هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان عزیز من دو تا سوال داشتم از خدمتتون
1) جریان این سه بوق موقع خاموش شدن چیه؟ یکی از دوستان می گفت یعنی اینکه برنامه یا بازی باز بوده و این بوق رو می زنه اما بعضی اوقات به نظرم بدون باز بودن چیزی بوق می زنه
2) بعضی وقتا وقتی کنسول رو روشن می کنم صدایی نداره، نه خود منو ها نه بازی ها، که با یکبار خاموش و روشن درست میشه. به نظرم این مشلک وقتی پیش میاد که از جک هدفون روی دسته استفاده می کنم؛ کسی می دونه مشکل از کجاست؟

من میخواستم با داداشم COD بازی کنم ولی نتوستیم جوین همدیگه شیم
تو پارتی مشکلی نیست ولی تو بازی نمیشه
چیکار باید کنم ؟
مشکلی چطوری هست ؟
یعنی اروری چیزی میده ؟
NAT TYPE چی هست ؟ برو توی Setting برای مودم و گزینه UPNP رو تیک بزن ببین چه طور میشه ؟

با سلام میخواستم بدونم برای بازیهای ps4 این کد آنلاین مثل کیل زون که میکن چی هست تو بعضی سایتها میپرسن کد آنلاین تاریخش گذشته یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید

با سلام میخواستم بدونم برای بازیهای ps4 این کد آنلاین مثل کیل زون که میکن چی هست تو بعضی سایتها میپرسن کد آنلاین تاریخش گذشته یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید
اصلا ps4 کده انلاین نداره
کده انلاین زمانه ps3 بود که برای انلاین بازی کردن باید یک کد رو میزدی تا اجازه انلاین بازی کردن داده بشه و در صورت استفاده شدن کد توسطه صاحبه قبلی برای دسترسی به بخشه انلاین بایستی یه کده دیگه از خوده psn میخری
توی Ps4 فقط لازم هست حقه عضویت ps plus پرداخت بشه تا اجازه دسترسی به بخشه انلاین داده بشه . سالی 50 دلار هزینش هست .
یه سری دیگه هستن که کد دارن توش برای ازاد کردن item و dlc اینا که بازم اگر اونا استفاده شده باشه دیگه توسط صاحبه بعدی قابل استفاده نخواهد بود .

یه سری دیگه هستن که کد دارن توش برای ازاد کردن item و dlc اینا که بازم اگر اونا استفاده شده باشه دیگه توسط صاحبه بعدی قابل استفاده نخواهد بود .
این قسمت item dlc مربوط به ps4 میشه؟

این قسمت item dlc مربوط به ps4 میشه؟
بله .
کلا همه کدهای که داخل جعبه بازی هستن یک بار مصرف هستن D:

چطوری باید فهمید که این کد مصرف شده یا نه بعد این کد کجا نوشته میشه روی برگه نوشته میشه یا روی کاغذ
همه بازیا که کد ندارن ولی اگه داشته باشن روی برگه هست ....
در مورد مصرف شدنش هم نوش که خب مصرف نشدست اما دسته دو رو باید سوال کنی دیگه.

من امروز رفتم ریجن 1 بخرم دیدم پلمپش آبی شکله شک کردم نخریدم ، این پلمپ اصلی هست یا خودشون ساختن ؟

امید وارم در مراح
ل زندگی موفق باشی
مرد حسابی سر کار گذاشتی مارو خودشون ساختن؟؟؟؟!!!!

رفتی تو لیست سیاه ، خوش بگذره:-*

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or