hosienharami
کاربر سایت
100% هم دستگاه و هم بازی رو اپدیت کن !_!سلام
به تمام بچه های بازی سنتر من یک عدد PS4 رجین 2 دارم و هر وقت بتل فیلد را می ذارم وکمی بازی میکنم از بازی خارج میشه
به نظر شما باید آپدیت کنمl-)
من از دوستم MASOUD64 پرسیدم گفت باید آپدیت کنم:gathering:
حالا به نظر شما باید چیکار کنم
نباید مشکلی داشته باشهسلام دوستان من مانيتورم روش زده 1080p ولي رو ويندوز تا 1366 پشتيباني ميكنه! ولي تو 360 همون 1080 هست. Ps4 روش بالا مياد ؟
فرقی ندارهاکانت psn میشه به ps vita هم کانت کردن دوستان فرقی نداره؟
دوستان درسته كه ميگن اگه اكانتت مال رجين ١ باشه بعد كنسول رجين ٢ باشه واسه انلاين بازي كردن مشكل پيدا ميكني؟
داداش هیچ مشکلی به وجود نمیاد .دوستان درسته كه ميگن اگه اكانتت مال رجين ١ باشه بعد كنسول رجين ٢ باشه واسه انلاين بازي كردن مشكل پيدا ميكني؟
×_×دوستان تو عکسا دیده بودم صفحه لمسی روی دسته روشن بود این چه جوریه قضیش ؟آیکوناش نشون داده بود جریانش میشه یه توضیح بدید ؟
فرقی بین ریجن ها نیستسلام یه سوال 100% تکراری دارم از شما دوستان چون الان 3 سالی هست دیگه ویدوگیم بازی نمیکنم ( اطلاعات الان خیلی پایین ) الان میخوام PS4 بگیریم ولی موندم کدام ریجن .
چون فری ریجن هم هست زیاد فرقی نداره فکر کنم ولی گفتم از شما دوستان بپرسم
ریجن دستگاه هیچ تاثیری ندارهداداش هیچ مشکلی به وجود نمیاد .
فقط اگه رجین دستگاه و رجین سی دی یکی نباشه موقعه ای که می خوای دی ال سی دان کنی به مشکل بر میخوری
دستگاه هیچ مهم نیستدوستان درسته كه ميگن اگه اكانتت مال رجين ١ باشه بعد كنسول رجين ٢ باشه واسه انلاين بازي كردن مشكل پيدا ميكني؟
هر کشوری واحد پوله خودش رو دارهبچه ها میشه واحد پول رو توی ریجن2 عوض کرد؟
اصلا تو stand by دانلود نمیکنه ؟!اگر كنسول جهت دانلود روي حالت استندباي باشه، تا چند ساعت يا روز مي تونه بدون استهلاك يا مشكل خاصي روشن بمونه و دانلود كنه؟
PS3 كه Unlimited بود!:d