هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
اگر برق 110 هست حتما" باید ترانس بگیری

ممنون داداش
یه اشتباه کردم!روش زده 120 ولت 1.5 آمپر و 60 هرتز.حالا چه ترانسی براش بخرم؟؟
یه ترناس از رفقا امانت گرفتم که 220 به 110 و 350 وات و 3 آمپر هست.از این استفاده کنم یا یکی دیگه بخرم؟
با تشکر

دوستان عزیز . این حساسیت هارو بزارید کنار . حالا دسته r1 و r2 و استیکر و .... صدا میده که بده . طبیعیه . هرموقع خراب شد میرین یکی دیگ میخرین . الکی دست توی دسته نبرید . از من گفتن . دسته رو دستکاری کنید خراب میشه .

اقا بلاخره چی کار کنیم ؟
نکنه کول پد باعث شه هوای خنک از vent ها نره تو یا هوای گرم پشت کنسول رو بده تو
:-s
اخه من ps3 داشتم به خاطر overheat خراب شد نگرانم
احتمالش هست
تا جایی که من میدونم خیلی از کول پد لپ تاپ ها این مشکل رو داشته شاید کول پد ps4 هم این مشکل رو داشته باشه
حالا چرا کول پد ؟
خودش که سیستم کولینگش عالیه و خود کنسول جوری طراحی شده که گرما توش به طور یکسان پخش میشه

دوستان بنده بخوام دستگاه رو تهیه کنم با یه دسته اضافه به نظرتون به غیر از اینفیموس چه بازی دیگه ای بگیرم که ارزش داشته باشه ؟! چون بازی میخوام که واقعاً فرق داشته باشه با نسل قبلی و دلم نمیاد پول واسه بتلفیلد و اسسین بدم !!! فیفا رو میخواستم بگیرم ولی میگم صبر کنم یه دفعه فیفا 15 رو بگیرم ! نظر شما چیه ؟!

دوستان بنده بخوام دستگاه رو تهیه کنم با یه دسته اضافه به نظرتون به غیر از اینفیموس چه بازی دیگه ای بگیرم که ارزش داشته باشه ؟! چون بازی میخوام که واقعاً فرق داشته باشه با نسل قبلی و دلم نمیاد پول واسه بتلفیلد و اسسین بدم !!! فیفا رو میخواستم بگیرم ولی میگم صبر کنم یه دفعه فیفا 15 رو بگیرم ! نظر شما چیه ؟!
infamous , watchdogs , gta v , wolfenstein , killzone , fifa 15

به غیر از Infamous و KZ هیچ بازی‌ای از نظر گرافیکی حس نسل بعد رو نداره!
البته UFC هم خیلی گرافیکش خوبه و همین طور NBA 2K14 که نمی‌دونم خوشتون میاد ازین بازیا یا نه!

بازی خاصی فعلا نیومده که فرقی با نسل قبل داشته باشه ، بهترین گزینه همون infamous و fifa هستن

سلام
من می خوام برای دسته ی ps4 روکش آنالوگ بگیرم ولی از این روکش های چسبی هم هست اما این روکش چسبی کل کنسول و دسته رو می پوشونه و در اثر حرارت گوشه ها بلند میشه حالا به نظر شما من چیکار کنم
اگر دوست دارید جواب را برای من
پ خ کنید

آخرین ویرایش:
دویتان از کجا بفهمم بازی داره 1080 احرا میشه؟

من الان COD : Ghost رو گرفتم... میخوام ببینم الان 720 هست ک بعد از آپدیت چک کنم بببنم 1080 شده؟

ممنون میشم...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or