منظور از مستطیل سیاه همون تاچ پده
حالا شما لمسش میکنی یا مث دکمه میزنی؟
شاید باید یه عملی انجام بدی با تاچ پد
هرچی هست زیر سر تاچ پده
منم همین مشکل رو دارم!!!!!!دوستان یه مشکل عجیب برام پیش اومده.battlefield 4 رو نمیتونم انلاین بازی کنم میگه باید به psn وصل باشی در صورتی که من هم به psn وصلم هم پلاس دارم.به 1.74 هم اپ کردم.fifa هم همینجوریه.ممکنه isp پورتی چیزیرو دست کاری کرده باشه؟؟!!ممنون میشم راهنماییم کنید
من دوهفتس این مشکلو دارم به سرور بازی وصل نمیشه ولی فرند هام لوو میشه استور میره خیلی مسخرس نتم 2مگ پ ی ش گ ا م ا نمنم همین مشکل رو دارم!!!!!!
دوستان کمک کنید....
امروز ک من کلی بازی کردم فقط یکبار کانکشن ریست شد تو ۸ ساعت بازی کردن!من دوهفتس این مشکلو دارم به سرور بازی وصل نمیشه ولی فرند هام لوو میشه استور میره خیلی مسخرس نتم 2مگ پ ی ش گ ا م ا ن
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
دوستان یه مشکل عجیب برام پیش اومده.battlefield 4 رو نمیتونم انلاین بازی کنم میگه باید به psn وصل باشی در صورتی که من هم به psn وصلم هم پلاس دارم.به 1.74 هم اپ کردم.fifa هم همینجوریه.ممکنه isp پورتی چیزیرو دست کاری کرده باشه؟؟!!ممنون میشم راهنماییم کنید
نه،sign in میشه.نمیشه انلاین بازی کرد.مشکل اینجاستپس امروز psn یه مشکلی داشته که منم برا اولین بار sign in نشدم؟تست connection رو successful میزنه ولی بعد یه دقیقه تو صفحه please wait موندن ارور میده
دوستان من دو روزه ميخوام اكانت psn بسازم ولي تو please wait گير ميكنه تست كانكشنم مشكل نداره مشكل از كجاست؟