ashk@n
کاربر سایت
این آمار دوستمون نمی دونم از کجا اومده ولی این نقل قول از verge :
تو اینکه لانچ پرایرادی بوده نسبت به چیزی که انتظار می رفت شکی نیست... ولی حالا دیگه این حرف دوستمون چقد صحت داره نمی دونم!
پ.ن: اگه توی سایت آمازون اروپایی برید پیدا می کنید، من الان چک کردم...جالبیش اینه که ظاهرا آمازون نمی تونه تعویض کنه چون اضافی نداره! بعد این وسط آمازون هم کلی فحش داره می خوره! :d
با این حساب ریجن 1 خیلی منطقی تره واسه خرید! الان کامنتای آمازون رو که می خوندم آدم ترسش میگیره! اینا عصبانین که کنسول دیر دستشون میرسه(بعد تعویض) اینجا کسی به داد ما نمی رسه!( خنده دار تر از اون اینکه یه عده داد می زنن 350 تااااا دادییم! یکی نیست بگه کجای کارید اینجا با این قیمت گیر بیاد ، خراب هم باشه یه عده میخرن!)
کنسول من هم برای کشور انگلیسه از آنجا کنسولشان را فرستادن به نمایندگیش به دانمارک و دانمارک هم بی آنکه بنویسند که این کنسولها برای یو ک است فرستاده به من بد بخت و دیگر افراد بیخبر از این جریان در سوئد و همه که فهمیدن فحش و ناسزا میدن به این فروشگاه
دوستان فعلا کنسول نخرین سفارش ندین صبر پیشه کنید دردسرش زیاده خیال نکنید من خارجم اینخاهم مشکلات خودش را دارد همه جا کلا بر دار داره چند ما صبر کنید
آخرین ویرایش:

از فوریه به انور دیگه PS4 خراب نداریم یعنی ؟یکمی هم کمتر اسپم بده و اینجا رو چت روم نکن