هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان نحوه حذف کردن فایل یا بازی چه طوریه ؟

برای حذف بازی روی بازی میری دکمه options رو میزنی و بعد Delete.
برای حذف فیلم ها یا screen shot هایی که گرفتید به برنامه capture Gallery میرید و دکمه options رو میزنید و بعد Delete.
برای حذف سیو ها به settings و بعد به Application Saved Data Management میرید

سلام
چند سوال داشتم
اولا قيمت اكات هاي پلاس چنده؟ براي انلاين فقط پلاس لازمه؟
بعدش ميشه ي حدود ميزان مصرف ترافيك براي هر ساعت انلاين بازي كردنو بگين؟
در ضمن اگر كنسول نويي رو بخوايم اپديت كنيم چن گيگ بايد بزاريم رو دانلود؟
سلام عزیز
bliss.gif

پلاس برای استوره us سالی 50 دلار هست. کارت psn بخری از store بخری بهتره
reading.gif

بستگی به بازیش داره ... از 50-60 الا 100-120 مگ
گیگ نیست. کلا 300 مگ هست اپدیت خوده دستگاه
اپدیت خوده بازیا فرق داره D:

سلام عزیز
bliss.gif

پلاس برای استوره us سالی 50 دلار هست. کارت psn بخری از store بخری بهتره
reading.gif

بستگی به بازیش داره ... از 50-60 الا 100-120 مگ
گیگ نیست. کلا 300 مگ هست اپدیت خوده دستگاه
اپدیت خوده بازیا فرق داره D:

مرسی عزیزم!
خوب مگه کنسول نو بخواد اپدیت شه نمیاد کل اپدیتایی که تا اون موقع واسش اومده رو بگیره؟یعنی همون اپدیت 300 مگی اخر کل کارای این 6 ماه اپدیتو میکنه؟
کارت psn چیه؟ چه فرقی با پلاس داره؟ من اخه سونی نبودم نسل قبل خیلی اطلاعاتم کمه! (انلاین بازم نیستم زیاد. ولی اگه انشالله Ps4 بخرم دوس دارم چن عنوانو مخصوصا crew رو انلاین بزنم)
مرسی.

مرسی عزیزم!
خوب مگه کنسول نو بخواد اپدیت شه نمیاد کل اپدیتایی که تا اون موقع واسش اومده رو بگیره؟یعنی همون اپدیت 300 مگی اخر کل کارای این 6 ماه اپدیتو میکنه؟
کارت psn چیه؟ چه فرقی با پلاس داره؟ من اخه سونی نبودم نسل قبل خیلی اطلاعاتم کمه! (انلاین بازم نیستم زیاد. ولی اگه انشالله Ps4 بخرم دوس دارم چن عنوانو مخصوصا crew رو انلاین بزنم)
مرسی.
:P
نه فقط اپدیت اخری فریمور ریخته میشه که شامله مابقی اپدیتها هم هست. این اپدیتها روی هم سوار نمیشن بلکه جایگزین هم میشن.
کارت psn در واقع پولی هست که به اکانت شما واریز میشه. مثل کارته 50 دلاری . کدش رو که زدی به اکانتت واریز میشه و بعد میتونی از psn خرید کنی .
پلاس هم در واقع یک نوع مثل premium هست که به اکانات اضافه میشه اجازه بازی کردن انلاین و بازیهای مجانی و Online storage و تخفیفات رو میده .

یه نگاهی خودتون بندازید میبینید که قسمت فن و vent های دستگاه زیرش نیست و بین قسمتهای بالا و پایین هست ...
پس تاثیری نداره !!!!_!!!!

آرمان اينو اونور گفتي جوابت رو دادم:|:d
اينجا هم جوابت رو ميدم :d

من خودم براي PS3 هم كولپد ميذاشتم چه برسه به اين :d زير دستگاه واقعا" داغ ميشه طوري كه من يه ميز چوبي ميذارم زيرش قشنگ گرما رو ميشه روي ميز حس كرد
گذاشتن كولپد زير به خنك شدن زير دستگاه كمك مي كنه فقط حواستون دستگاه رو از تعادل درنياره

آرمان اينو اونور گفتي جوابت رو دادم:|:d
اينجا هم جوابت رو ميدم :d

من خودم براي PS3 هم كولپد ميذاشتم چه برسه به اين :d زير دستگاه واقعا" داغ ميشه طوري كه من يه ميز چوبي ميذارم زيرش قشنگ گرما رو ميشه روي ميز حس كرد
گذاشتن كولپد زير به خنك شدن زير دستگاه كمك مي كنه فقط حواستون دستگاه رو از تعادل درنياره
121fs725372.gif
شرمنده ندیدم !
اینحا میخونم

چقدر تاثیر داره اخه ؟؟؟ جریانی توی هوا ایجاد نمیکنه. بدنه پلاستیک هست. دما رو میگیره و سریع عبور میده ... تاثیره زیاد نباید توی دمای ایجاد شده توی داخل کنسول داشته باشه !!!!_!!!!
47b20s0.gif

سونی در کل توی cooling سیستم همیشه ok هست ! نیازی به اینا نداره به نظره من
2mo5pow.gif

اما خب هرجور راحتید.لول

آخرین ویرایش:
دوستان یک سوال داشتم...فیفا 14 ورلد کاپش پولیه? کد باید خرید واسش? یا مجانیه?ضم
نا این که پچ ورلد کاپ فیفا ps4 دقیقا مثل ps3 هست یا امکاناتش کمتره و فقط بازی دوستانس?

:P
نه فقط اپدیت اخری فریمور ریخته میشه که شامله مابقی اپدیتها هم هست. این اپدیتها روی هم سوار نمیشن بلکه جایگزین هم میشن.
کارت psn در واقع پولی هست که به اکانت شما واریز میشه. مثل کارته 50 دلاری . کدش رو که زدی به اکانتت واریز میشه و بعد میتونی از psn خرید کنی .
پلاس هم در واقع یک نوع مثل premium هست که به اکانات اضافه میشه اجازه بازی کردن انلاین و بازیهای مجانی و Online storage و تخفیفات رو میده .

یعنی میشه من یک psn 50 دلاری بگیرم و بعد هر وقت دلم خواست با اکانتم و مقدار پولش پلاس هم بگیرم؟

121fs725372.gif
شرمنده ندیدم !
اینحا میخونم

چقدر تاثیر داره اخه ؟؟؟ جریانی توی هوا ایجاد نمیکنه. بدنه پلاستیک هست. دما رو میگیره و سریع عبور میده ... تاثیره زیاد نباید توی دمای ایجاد شده توی داخل کنسول داشته باشه !!!!_!!!!
47b20s0.gif

سونی در کل توی cooling سیستم همیشه ok هست ! نیازی به اینا نداره به نظره من
2mo5pow.gif

اما خب هرجور راحتید.لول

اقا بلاخره چی کار کنیم ؟
نکنه کول پد باعث شه هوای خنک از vent ها نره تو یا هوای گرم پشت کنسول رو بده تو :-s
اخه من ps3 داشتم به خاطر overheat خراب شد نگرانم

یعنی میشه من یک psn 50 دلاری بگیرم و بعد هر وقت دلم خواست با اکانتم و مقدار پولش پلاس هم بگیرم؟
Yes Its Possible
gun.gif

نکنه کول پد باعث شه هوای خنک از vent ها نره تو یا هوای گرم پشت کنسول رو بده تو :-s
نه دیگه اینطوری که نمیشه
wambly_rabbit__by_arrioch.gif

میخوای بزاری که بزار هیچ مشکل نداره !_! به هر حال تا یه % اونطوری که دوستمون گفت تاثیر داره ....
اما به "نظره من " نیازی نداره !

اقا بلاخره چی کار کنیم ؟
اخه من ps3 داشتم به خاطر overheat خراب شد نگرانم

کول پد برای پلی3 خوب بود و برای پلی 4 بودن و نبودنش فرقی نداره چون سیستم کولینگشو سونی خیلی تقویت کرده

ریجن های PS4 با PS3 فرق داره ؟
چون تو 3 ریجن 2 اروپا بود ولی تو مثل اینکه 2 ژاپن هست ؟
اقا من میخوام یه کنسول بگیرم چه توصیه هایی دارید که دقت کنم موقع خرید؟

ریجن های PS4 با PS3 فرق داره ؟
چون تو 3 ریجن 2 اروپا بود ولی تو مثل اینکه 2 ژاپن هست ؟
اقا من میخوام یه کنسول بگیرم چه توصیه هایی دارید که دقت کنم موقع خرید؟
ریجنها فرقی نداره
wambly_rabbit__by_arrioch.gif

تنها فرقی که میشه اشاره کرد این هست که ریجن 3 و japan توی منو دکمه دایره به عنوانه دکمه تایید هست نه X .

توصیه که مهلت تست بگیر. دستگاه 2014 به بعد باشه . تست کن قشنگ . معمولا مشکلی نیست. موفق باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or