هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان تصمیم گرفتم ps4 بخرم قبلش چندتا سوال از شما دارم
رجین 1 و رجین 2 در پخش فیلم باهم فرق دارن؟بخاطر سیستم تصویریشون میگم
چه رجینی مربوط به چه ماهی و چه کارخونه ای بخرم؟
بعضی ها میگن کارخونه fox نگیرم خیلی بده
اگه رجین1 و 2 در پخش فیلم باهم فرقی نداشتن(dvd معمولی های خودمون که pal هستن)اون وقت کدوم بگیرم
برای انلاین بازی کردن باید اکانتمون با رجین بازی یکی باشه دیگه درسته؟سایتی که پلاس با قیمت منصفانه بفروشه بلدین بهم بگید

ممنون میشم بهم جواب بدین چون میخوام یه ساعت دیگه برم توپخونه

آخرین ویرایش:
دوستان تصمیم گرفتم ps4 بخرم قبلش چندتا سوال از شما دارم
رجین 1 و رجین 2 در پخش فیلم باهم فرق دارن؟بخاطر سیستم تصویریشون میگم
چه رجینی مربوط به چه ماهی و چه کارخونه ای بخرم؟
بعضی ها میگن کارخونه fox نگیرم خیلی بده
اگه رجین1 و 2 در پخش فیلم باهم فرقی نداشتن(dvd معمولی های خودمون که pal هستن)اون وقت کدوم بگیرم
برای انلاین بازی کردن باید اکانتمون با رجین بازی یکی باشه دیگه درسته؟سایتی که پلاس با قیمت منصفانه بفروشه بلدین بهم بگید

ممنون میشم بهم جواب بدین چون میخوام یه ساعت دیگه برم توپخونه
هیچ تفاوتی بین هیچ ریجنی نیست
تاکید میکنم: هیچی به هیچ عنوان از هیچ نظریییی متفاوت نیستن از هیچیییییییییییییییییییی
به همین دلیل پیشنهاد میشه ارزونترین PS4 ممکنه بعد 2014 رو با 5 روز مهلت تست بگیرین(ترجیحا توی این مدت 24 ساعت از دستگاه استفاده شه)برای پلاس هم صبر کنین سونی گندی *** که به بار اورده درست کن بعد میتونین FREE بگیرین:d
برای انلاین هم اکانت با ریجن بازی
نه ریجن بازی با کنسول باید یکی باشه

اخه میگن اروپا سیستم تصویریش pal هست و امریکا سیستمش nesc
بعدش شنیدم میگن ژاپن رجین 2 کنسول در ژاپن ساخته شده

قضیه کارخونه ها چی؟

از کجا بفهمم سال ساخت و رجینش چیه؟کجای جعبه نوشته شده؟

هیچ تفاوتی بین هیچ ریجنی نیست
تاکید میکنم: هیچی به هیچ عنوان از هیچ نظریییی متفاوت نیستن از هیچیییییییییییییییییییی
به همین دلیل پیشنهاد میشه ارزونترین PS4 ممکنه بعد 2014 رو با 5 روز مهلت تست بگیرین(ترجیحا توی این مدت 24 ساعت از دستگاه استفاده شه)برای پلاس هم صبر کنین سونی گندی *** که به بار اورده درست کن بعد میتونین FREE بگیرین:d
برای انلاین هم اکانت با ریجن بازی
نه ریجن بازی با کنسول باید یکی باشه
داداش پلاس فری بازه همین امروز دوباره گرفتم

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

اخه میگن اروپا سیستم تصویریش pal هست و امریکا سیستمش nesc
بعدش شنیدم میگن ژاپن رجین 2 کنسول در ژاپن ساخته شده

قضیه کارخونه ها چی؟

از کجا بفهمم سال ساخت و رجینش چیه؟کجای جعبه نوشته شده؟
قضیه کارخونه هارو شما ول کنین ولی اگه انقدر میترسین که اگه شانس 1 در میلیون گیرتون بیوفته با گرفتن ریجن 1 یا هرچی ژاپن بگیرین میشه 1 در 10 میلیون
ژاپنم هرچی باشه بعد 2014 هست

- - -ویرایش - - -

داداش پلاس فری بازه همین امروز دوباره گرفتم

عزیزه من ایشون میخوان Primary کنن شما Primary کردین اونرو قبلا:d
عمل کردن با مشکل مواجه هست...

سلام من هفنه دیگه به امید خدا می خوام ps4 ریجن 1 سری 2014 بگیرم به نظرتون خوبه با مهلت تست و 2 تا بازی ؟ اگه ریجنی که انتخاب کردم خوب نیست بگین و موقع خرید به چی توجه کنم؟

قضیه کارخونه هارو شما ول کنین ولی اگه انقدر میترسین که اگه شانس 1 در میلیون گیرتون بیوفته با گرفتن ریجن 1 یا هرچی ژاپن بگیرین میشه 1 در 10 میلیون

- - -ویرایش - - -

یعنی شما میگی رجین 1 ها بهترن اخه من خیلی شنیدم که میگن رجین 2 بهتر بوده
من شانسم خیلی داغونه برا همین میترسم نمیدونم ژاپن بگیرمرجین یا 2 وولی اگه تو سیستم پخش تصویر و فیلم فرقی نیست همون رجین یک 2014 بگیرم بهتره

لطفا بگید کجای جعبه رجین و سال ساخت رو نوشته ممنونم

سلام من هفنه دیگه به امید خدا می خوام ps4 ریجن 1 سری 2014 بگیرم به نظرتون خوبه با مهلت تست و 2 تا بازی ؟ اگه ریجنی که انتخاب کردم خوب نیست بگین و موقع خرید به چی توجه کنم؟
افتضاحه...
2 تا بازی پلمب برای چی بگیرین؟
سر گنج نشستین؟یا...؟
بازی دسته دو با پلمب هیچ فرقی نداره الکی پول نریزین دور PS4 ریجن 1 بگیرین با 3-5 روز مهلت تست بازیم تو انتخاب اجاره کردن دسته دو خریدن دارین

خوبه .بخر مبارک باشه
توی همین مدتی که مهلت تست داره بازی کن مشکلی نبود که خب جای نگرانی نداره :)

من شانسم خیلی داغونه برا همین میترسم نمیدونم ژاپن بگیرمرجین یا 2 وولی اگه تو سیستم پخش تصویر و فیلم فرقی نیست همون رجین یک 2014 بگیرم بهتره

عزیزه من Region 2 J میشه اون چیزی که من میگم ولی بیخودی پولتونو دور نریزین پخش هم این مورد فقط هست: Blue ray lock داره به صورتیکه فیلمه Blue ray شما باید ماله ریجن دستگاهتون باشه

- - -ویرایش - - -

تو یک تاپیک کامل گفتن یادم نیست بعدشم اگه توی 24 ساعت کار براش اتفاقی نیافته کاملا امن هست
بازم که افتاد بعد 1 هفته مثلا که عمرا هیچجای دنیا همچین چیزی دیده نشده(مگه اینکه یارو از قصد خرابش کرده باشه) میرین مغازه یارو تا پس نگرفته بیرون نمیرین:d

عزیزه من Region 2 J میشه اون چیزی که من میگم ولی بیخودی پولتونو دور نریزین پخش هم این مورد فقط هست: Blue ray lock داره به صورتیکه فیلمه Blue ray شما باید ماله ریجن دستگاهتون باشه

اهان ممنون خب پس رجین 1 سال 2014 میگیرم هرکی ارزون تر داد
فقط پخش بلو ری فرمودین که قفل داره یعنی این فیلم های معمولی خودمون رو نمیتونم توش بذارم ببینم؟
بعد اینکه اگه میدونید کجای جعبه سال و رجین رو نوشته ممنون میشم بگید

- - -ویرایش - - -

برا منم دیروز تموم شد که صبح یه اکانت جدید ساختم پرایمری کردم و گرفتم هیچ مشکلی نداره شما تست کن بعد بگو

بچه ها از رشت قیمت گرفتم امروز خیلی گرون میدن)x
ریجن 1 1850 با گارانتی و 1700
ریجن 2 ژاپن 1900 با دوربین و گارانتی
از اونجایی که بچه ها میگن بیشتر مشکل اتو ایجکت برا 1 بوده...آیا ژاپن خوبه؟؟؟؟ یا همین 1 بگیرم:-/
یکی و دو روزه دارم از رشت قیمت میپرسم واقعا گیج شدم...کسی جایی رو میشناسه بهم پیام بده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or