هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من میخوام ps4 بگیرم ریجن 2 میخواستم بپرسم تو ریجن 2 دکمه select دایره ی یا ضبدر و اگه دایره است میشه ضبدرش کرد ؟
سلام عزیز
توی ریجن 2 دکمه تایید X هست .
مگر اینکه japan بگیری یا region 3 که همونطوری هست و کاریش نمیشه کرد. توی بازی هم تاثیر نداره ! فقط تو منو اینطوری هست.

دویتان از کجا بفهمم بازی داره 1080 احرا میشه؟

من الان COD : Ghost رو گرفتم... میخوام ببینم الان 720 هست ک بعد از آپدیت چک کنم بببنم 1080 شده؟

ممنون میشم...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4
محاسبه کردن internal resolution کاری نیست که بتونی انجام بدی به همین راحتیا هم برای همین هست که سازنده ها همیشه اعلام میکنن وضوح تصویر بازی چقدر هست. از طریقه tv فقط scaled و یا نهایتی چیزی که tv نشون میده رو میده
بازی cod هم 1080 هست .

دوستان بنده بخوام دستگاه رو تهیه کنم با یه دسته اضافه به نظرتون به غیر از اینفیموس چه بازی دیگه ای بگیرم که ارزش داشته باشه ؟! چون بازی میخوام که واقعاً فرق داشته باشه با نسل قبلی و دلم نمیاد پول واسه بتلفیلد و اسسین بدم !!! فیفا رو میخواستم بگیرم ولی میگم صبر کنم یه دفعه فیفا 15 رو بگیرم ! نظر شما چیه ؟!
به نظره من که Watch_Dogs به جز Infamous ارزش داره .
همون bf هم که فکر میکنی با نسل قبل فرق نداره خیلی هم فرق داره اتفاقا ! اون فریم ریت و شفافیت و جزییات کجا نسخه ی داغونه نسل قبل کجا.

سلام دوستان من کنسولم رسیده دارم میرم بگیرمش, میگم چه کارهای مهمی باید همون اول انجام بدم؟ مثلا شارژ دسته چقدر بذارم و اپدیت که خخودم میدونم باید همون اول بزنم, چیزه دیگه ای هست که مهم باشه ک انجام بدم؟ ممنون ,خیلی هیجان دارم!

سلام دوستان من کنسولم رسیده دارم میرم بگیرمش, میگم چه کارهای مهمی باید همون اول انجام بدم؟ مثلا شارژ دسته چقدر بذارم و اپدیت که خخودم میدونم باید همون اول بزنم, چیزه دیگه ای هست که مهم باشه ک انجام بدم؟ ممنون ,خیلی هیجان دارم!

کار خاصی لازم نیست انجام بدی! بازی رو بذار تو دستگاه و بازی کن :d
آپولو که نمی‌خوای هوا کنی :d

ریموت پلی روی ویتا چه طوره ؟ من شنیدم لگ داره !! مشکل خاصی نداره تو اجرا ؟
من remote رو زیاد امتحان کردم
باید نزدیکش باشی . اگر خیلی دور باشه Lag میندازه یا تاخیرش واضح میشه.
کیفیتش خیلی خوبه اصلا مشکلی نداره .من بازیهای COD - Assassins Creed- Tomb Rainer - MGS اینا رو امتحان کرد با چندتا بازی دیگه که خیلی ok بودن !
البته کنترلش هم باید یاد بگیری چون بعضی ها رو map میکنه پشت
بازیا هم فقط توی 30 فریم بر ثانیه stream میشه یعنی بازیهایی مثل bf , tm , mgs و ... و ... که 60 فریم هستن توی ویتا 30 فریم میشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or