هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بعد از آپدیت 1.74، با زدن پریز دستگاه به برق، دستگاه خود به خود روشن می شه!
یا محافظ برق رو خاموش روشن که می کنمــ، تا جریان وصل می شه، دستگاه خود به خود روشن می شه! (بدون اینکه دکمه Power زده بشه!)
تا حالا همچین موردی بوده!؟

دوستان یه گروپ زدم وایبر واسه مبادله بازی ps4 بیایید اعلام کنید تا الان 22نفر پ خ دادن شمارشونو ادد کردم شما هم استقبال کنید خیلی عالی میشه 22نفر شدیم

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

سلام دوست من یک مشکلی براش پیش اومده پس از اپدیت 1.74
عکس پروفایلش تو PSN تبدیل شده به یک عکس تابلو ممنوع مشکل چیه؟
نه ببین اون بخاطر تعویض عکس فیس بوقت هست تازه عوض کردی اونجا چنج نمیکنه... یبار اکانت فیس بوکتو سای اوت کن دوباره ساین این کن بعد 24 ساعت عکس درست اپلود میشه واسه من خیلی پیش اومده امیدوارم کمکت کرده باشم

همین الان خواستم به Psn وصل بشم اما اعلام چند تا آپديت نرم افزاری رو داد!!
اپدیت 1.74 هست که باید دانلود کنید

Last edited by a moderator:
من بازی The Amazing Spider-Man 2 وقتی نصب می کنم اول بازی میاد نوشته Peres یه مستطیل سیاه هم جلوش هست روی هر دکمه میزنم وارد منو بازی نمیشه آپدیتی هم برای نصب نمیاد؟چند بارهم پاک و نصب کردم فایده نداشت؟

من بازی The Amazing Spider-Man 2 وقتی نصب می کنم اول بازی میاد نوشته Peres یه مستطیل سیاه هم جلوش هست روی هر دکمه میزنم وارد منو بازی نمیشه آپدیتی هم برای نصب نمیاد؟چند بارهم پاک و نصب کردم فایده نداشت؟
معمولا باید از کلید OPTION استفاده کرد عزیز

این چی هست؟چطور میشه این برنامه رو راه انداخت؟
ممنون
یه برنامه هست که به user کاربری شما اجازه دسترسی به یه Library بزرگه موسقی به صورت انلاین رو میده که شما میتونی هر موسقی خواستی گوش کنی و یا playlist و ... خودت رو درست کنی . ماهیانه باید برای سرویسش به غیر از trial اش پرداخت بشه و میشه روی پلتفرمهای سونی بهش دسترسی داشت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or