هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

این آمار دوستمون نمی دونم از کجا اومده ولی این نقل قول از verge :

تو اینکه لانچ پرایرادی بوده نسبت به چیزی که انتظار می رفت شکی نیست... ولی حالا دیگه این حرف دوستمون چقد صحت داره نمی دونم!

پ.ن: اگه توی سایت آمازون اروپایی برید پیدا می کنید، من الان چک کردم...جالبیش اینه که ظاهرا آمازون نمی تونه تعویض کنه چون اضافی نداره! بعد این وسط آمازون هم کلی فحش داره می خوره! :d

با این حساب ریجن 1 خیلی منطقی تره واسه خرید! الان کامنتای آمازون رو که می خوندم آدم ترسش میگیره! اینا عصبانین که کنسول دیر دستشون میرسه(بعد تعویض) اینجا کسی به داد ما نمی رسه!( خنده دار تر از اون اینکه یه عده داد می زنن 350 تااااا دادییم! یکی نیست بگه کجای کارید اینجا با این قیمت گیر بیاد ، خراب هم باشه یه عده میخرن!)

کنسول من هم برای کشور انگلیسه از آنجا کنسولشان را فرستادن به نمایندگیش به دانمارک و دانمارک هم بی آنکه بنویسند که این کنسولها برای یو ک است فرستاده به من بد بخت و دیگر افراد بیخبر از این جریان در سوئد و همه که فهمیدن فحش و ناسزا میدن به این فروشگاه

دوستان فعلا کنسول نخرین سفارش ندین صبر پیشه کنید دردسرش زیاده خیال نکنید من خارجم اینخاهم مشکلات خودش را دارد همه جا کلا بر دار داره چند ما صبر کنید

آخرین ویرایش:
کنسول من هم برای کشور انگلیسه از آنجا کنسولشان را فرستادن به نمایندگیش به دانمارک و دانمارک هم بی آنه بنویسه این کنسولها برای یو ک است فرستاده به من بد بخت و دیگر افراد بیخبر از این جریان در سوئد و همه که فهمیدن فحش و ناسزا میدن به این فروشگاه

حالا شاید خیلی مربوط به بحث تاپیک نباشه ولی تو کامنتا من یه جا دیدم طرف کنسولش خراب بوده اول به آمازون زنگ زده مشکل داشتن واسه تعویض بعد مستقیم به سونی زنگ زده بعد از کمی پشت خط موندن سونی گفته فردا تعویض می کنه واسش...البته شاید شما که سوئدی یه کم بیشتر طول بکشه ولی از زمانی که خود آمازون بخواد بده سریع تره مسلما...شما هم سعی کن با خود نماینده سونی مستقیم صحبت کنی( اگه تا حالا نکردی)

همینجوری یه چی پروندی رو هوا حالا با این خرابیای اروپا توجیهش میکنی ؟! :| از فوریه به انور دیگه PS4 خراب نداریم یعنی ؟یکمی هم کمتر اسپم بده و اینجا رو چت روم نکن :)مرسی
راست میگه بنده خدا دوست عزیز اصلا برخوردت درست نیست.من چند روزه بخشه پلی استیشن ۴ دونبال میکنم دوبارش خودم دیدم خیلی تند جواب این بنده خدا رو میدی که کاملا با احترام حرفش میزنه!کی خوشحال میشه از خرابی حالا چه وان چه ۴ مخصوصا مایکه تو ایرانیم.بنده خدا حرفه خود سونی نقل قول کرده ادم نمیتونه چشمش رو خرابی ببنده. سریه جدیدم تو فوریه میاد قطعا مشکلات اینچنینی نداریم!مگه همه دنیا بیکارن بیان بگن دستگاه من خرابه تو همین بازیسنتر چند نفر ریجن ۱گرفتن گوش شیطان کر کسی گزارش خرابی نداد اما همین ریجن اروپا تا الان تو همین بازیسنتر اشکان جان به مشکل خوردن متاسفانه.یکیم اون دوسته عزیزمون که استرالیا است اسمشون نمیدونم که گفت یکی از اشنایانشون گرفته مشکل پورت hdmi داره.حقیقتش منم پیشخرید کردم الان منم استرس گرفتم خدا کنه برایه همه ایرانیا بهترین دستگاه برسه دستشون مخصوصا کساییکه داخل کشورن چون گارانتی وجود نداره متاسفانه.

این کیه ؟ کی چیکارش کرده .:d والا من که خیلی خوب برخورد میکنم .:d حالا شاید اختلاف نظر باشه اما دیگه بیچاره خیلی ناراحته مثل اینکه ./:)
اون امضای کاربر Terova هستش :ninja:

---------

تا من کنسول بخرم یه دور دیگه PS4 های خراب میان میرن :d

خدا رحم کنه
منم پیش خرید کردم ریجن 2 امارات
تودلمون و خالی کردین:(
تا الان داشتم دلمو صابون میزدم و تریلر نگاه میکردم
الان دارم نذر و نیاز میکنم سالم از آب در بیاد
چه حماقتی کردم
هی به خودم گفتم صبر کنم چند ماه دیگه طاقت نیاوردم
البته 24 ساعت گفتن مهلته تست داره ولی در هر حال خدا رحم کنه:d

حالا شاید خیلی مربوط به بحث تاپیک نباشه ولی تو کامنتا من یه جا دیدم طرف کنسولش خراب بوده اول به آمازون زنگ زده مشکل داشتن واسه تعویض بعد مستقیم به سونی زنگ زده بعد از کمی پشت خط موندن سونی گفته فردا تعویض می کنه واسش...البته شاید شما که سوئدی یه کم بیشتر طول بکشه ولی از زمانی که خود آمازون بخواد بده سریع تره مسلما...شما هم سعی کن با خود نماینده سونی مستقیم صحبت کنی( اگه تا حالا نکردی)

به طرف میگم این کنسول برای ای جا نیست باید به من کنسولی بدین که مخصوص کشورهای نوردید اسکاندیناوی هست این دستگاه ۶ ساعت فقط کار کرده و خراب شده طرف میگه همینه که هست یاید بره تعمیرگاه آن کجا آلمان .

درست میگین باید با نمایندگی سونی حرف زد

۳۷ ساعته بیدارم خواب به چشمانم نمیاد

متشکرم

دوستان اون سری اول که تو امریکا عرضه شد موردی نداشت؟
میگن که داشته اما بچه هاییکه لااقل تو سایت بازیسنتر گرفتن گزارشی از خرابیا ندادن.شماکه چند وقته گرفتی اگر مشکل داشت تا الان خودش نشون میداد الکی حساس نشو وسواسم به خودت راه نده داداش.تا الان که خرابیا گزارش شده همون اول رخ داده یا دستگاه روشن نشده یا نهایت ۶ساعت کار کرده خراب شده خرابی تو دراز مدت تا الان گزارش نشده منکه چیزی نشنیدم

The McLaren Formula 1 team will be sponsored by Sony Corporation in 2014. The Japanese giant enters the team led by Martin Whitmarsh to replace Britain's Vodafone, "Title Sponsor" between 2007 and 2013.

Power in sectors such as electronics, computers, software, mobile, media and entertainment, Sony inaugurates new phase in Nipponese team who have their cars again driven by Honda engines in 2015.

سونی اسپانسر تیم مکلارن در مسابقات فرمول یک شده مثل اینکه غول ژاپنی جای شرکت وودافون بزرگترین اوپراتور تلفن همراه در انگلیسو گرفته و از این به بعد شاهد همکاری سونی و مکلارن در زمینه ی تبلیغات خواهیم بود

- - -ویرایش - - -

من چندساعت باهاش بازی نکردم اما خداروشکر فک نکنم مشکلی داشته باشه

Sent from my C6903 using Tapatalk
نگران نباش مشکلات بیشتر نرم افزاریه اگه تا حالا مشکل نداشتی دیگه نداری فقط تا یه مدتی کنسولتو آبدیت نکن

سونی اسپانسر تیم مکلارن در مسابقات فرمول یک شده مثل اینکه غول ژاپنی جای شرکت وودافون بزرگترین اوپراتور تلفن همراه در انگلیسو گرفته و از این به بعد شاهد همکاری سونی و مکلارن در زمینه ی تبلیغات خواهیم بود

- - -ویرایش - - -

نگران نباش مشکلات بیشتر نرم افزاریه اگه تا حالا مشکل نداشتی دیگه نداری فقط تا یه مدتی کنسولتو آبدیت نکن

ی اپدیت سیصد مگی بود کردم.اپدیت 1.51

Sent from my C6903 using Tapatalk

سونی اسپانسر تیم مکلارن در مسابقات فرمول یک شده مثل اینکه غول ژاپنی جای شرکت وودافون بزرگترین اوپراتور تلفن همراه در انگلیسو گرفته و از این به بعد شاهد همکاری سونی و مکلارن در زمینه ی تبلیغات خواهیم بود- - -ویرایش - - -نگران نباش مشکلات بیشتر نرم افزاریه اگه تا حالا مشکل نداشتی دیگه نداری فقط تا یه مدتی کنسولتو آبدیت نکن
خبر خوشحال کننده ایه .من عاشق مسابقات فورمول یکم نسله پیش فقط به عشق مسابقات فورمول یک پی اس۳ گرفتم اون موقعه حق ساخت بازی دسته سونی بود هنوز بازیشم دارم.بعد فروخت به کد مستر که بازی فورمول یک به هیولا تبدیل کرد تنها بازی که هنوزم انجامش میدم هرسال. اما کاش ریلیز سری جدید بازی همراه با شروع فصل جدید میبود نه وسط فصل بازیش میدن بیرون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or