هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان

من از دوستم یدونه BF4 ریجن 1 خریدم و بعد از یکم بازی کردن ارور میداد ولی دوستم خیلی وقته بازی میکنه و مشکلی نداره. بعدا برای خودم یدونه ریجن 2 خریدم و مشکلی نداشت. میشه نتیجه گرفت کنسول من بازی ریجن 1 باز نمیکنه؟؟

- - -ویرایش - - -

ممنونم.

فقط مشکل من الان اتو ریجکته. خواهشا اگر مشکل خطرناکیه به بنده بگید. اگر راه حلی هم داره بفرمایید.

ضمناً من آپدیت بازی ها مد نظرم بود و نه فرم ور. آپدیت بازیها رو چه جوری و از کجا میشه با PC دان کرد و رو کنسول برد؟

مشکل اتو ریجکت رو بعضی از دوستان با گذاشتن فن یا پایه زیر کنسول حل کردند. برای آپدیت هم برید به تاپیک زیر:
دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

]ببخشيد شرمنده
آپديت بازي رو هم ميشه همين كار رو كرد
بذاري رو دانلود و بعد بري خودت بازي كني تا آپديت بشه
آپديت بازي رو سايت ها ميذارن سرچ كني پيدا ميشه
در مورد اتو ريجكت هم نميدونم بايد چي بگم! (من خودم هم تازه واردم)

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

آخرین ویرایش:
برید child of light رو بازی کنید، خیلی گرافیک هنری قشنگی داره! سیستم نبردهاش هم مثل FF قدیمی ها است، اما جذابتره و انیمیشن های خیلی قشنگ تری داره!

خواهر بعد اپدیت اینطوری شد یا کلا وصل نمیشه؟؟؟

- - -ویرایش - - -

برید child of light رو بازی کنید، خیلی گرافیک هنری قشنگی داره! سیستم نبردهاش هم مثل FF قدیمی ها است، اما جذابتره و انیمیشن های خیلی قشنگ تری داره!
free مگه شده؟؟

درود PS4 هدست داده ؟ یا اینکه اون 2 سری قبلی رو میشه هنوز روش استفاده کرد ؟

هدست های RAZER و لاجیتک چطور روش جواب میدن ؟

و در آخر کدومشون بهتره ؟
هدست داره منتها بیشتر برای گرفتن voice اینا هست ( یه دونه گوشی داره نه دوتا ) .
خوب جواب میده .
من خودم Razer رو بیشتر از Logitec ترجیح میدم

free مگه شده؟؟
نه نشده
اگه بشه که خیلی خوبه D:

سلام

دوستان من امروز کنسول رو گرفتم ریجن 1 تولید مارچ 2014. همه چیز رو تست کردم و آپدیت 1.74 رو با خود کنسول دان کردم و آپدیت کردم. فقط یه مشکلی برام پیش اومده اینکه تا الان دو بار تو بازی infamous اتو ریجکت داشتم! نمیدونم این مشکل حادی هست یا طبیعی و قابل حله. خواهشن چون تو مهلت تست هستم و تا فردا بیشتر وقت ندارم جوابم رو بدید. مشکلی برای دستگاه پیش اومده (یا ممکنه پیش بیاد)؟:(

یک سوال دیگه هم دارم. میشه آپدیت بازی ها رو از طریق PC دان کرد و به کنسول منتقل کرد بدون مشکل؟ اگر پاسخ مثبته به چه صورت؟ (با کنسول 400 مگ آپدیت گذاشتم زمان اتمامو زده 5 ساعت!:|)

اگه اتو ریجکت داری کنسول رو سریع پس بفرست تعویض کن . این مشکل توی بعضی کنسول ها مشاهده شده . بیشتر هم ریجن 1 . این مشکل کاملا قطعی قابل حل نیست . حتی اگه بشه درستش هم کرد شاید باز پیش بیاد . عوض کن کنسول رو سریع

نه، 15$ بیشتر نیست. من که خیلی خوشم اومد ازش...
از این بازی ها است که به خاطر تبلیغات کم و گرافیک متفاوت کسی نمیشناسدش، اگر معرفی نشه یه تجربه مفرح گیم از دست میره.
البته اونطوری هم که میگی تبلیغات کم و اینا براش نشده بود .... اتفاقا بازیه مطرحی هم هست به نسبت
جزه معدود بازیهایی digital بود که به صورت package های فیزیکی و حتی برای ویتا هم به صورت فیزیکی منتشر شده بود .
ubi براش کم نزاشت D:
بازیه مطرحی هست اتفاقا D:
من تازه الان دارم روی ویتا میرم . واقعا شاهکاره D: طراحی هنریش و داستان و موسقیش روانی کنندس

اگه اتو ریجکت داری کنسول رو سریع پس بفرست تعویض کن . این مشکل توی بعضی کنسول ها مشاهده شده . بیشتر هم ریجن 1 . این مشکل کاملا قطعی قابل حل نیست . حتی اگه بشه درستش هم کرد شاید باز پیش بیاد . عوض کن کنسول رو سریع

عجب! از اونی که میترسیدم سرم اومد!

من امروز با آرامش و خیال آسوده رفتم برای خرید، فکر کردم احتمالش 0 هست که ریجن 1 تولید مارچ مشکل داشته باشه! آخه مشکلی هم هست که نمیشه تو 1 یا 2 ساعت فهمید!

امیدوارم بتونم فروشنده رو برای تعویض قانع کنم و مایه پشیمونیم برای خرید کنسول نشه:(

من امروز با آرامش و خیال آسوده رفتم برای خرید، فکر کردم احتمالش 0 هست که ریجن 1 تولید مارچ مشکل داشته باشه! آخه مشکلی هم هست که نمیشه تو 1 یا 2 ساعت فهمید!

امیدوارم بتونم فروشنده رو برای تعویض قانع کنم و مایه پشیمونیم برای خرید کنسول نشه:(

ريجن 2 بگير
ژاپن يا اروپا فرق نداره

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

مهلت تست نگرفتی مگه حداقل 1 روز باید مهلت تست بگیری

دوستان یه گروپ زدم وایبر واسه مبادله بازی ps4 بیایید اعلام کنید تا الان چهار نفر پ خ دادن شمارشونو ادد کردم شما هم استقبال کنید خیلی عالی میشه منتظرم 8نفر شدیم

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or