هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

عزیز
اگر پست رو درست خونده باشید گفتم هیچ محدودیتی توی online نیست
بله اگر اکانت شما 1 هست بازی bf هم باید ریجن 1 باشه تا بشه dlc ها نصب بشن

احتمالش که هست اما اگر خبری بشه 1 الا 2 سال پس از عرضه کنسول خبری میشه
احتمالش خیلی پایینه . قبلا هم گفتم الانم میگم با توجه به اینکه ویتا بعد از بیش از 2 سال از عرضه هک نشده و اینکه پایه و سیستم نسل جدید به طوره کلی متفاوت هست انتظاری از هک طی 2-3 ساله اینده نداشته باشید. شاید حالا حالاها خبری نشه.
هک نشدن ویتا اصلا ربطی نداره به هک شدن یا نشدن پی اس ۴ نداره. اتفاقا همونطور که خودتون هم فرمودید معماری دستگاه کلا عوض شده و اتفاقا همین میتونه احتمال هک شدن رو بالا ببره چون خیلی شبیه پی سی شده.

سلام خدمت همه دوستان. من ميخوام يك رجين ٢ اروپا باندل اينفيمس از اينترنت بخرم اگه بخوام اپديت رو روش برام نصب كنه فك پلمپ ميشه ميخواستم راهنماييم كنيد ببينم اگه فك پلمپ بشه از كجا ميشه فهميد قطعات داخل دستگاه تعويض شدن يا نه مثل هارد و دسته و ... يا اينكه اگه اپديت بشه با يك اكانت بعدا با اكانت خودم مشكلي پيش نمياد؟

اقا نده واست اپدیت کنن...مطمئن باش اپدیت کردن یک بهوونس بعضی وقتا من اصلا خوش بین نیستم به این مسئله اپدیت کردن.
خودت راحت اپدیتش کن.

خودت اپدیت کن تاکید کن پلمپ بدن بهت دستگاهو. تو باید احتمال کلاه رفتن رو سرتو پایین بیاری با این ریسکا احتمال کلاه رفتن رو سرتو بالاتر می بری که برادر من...

اقا نده واست اپدیت کنن...مطمئن باش اپدیت کردن یک بهوونس بعضی وقتا من اصلا خوش بین نیستم به این مسئله اپدیت کردن.
خودت راحت اپدیتش کن.

خودت اپدیت کن تاکید کن پلمپ بدن بهت دستگاهو. تو باید احتمال کلاه رفتن رو سرتو پایین بیاری با این ریسکا احتمال کلاه رفتن رو سرتو بالاتر می بری که برادر من...
اخه كلا با سيستم ps اشنايي ندارم واسه اپديت من ايكس باكسي بودم قبلا :d راهنمايي برا اپديت كردن كنسول تايپيك داره اينجا؟

آقا من دستگام یه کم که فشار میدم صدای مثل صدای پلاستیک میده چرا ؟
:|||||||||
خدايا به كيا كنسول دادي ؟!:((((((((

برادر من بين دو قطعه آلمينيومي يه قطعه پلاستيكي هست كه خوب چفت نشده صدا ميده ديگه!!! حيف وضعه ماليم خوب نيست وگرنه كنسول ميخريدم ...

اخه كلا با سيستم ps اشنايي ندارم واسه اپديت من ايكس باكسي بودم قبلا :d راهنمايي برا اپديت كردن كنسول تايپيك داره اينجا؟
داداش آپديت دستگاه خيلى آسونه ، دستگاه رو به اينترنت وصل مى كنيد و بعد ستينگ و بعد قسمت آپديت ، دستگاه به همين راحتى آپديت مى شه البته اتوماتيك هم آپديت مى شه

- - -ویرایش - - -

R2 و L2 دسته من خیلی صدا قیژ قیژ میده !

روغن کاریش کنم ؟! :|
نه داداش فكر نمى كنم نيازى باشه از منم همين طور بود ولى بعد از يه مدت كه باهاش كار كردم خوب شد

سلام دوستان عزیز, لطفا ببینید صدایی که این دستگاه میده طبیعیه ؟ انگار که اصلا چفت نشده دستگاه... خیلی مهم و ضروریه... ممنون میشم یه چند نفری ببینن نظر بدن.. http://gamertak.com/wp-content/uploads/2014/06/IMG_0784.mkv

فکر نکنم طبیعی باشه چون خیلی عجیب صدا میداد.من مال خودمو اینجوری کردم هیچ صدایی ازش در نیومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or