پیش نمیاد؟ حتی برای multyplayer?

خیر چیزی نمیشه اصن ریجن کنسول برای بازی مهم نیست

- - -ویرایش - - -

سلام خدمت دوستان گل. دكمه ضبدر گير داره، چندتا پست قبل يكي ديگه هم همين مشكل رو داشت، دوستان يه اسپري پيشنهاد كردن، كسي اگه عكس و اطلاعاتي از اين اسپري داره يه اطلاعاتي در موردش بذاره...

به نظرم باز کنی تمیز کنی بهتره :|

خیر چیزی نمیشه اصن ریجن کنسول برای بازی مهم نیست

- - -ویرایش - - -

به نظرم باز کنی تمیز کنی بهتره :|

اقا ميگن باز كردنش داستان داره... من تجربه باز كردن دسته PS1,PS2 و X360 و انواع جو استيك PC رو دارم اما اين يكي رو ميترسم حقيقت....

مشورت میخوام بکنم - میخوام کنسول رو بگیرم ، یه رجین 2 (امارات) باندل Infamous میخواستم بگیرم ، تقریبا 1900 در میاد ؛ همین رو بگیرم ؟ زیاد گرون نباشه ؟ روی رجین 2ش تاکید دارم خودم ، از اونطرف توی ترد قیمت دارن برای رجین 2 قیمت ها 1550 میزارن !!!!

اقا ما یه ps4 گرفتیم سوژه شده:
طرف به عنوان ریجن دو اروپا فروخت به ما، حالا من دیدم دفترچه ایناش ژاپنیه، دکمه تایید رو هم دایره هست...من میگم ریجن ژاپنیه یارو میگه نه، پشت جعبه اش یه کره کوچیک و عدد دو هست اونو نشون داده میگه ریجن دو اروپاس سفارش ژاپن!!این ایکون قضیش چیه؟!

ژاپن دیگه 3 نیست رجین 2 ژاپون است.کلا این دستگاه شما برای کشور ژاپن است .

[h=1]برای ژاپن کدش CUH-1000A است[/h]
برای خاطرجمی سریال کد دستگاه با جعبه را مقایسه کن باید یکی باشه

abac8083011b046d5760.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or