هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان بازي دست دو بجز توپخونه كجا بگيرم؟
ميخوام سريع با دستگاه بگيرم كه از زمان تستش استفاده كنم!
پايتخت پيدا نمبشه دست دو؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان بازي دست دو بجز توپخونه كجا بگيرم؟
ميخوام سريع با دستگاه بگيرم كه از زمان تستش استفاده كنم!
پايتخت پيدا نمبشه دست دو؟

شما یک نفر توی همین سایت پیدا کن SS ایی چیزی بگیر
دسته دوم مغازه به اینصورت هست:
اگه بخواین بفروشین 100 تومن میخرن(فرق نمیکنه بازی جدید باشه یا هرچی)
بخواین بخرین 180 :d

شما یک نفر توی همین سایت پیدا کن SS ایی چیزی بگیر
دسته دوم مغازه به اینصورت هست:
اگه بخواین بفروشین 100 تومن میخرن(فرق نمیکنه بازی جدید باشه یا هرچی)
بخواین بخرین 180 :d

دنبال واچداگزم فوري!!
همه يا فروخته بودن يا انلاين نبودن ملوم نيست ميكي اخرين بار پيداشون شده!
تهوران ميخوام حضوري

دنبال واچداگزم فوري!!
همه يا فروخته بودن يا انلاين نبودن ملوم نيست ميكي اخرين بار پيداشون شده!
تهوران ميخوام حضوري

یدونه تاپیک بزنید تو مبادله بازی PS4 ، بعدش بگید که خریدار WD هستید. کسانی که میخوان بفروشن بهتون خبر میدن.

دوستان یه گروپ زدم وایبر واسه مبادله بازی ps4 بیایید اعلام کنید تا الان چهار نفر پ خ دادن شمارشونو ادد کردم شما هم استقبال کنید خیلی عالی میشه منتظرم

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

دوست عزيز شما كه AC iv رو داشتين به نظرتون تجربه متفاوتي بود نسبت به چيزي كه تو ايكس باكس يا ps3 بازي ميكرديم؟ به نظر من كه تفاوت چنداني از نظر گرافيكي ندارن! درست عرض ميكنم؟

سلام رفيق
والا داستان من فرق داره!
من اوّلين بار هست كه كنسول كار مي كنم! اين ACiv رو كامپيوتر من نكشيد (گير مي كرد) نتونستم بازي كنم
از اون جايي كه من عاشق اين سري هستم گرفتم و كلاًاوّلين بار هست كه دارم اين بازي رو انجام ميدم
اگه تا حالا بازي نكردي مثل من، ارزش پول خرج كردن داره
ولي اگه تو ps3 يا pc بازي كردي قبلاً ،نه ارزش خريد نداره
بنظرم همون واچ داگز بهترين گزينه هست براي شروع

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام به همگي آقا تورو خدا يكي جواب منو بده منو از بلا تكليفي دراره
من يه the last of us پيش خريد كردم رجيون آل الان ميخوان تحويل بدن ميگن رجيون 2 هستش با رجيونش اصلا مشكل ندارم ها ولي شايعه شده رجيون 2 مولتيش سانسور داره راس ميگن مگه ميشه بازي با بازي فرق كنه آخه صدا ملت در مياد تورو خدا راهنمايي كنيد

من يه the last of us پيش خريد كردم رجيون آل الان ميخوان تحويل بدن ميگن رجيون 2 هستش با رجيونش اصلا مشكل ندارم ها ولي شايعه شده رجيون 2 مولتيش سانسور داره راس ميگن مگه ميشه بازي با بازي فرق كنه آخه صدا ملت در مياد تورو خدا راهنمايي كنيد

نه بابا نگران نباش
اينا شايعه هست
فكر نكنم درست باشه

اره درسته . تایید هم شده ریجن 2 بخش مولتی پلیر سانسور داره . قطع عضو و خونریزی شدید اینا نداره . سانسور شده

ببخشيد دوستان
شايد اين پست من خيلي مربوط نباشه
ولي ميخواستم بدونم حداكثر قيمت واچ داگز اُل ريجن نو، با تمام هزينه هاي پست ارسال تهران به قزوين ، چند در مياد؟
يك فروشنده قرار بود ديروز بياره حالا گفته شنبه!
خيلي بهش مشكوكم،بيانه هم دادم نمي تونم بيخيال بشم، احساس مي كنم كه دنبال گرون فروشي يا پيچوندن هست
ممنون ميشم از راهنمايي

خیلی ها بهم گفتن که اگه بازی اورجینال برات بد درمیاد برو pc بگیر اما واقعیت اینه که pc اصلا بهم حال نمیده کدوم pc هست که اخرین ما داشته باشه؟

الان میخوام بچه های تهران که ps4 دارن لطف کنن بگن تعویض بازی براشون چطوریه؟سخته؟اسونه؟دیر به دیر و با مشکل انجام میشه یلا اینکه انقدر تعداد زیاد هست که همه به راحتی دارن باهم بازی عوض میکنن
من از اجاره بدم میاد چون هم شاغلم هم سرابزم وقت بازیم کمه اما تنها تفریحمه و اگرم وقت داشتم نمیومدم بازی اجاره کنم و یه هفته ای ردش کنم بره من تا شیره اخر بازی رو بیرون میکشم
لطفا بگید ایا برای تهیه بازی مثل x one به بن بست میخورم یا نه؟

سلام

دوستان من امروز کنسول رو گرفتم ریجن 1 تولید مارچ 2014. همه چیز رو تست کردم و آپدیت 1.74 رو با خود کنسول دان کردم و آپدیت کردم. فقط یه مشکلی برام پیش اومده اینکه تا الان دو بار تو بازی infamous اتو ریجکت داشتم! نمیدونم این مشکل حادی هست یا طبیعی و قابل حله. خواهشن چون تو مهلت تست هستم و تا فردا بیشتر وقت ندارم جوابم رو بدید. مشکلی برای دستگاه پیش اومده (یا ممکنه پیش بیاد)؟:(

یک سوال دیگه هم دارم. میشه آپدیت بازی ها رو از طریق PC دان کرد و به کنسول منتقل کرد بدون مشکل؟ اگر پاسخ مثبته به چه صورت؟ (با کنسول 400 مگ آپدیت گذاشتم زمان اتمامو زده 5 ساعت!:|)

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

بايد آپديت رو در يك فلش بريزي ،يك پوشه باز كني به نام SONY و داخلش يه پوشه به نام UPDATE
و فايل رو اونجا بريزي
فلش هم خالي باشه و به جز اين چيزي داخلش نباشه تا جلوي خطاي احتمالي گرفته بشه
اما نظر خودم اينه با خود دستگاه راحت تره!
شما مي توني بذاري رو دانلود و بعد back رو بزني و بري خودت بازي كني وقتي دانلود كامل شد خودش پيام ميده
اين بهتره از نظر من
راستي مباركت باشه

آخرین ویرایش:
بايد آپديت رو در يك فلش بريزي ،يك پوشه باز كني به نام SONY و داخلش يه پوشه به نام UPDATE
و فايل رو اونجا بريزي
فلش هم خالي باشه و به جز اين چيزي داخلش نباشه تا جلوي خطاي احتمالي گرفته بشه
اما نظر خودم اينه با خود دستگاه راحت تره!
شما مي توني بذاري رو دانلود و بعد back رو بزني و بري خودت بازي كني وقتي دانلود كامل شد خودش پيام ميده
اين بهتره از نظر من
راستي مباركت باشه

ممنونم.

فقط مشکل من الان اتو ریجکته. خواهشا اگر مشکل خطرناکیه به بنده بگید. اگر راه حلی هم داره بفرمایید.

ضمناً من آپدیت بازی ها مد نظرم بود و نه فرم ور. آپدیت بازیها رو چه جوری و از کجا میشه با PC دان کرد و رو کنسول برد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or