هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

Rex_PlayStation4Q_3391348b.jpg

میتونید تمام عکس های لانچ اروپا رو اینجا ببینید:
http://www.vg247.com/2013/11/28/ps4-uk-europe-launch-all-the-images-news-and-events-here/

گزارش خرابی ریجن 2 آمازون :
انگلستان : 30/74
آلمان : 180/242
فرانسه : 5/6

دیگه خودتون درصد بگیرین ببینین چی میشه .

من دارم اینو درست می خونم؟! مال فرانسه 5 از 6 هست؟؟ یا مثلا 5.6 چیزی؟! آخه خیلی غریبه! یعنی کنسولی که می خری سالم باشه خیلی شانس آوردی!!

داداش گلم چرا میای جو میدی اخه ؟ هنوز کسی در مورد کنسول نظری نداده و مشکلی رو گزارش نداده !

اونایی هم که مشکل داشتن مشکلشون این بوده که نتونستن برن تو اکانت PSN اشون همین ! من هم تو امازون خیلی گشتم نسخه Europe رو پیدا نکردم برا فروش

شما اینارو یدفعه از کجا اوردی ؟

داداش گلم چرا میای جو میدی اخه ؟ هنوز کسی در مورد کنسول نظری نداده و مشکلی رو گزارش نداده !

اونایی هم که مشکل داشتن مشکلشون این بوده که نتونستن برن تو اکانت PSN اشون همین ! من هم تو امازون خیلی گشتم نسخه Europe رو پیدا نکردم برا فروش

شما اینارو یدفعه از کجا اوردی ؟

این آمار دوستمون نمی دونم از کجا اومده ولی این نقل قول از verge :

Reports of the problem appear to be limited, but nearly 40 percent of the PS4 reviews on Amazon are one-star reviews complaining of hardware failure. While Sony is celebrating its launch sales, the company has not yet provided an update on its claims that only 0.4 percent of units are affected.

تو اینکه لانچ پرایرادی بوده نسبت به چیزی که انتظار می رفت شکی نیست... ولی حالا دیگه این حرف دوستمون چقد صحت داره نمی دونم!

پ.ن: اگه توی سایت آمازون اروپایی برید پیدا می کنید، من الان چک کردم...جالبیش اینه که ظاهرا آمازون نمی تونه تعویض کنه چون اضافی نداره! بعد این وسط آمازون هم کلی فحش داره می خوره! :d

با این حساب ریجن 1 خیلی منطقی تره واسه خرید! الان کامنتای آمازون رو که می خوندم آدم ترسش میگیره! اینا عصبانین که کنسول دیر دستشون میرسه(بعد تعویض) اینجا کسی به داد ما نمی رسه!( خنده دار تر از اون اینکه یه عده داد می زنن 350 تااااا دادییم! یکی نیست بگه کجای کارید اینجا با این قیمت گیر بیاد ، خراب هم باشه یه عده میخرن!)

آخرین ویرایش:
وااااااااااااااااااااای خواب خوراک ندارم این کنسول تهشه اصل لازم نیست بازی کنی تو منوش میری اشکت در میاد وقتی دستشو تو دستت میگیری انگار دنیا تو دستته فقط اونایی میفهمن که ......

جرا من هرچی میگردم امار خرابی نمیبینم اونوقت دوستان امار درصدی دقیق میدن ؟ از کجاتون میارین ؟

من درصدی دقیق ندادم، از یه سایت معتبر نقل کردم و آدرس دادم آمازون اروپایی رو خودتون ببینید...( دو تا سرچ بیشتر لازم نیست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or