یه متنی چیزی بفرست ببینم منظورت چیههمین الان خواستم به Psn وصل بشم اما اعلام چند تا آپديت نرم افزاری رو داد!!
Music Unlimited نیاز به subscription داره.
نه ببین اون بخاطر تعویض عکس فیس بوقت هست تازه عوض کردی اونجا چنج نمیکنه... یبار اکانت فیس بوکتو سای اوت کن دوباره ساین این کن بعد 24 ساعت عکس درست اپلود میشه واسه من خیلی پیش اومده امیدوارم کمکت کرده باشمسلام دوست من یک مشکلی براش پیش اومده پس از اپدیت 1.74
عکس پروفایلش تو PSN تبدیل شده به یک عکس تابلو ممنوع مشکل چیه؟
اپدیت 1.74 هست که باید دانلود کنیدهمین الان خواستم به Psn وصل بشم اما اعلام چند تا آپديت نرم افزاری رو داد!!
این چی هست؟چطور میشه این برنامه رو راه انداخت؟
ممنون
اپدیت 1.74 هست که باید دانلود کنید
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
معمولا باید از کلید OPTION استفاده کرد عزیزمن بازی The Amazing Spider-Man 2 وقتی نصب می کنم اول بازی میاد نوشته Peres یه مستطیل سیاه هم جلوش هست روی هر دکمه میزنم وارد منو بازی نمیشه آپدیتی هم برای نصب نمیاد؟چند بارهم پاک و نصب کردم فایده نداشت؟
از این option گرفته تا بقیه همه رو زدم نشد؟معمولا باید از کلید OPTION استفاده کرد عزیز
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
دکمه تاچ پد منظورش بوده شایداز این option گرفته تا بقیه همه رو زدم نشد؟
دکمه تاچ پد منظورش بوده شاید
منظور از مستطیل سیاه همون تاچ پدهاون تاچ پد وسطی هم میرنم روش فایده نداره؟
یه برنامه هست که به user کاربری شما اجازه دسترسی به یه Library بزرگه موسقی به صورت انلاین رو میده که شما میتونی هر موسقی خواستی گوش کنی و یا playlist و ... خودت رو درست کنی . ماهیانه باید برای سرویسش به غیر از trial اش پرداخت بشه و میشه روی پلتفرمهای سونی بهش دسترسی داشت .این چی هست؟چطور میشه این برنامه رو راه انداخت؟
ممنون