هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان یه مشکل عجیب برام پیش اومده.battlefield 4 رو نمیتونم انلاین بازی کنم میگه باید به psn وصل باشی در صورتی که من هم به psn وصلم هم پلاس دارم.به 1.74 هم اپ کردم.fifa هم همینجوریه.ممکنه isp پورتی چیزیرو دست کاری کرده باشه؟؟!!ممنون میشم راهنماییم کنید

دوستان یه مشکل عجیب برام پیش اومده.battlefield 4 رو نمیتونم انلاین بازی کنم میگه باید به psn وصل باشی در صورتی که من هم به psn وصلم هم پلاس دارم.به 1.74 هم اپ کردم.fifa هم همینجوریه.ممکنه isp پورتی چیزیرو دست کاری کرده باشه؟؟!!ممنون میشم راهنماییم کنید
منم همین مشکل رو دارم!!!!!!:(
دوستان کمک کنید....

سلام الان که قیمت ریجن 1 و 2 هر دو تغریبا یکی شده تقریبا 40 تومن با هم فرق دارن با این تفاوت که میگم ریجن دو گارانتی داره ؟؟

و اینکه ریجن دوه کمپانی بزرگ و معروف foxconn تولیدش میکنه آیا بهتره ؟؟؟

در ضمن توی انلاین کدومش برای ایران بهتره مثلا ریجن یک با دلار کار داره و ریجن دو با یورو توی محیط psn

من دوهفتس این مشکلو دارم به سرور بازی وصل نمیشه ولی فرند هام لوو میشه استور میره خیلی مسخرس نتم 2مگ پ ی ش گ ا م ا ن

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
امروز ک من کلی بازی کردم فقط یکبار کانکشن ریست شد تو ۸ ساعت بازی کردن!

براي منم همينجوريه :|
اعصابمون خورد شد بخدا :|
به هييچ صورتي به سروراي فيفا وصل نميشه از صبح تا الان همينجوره ..
نميدونم مشكل از چيه:|

^^^^^^^ من هم چند روزی هست این مشکل رو دارم :| دیروز حدودا 5 بار مودم رو خاموش روشن کردم و چند بار internet connection رو دادم درست شد!
دوستان مشکل از psn ه یا اینترنت ایران ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or