هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

من داشتم عالی بود عالی فقط مشکل هزینه بازی بود
البته بازی های ps4 جذاب ترن

بازي هاي ايكس باكس وان هم گرونه
بعدش هم شما يك بازي قشنگ مثل GTA V بگيري كلي سرگرمت مي كنه ارزش هزينه كردن داره
و ps4 هم در آينده هك خواهد شد ممكنه دير اتفاق بيافته ولي ميشه
اگه قيمت بازي برات مهمه، پس بهترين كار اينه كه كنسول رو چه ps و چه ايكس باكس، ول كني و يك كامپيوتر خوب جمع كني، باور كن اينطوري بهتره
درسته بايد پول خيلي بيشتري براي كامپيوتر خرج كني ولي در عوض كارت رو راه مي اندازه!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

آخرین ویرایش:
دوستان ۱ سویا دارم من اکلنتم که پلاس هست پریمری هم هست میتونم با اکانت های دیگم که پلاس نیستن بازی های فری پلاساشونو بگیرم یا نمیشه؟
اگه منظورت اینه که خوده پلاس به اکانت دیگه انتقال پیدا کنه و مثلا از بازیهای رایگان یا تخفیف های اکانت دوم استفاده کنی نه

فقط میتونی امکاناتی که تو اکانت پریمری هست رو تو اکانت دیگه استفاده کنی ، مثلا بازی رایگان و امکان چت و مولتی پلایر و موارد خریداری شده

سلام دوستان من فردا ميخوام بالاخره كنسولو بگيرم و البته يه بازي همراه باهاش!
ازتون راهنمايي ميخوايتم ببينم بازي چي بگيرم؟
واچ داگز اونقدر ارزشش رو داره؟
از infaumos ss فك نميكنم خوشم بياد
battle field خيلي وسوسه انگيزه ولي شايد نتونم مولتي پلير بازي كنم و برام كوتاه باشه! چي پيشنهاد ميكنين؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

battle field خيلي وسوسه انگيزه ولي شايد نتونم مولتي پلير بازي كنم و برام كوتاه باشه! چي پيشنهاد ميكنين؟

Watch Dogs خیلی خوبه . gameplay بازی طولانی هست و در مجموع بازیه خیلی سرگرم کننده ای هست.
infamous هم بخشه داستانیش جذابه ( پلاتش هم راحته )
Battlefield هم به خاظره بخشه تک نفرش اصلا نگیر . چون کلا 3-4 ساعت هست و بقیه بازی همهش توی انلاینش خلاصه میشه که خب باید پلاس هم همراهش بخری.

دوستان ۱ سویا دارم من اکلنتم که پلاس هست پریمری هم هست میتونم با اکانت های دیگم که پلاس نیستن بازی های فری پلاساشونو بگیرم یا نمیشه؟
نمیشه

سلام
یه سوالی من می تونم اکانت psn خودم رو بدم به دوستم و بعد چند وقت بیام بزنم رو ps4 o,nl
تا الان رو ps4 خودم نزدمش
o,nl ?
مشکلی نداره . اکانت ماکسیمم روی دو کنسول فعال سازی میشه.

sniper elite 3 به نظر من خوبه چون:
بخش داستانی خوب و نسبتا طولانی داره
گرافیک خیلی خوب داره
مولتی خیلی خیلی خوبی هم داره(نمیگم عالی چون مولتی بتل 4 از این بهتره اما خوب خوبیش اینه که با پینگ بالا هم میشه بازی کرد مثل بتل پینگ آنچنانی نمی خواد)
بازیش هم تازه اومده خیلی ها هنوز بازی نکردن و بعدا می تونی راحت بفروشی
یه وقت کیلزون پلمپ نگیری ها که رو دستت باد میکنه....خواستی بگیری دست دو با قیمت مناسب پیدا کن

والا شما تا 3 شنبه صبر کنید بعد ps4 با The last of us بگیرین;)
در غیر اینصورت فقط دسته دوم و اگرم خیلی اصرار دارین Sniper یا Watch dogs که بتونین بفروشین با ضرر کم
اگرم سریع بازی هارو تموم میکنین میتونم چند تا جا بگم با هزینه ی کمتر از 2500 در روز اجاره کنین
Infamous هم عالیه;)به احتمال 90% خوشتون میاد البته به پای نسخه های قبل نمیرسه:(

مشکلی نداره . اکانت ماکسیمم روی دو کنسول فعال سازی میشه.​

ببخشید تو خود سایت سونی گفته شده که یک اکانت فقط روی یک کنسول میشه فعال باشه..میشه بگید چه طوری روی دو کنسول فعال می شه؟ اینطوری میشه شیرینگ رو روی سه کنسول انجام داد.

ببخشید تو خود سایت سونی گفته شده که یک اکانت فقط روی یک کنسول میشه فعال باشه..میشه بگید چه طوری روی دو کنسول فعال می شه؟ اینطوری میشه شیرینگ رو روی سه کنسول انجام داد.
روی یه اکانت به عنوان پریماری یا اکانت اصلیه و‌روی یکی هم به عنوان اکانت های جانبی

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

سلام
من هم تقريباً ده روز پيش گرفتم
ببين بتلفيلد بازي قشنگي هست،داستان خوبي داره
ولي كوتاه هست و اصلاً مناسب اولويت اول براي ps4 نيست
من خودم Assassins creed iv رو به عنوان اوّلين بازي گرفتم،اين نسخه از اساسين خيلي زيباست ، قشنگي اش در حد 2 هست اگه بازي نكردي ارزش پول دادن رو داره
البته دنبال واچ داگز هم هستم
بنظر من كه واچ داگز و اساسين بازي هاي خوبي هستن چون open world هستند و زود تموم و خسته كننده نمي شن!

سلام
من هم تقريباً ده روز پيش گرفتم
ببين بتلفيلد بازي قشنگي هست،داستان خوبي داره
ولي كوتاه هست و اصلاً مناسب اولويت اول براي ps4 نيست
من خودم Assassins creed iv رو به عنوان اوّلين بازي گرفتم،اين نسخه از اساسين خيلي زيباست ، قشنگي اش در حد 2 هست اگه بازي نكردي ارزش پول دادن رو داره
البته دنبال واچ داگز هم هستم
بنظر من كه واچ داگز و اساسين بازي هاي خوبي هستن چون open world هستند و زود تموم و خسته كننده نمي شن!

watch dogs بگیر چون بهتره و و جدیدتریته و بهتر هم ازت بر میدارن موقع فروش و میتونی با پیش کم با TLOU remaster عوض کنی .

بهترین کاری که به نظره من میشه کرد زمانی که داره دانلود میشه برو توی بخشه setting و اونجا قسمت network تیکه internet connection رو بردار . بعد از چند ثانیه همه download ها error میدن و تا دفعه بعدی که Retry نزنی resume نمیشن D: لول .

ظاهرا باگی هست یا هرچیزی که هست با فریموره جدید پیش اومده !

تنظیمه مجدد احیانا همون Reset نیست ×_×
یه email میفرستن به mail که اکانتت ثبت شده و روش کلیک میکنی و password جدید رو میدی !

اگر حس میکنی خیلی روش فشار میاری بد نیست !
اکثریت اینا بیشتر جنبه Grip دارن و بعد محافظ
اما مثلا من خودم از زمان لانچ تا الان دستم هیچ چیش نشده !

این قسمت Live Stream هست !
یعنی بازی دارن میکنن و به صورت زنده پخش میشه
هنگام بازی کردن دکمه share رو نگه داری گزنیه ها میاد که live stream رو بزنی گزینه twitch و Ustream داره که پس از ثبت نامه اوله متیونی شروع به live broadcast کنی !
نمیشه video ها رو اپلود کرد
فقط به صورت یه channel هست برای stream ها

ببین از حجم نتت کم نمیکنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or