هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

مهلت تست نداره این از 4 ماه پیش این طوری هست البته دوستان این صدا دستگاه نسیتا این من با دست فشار میدم این طوری میشه
حالا صدا مهم نیست به کنسول آسیب نمیزنه؟ آخه کی کنسول رو فشار میده؟

مهلت تست نداره این از 4 ماه پیش این طوری هست البته دوستان این صدا دستگاه نسیتا این من با دست فشار میدم این طوری میشه
حالا صدا مهم نیست به کنسول آسیب نمیزنه؟ آخه کی کنسول رو فشار میده؟

ولمون کن تو رو خدا ! :دی

هر موقع یکی از احتیاجات بازی این بود که یکی وایسا اونجا کنسول رو فشار بده ، شما نگران باش ! :دی

بعد یه چیز دیگه من با این دستمال ها که عینک رو تمیز میکنم خواستم کنسول رو تمیز کنم خط افتاد :| شما چطوری تمیز میکنید؟

قسمت براق کنسول رو با هر دستمالی ، تو خلاء کامل هم تمیز کنی خط میوفته ... سعی کن اصلا به تمیز کردن نیوفته کارت !!

اخه كلا با سيستم ps اش
نايي ندارم واسه اپديت من ايكس باكسي بودم قبلا :d راهنمايي برا اپديت كردن كنسول تايپيك داره اينجا؟

اپدیت کردن دستگاه کار بسیار ساده ای...همون اول مه روشن کنی کنسولو میاره واست اصن. اگه نیورد تو نوفیکشن هست که اپدیت کنی. اونجا هم نبود توی ستینگ هست

سلام.
منم ریجن 1 زمان لانچ دارم و خداروشکر هیچ مشکلی نداره.این مشکلات فریز و صدای تق و تق که طبیعیه دوستان.به نظرم زیاد حساس نباشین بهتره.
کیفیت ساخت کنسولای جدید خدایی خوبه.

بعضی دوستان حساسیت زیادی ایجاد میکنن ادم فکر میکنه حتما رجین 1 مشکل پیدا میکنه بعد از اونور یکسری تکذیب میکنن و میگن رجین 1 داریم . رجین 2 ژاپن خوب نیست
ادم باز به شک میافته . ولی به نظر من هر چی فکر کنید خراب میشه و مشکل پیش میاد و انرژی منفی بدین اتفاق میافته واستون . واسه خرید رجین 1 با فاز مثبت برین
هیچ اتفاقی هم نمیافته.:d
البته حتی الامکان سعی کنید از جای که میشناسین یا جایی که مشتری زیاد داره بخرید منظورم جای معتبر هست .

سلام
به تمام بچه های بازی سنتر من یک عدد PS4 رجین 2 دارم و هر وقت بتل فیلد را می ذارم وکمی بازی میکنم از بازی خارج میشه
به نظر شما باید آپدیت کنمl-)
من از دوستم MASOUD64 پرسیدم گفت باید آپدیت کنم:gathering:
حالا به نظر شما باید چیکار کنم

آخرین ویرایش:
سلام
به تمام بچه های بازی سنتر من یک عدد PS4 رجین 2 دارم و هر وقت بتل فیلد را می ذارم وکمی بازی میکنم از بازی خارج میشه
من از دوستم MASOUD64 پرسیدم گفت باید آپدیت کنم :gathering:

BF4 که خب پره باگه . اینا طبیعیه . با اپدیت هم کامل برطرف نمیشه اما خب برای انلاین باید اپدیت کنید

سلام
من از دوستم MASOUD64 پرسیدم گفت باید آپدیت کنم:gathering:
حالا به نظر شما باید چیکار کنم

آپدیت کنید به آخرین ورژن.احتمالا مشکلتون حل بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or