هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

شايد به من بخنديد دوستان
ولي اين live from station چه جوري كار مي كنه؟
من اكانت ساختم
الآن يه صفحه اومده بازي هاي كه دارن انجام ميدن اومده
من زدم يكي داشت بازي مي كرد بعد تصوير خودش اون گوشه بود
بهم نخنديد ولي اون طرف هم مي تونه من رو ببينه؟ يا من وقتي اساسين بازي كنم مي تونن من و بازي من رو ببين؟!
ببخشيد كه ناشي هستم بار اوله دارم از كنسول استفاده مي كنم!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

خواهشا منم راهنمایی کنید تو تست کانکشن میزنم تا sign in psn همش حله اون جا ارور تایم لیمیت میده وصل نمیشه نزدیک دو هفتس امروز صبح وصل شد فکر کردم درست شده باز ظهر دی سی شدم همون جا گیر میکنه جالب این جاست با پی سی هم سایت سونی نمیتونم برم تایم اوت میشه فقط تو سایت سونی این مشکل رو دارم یعنی مشکل isp هست شیلترش کردن یکی بگه چیکار کنم اعصابم خورد شده:-s

سلام
بايد مثل من يكسري تنظيمات مودم رو تغيير بدي
البته تنظيمات فعلي رو يا اسكرين شات بگير يا يادداشت كن تا بعد وصل شدن از همون ها استفاده كني
سايت سوني هم --لتر نيست فقط بد باز ميشه
اذيت مي كنه
با يه چيز پي ان معمولي هم راحت باز ميشه
اگه مودم TP link
داري من بهتون يكسري تنظيمات رو بگم

شايد به من بخنديد دوستان
ولي اين live from station چه جوري كار مي كنه؟
من اكانت ساختم
الآن يه صفحه اومده بازي هاي كه دارن انجام ميدن اومده
من زدم يكي داشت بازي مي كرد بعد تصوير خودش اون گوشه بود
بهم نخنديد ولي اون طرف هم مي تونه من رو ببينه؟ يا من وقتي اساسين بازي كنم مي تونن من و بازي من رو ببين؟!
ببخشيد كه ناشي هستم بار اوله دارم از كنسول استفاده مي كنم!

بالا بخوني توضيح دادند :

این قسمت Live Stream هست !
یعنی بازی دارن میکنن و به صورت زنده پخش میشه
هنگام بازی کردن دکمه share رو نگه داری گزنیه ها میاد که live stream رو بزنی گزینه twitch و Ustream داره که پس از ثبت نامه اوله متیونی شروع به live broadcast کنی !
نمیشه video ها رو اپلود کرد
فقط به صورت یه channel هست برای stream ها

وقتي دوربين نداري چطوري ميخواي ببيننت :-/

بالا بخوني توضيح دادند :

این قسمت Live Stream هست !
یعنی بازی دارن میکنن و به صورت زنده پخش میشه
هنگام بازی کردن دکمه share رو نگه داری گزنیه ها میاد که live stream رو بزنی گزینه twitch و Ustream داره که پس از ثبت نامه اوله متیونی شروع به live broadcast کنی !
نمیشه video ها رو اپلود کرد
فقط به صورت یه channel هست برای stream ها

وقتي دوربين نداري چطوري ميخواي ببيننت :-/

دوربين دارم

دوستان من طلسم شدم از هرکی میخوام ps3 بخرم طرف پشیمون میشه از فروش میخواد برا خودش نگه داره تا الان ده بار پای معامله رفتم خسته شدم
تو فاز اینم که ps4 بخرم ولی چون قبلا x one خریدم و از خرید بازی اورجینال بدی دیدم میترسم تو ایکس باکس تعداد کسایی که بازی عوض میکردن کم بود و نمیشد معامله کرد مغازه دار ها هم بز میخریدن و گرون میفروختن توی ps4 چطوره؟اگه بگیرم تو تعویض بازیا مشکل میخورم؟باز باید هول هولکی بازی کنم تا قیمتش نترکیده و بدبخت نشدم؟بگید چیکار کنم

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان من طلسم شدم از هرکی میخوام ps3 بخرم طرف پشیمون میشه از فروش میخواد برا خودش نگه داره تا الان ده بار پای معامله رفتم خسته شدم
تو فاز اینم که ps4 بخرم ولی چون قبلا x one خریدم و از خرید بازی اورجینال بدی دیدم میترسم تو ایکس باکس تعداد کسایی که بازی عوض میکردن کم بود و نمیشد معامله کرد مغازه دار ها هم بز میخریدن و گرون میفروختن توی ps4 چطوره؟اگه بگیرم تو تعویض بازیا مشکل میخورم؟باز باید هول هولکی بازی کنم تا قیمتش نترکیده و بدبخت نشدم؟بگید چیکار کنم

در ps4 هم همين وضعه تقريباً
حداقل جايي كه من هستم(قطعاً تهران بهتره اوضاع)
اينجا هيچ مغازه اي نيست كه بازي هاي ps4 رو تعويض كنن يا بخرن ازت
كلاً دو تا مغازه هست كه بازي pa4 دارن كه 99 درصد مواقع هم هيچي ندارن! بايد بگي بيارن
يارو دو روزه كه من رو علاف كرده و واچ داگ رو هنوز نياورده!
اوضاع ps4 هم مثل Xbox
كه خب البته در آينده بهتر ميشه

نظر من اینه:
توی ایران ایکس باکس کمتر از پی اس فروش رفته به همین خاطر فروشنده ها خدمات بیشتری واسه PS4 ارائه میدن. اگه هم جایی پیدا نکردی تعویض کنی می‌تونی بری سراغ بر بچه های بازی سنتر تو بخش تعویض. به خدا سه سوته عوض می‌کنی. میتونی سراغ این شیادان توپخونه ای هم بری. فقط راجع بهش سوال داری پ.خ بده که میان بنمون می‌کنن.

نظر من اینه:
توی ایران ایکس باکس کمتر از پی اس فروش رفته به همین خاطر فروشنده ها خدمات بیشتری واسه PS4 ارائه میدن. اگه هم جایی پیدا نکردی تعویض کنی می‌تونی بری سراغ بر بچه های بازی سنتر تو بخش تعویض. به خدا سه سوته عوض می‌کنی. میتونی سراغ این شیادان توپخونه ای هم بری. فقط راجع بهش سوال داری پ.خ بده که میان بنمون می‌کنن.

حرف شما كاملاً درسته
مقايسه به كنار
كلاً ps4 خيلي بيشتر فروش رفته (البته شايد در آينده آمار بر عكس بشه، اين كنسول ها جديد هستن؛
تو همين سايت هم ps4 داران بيشتر هستن
دوتا از دوستان خودم هم بزودي ميخوان ps4 بخرن در حالي كه من تا حالا كسي رو از نزديك نديدم كه ايكس باكس وان داشته باشه !

حرف شما كاملاً درسته
مقايسه به كنار
كلاً ps4 خيلي بيشتر فروش رفته (البته شايد در آينده آمار بر عكس بشه، اين كنسول ها جديد هستن؛
تو همين سايت هم ps4 داران بيشتر هستن
دوتا از دوستان خودم هم بزودي ميخوان ps4 بخرن در حالي كه من تا حالا كسي رو از نزديك نديدم كه ايكس باكس وان داشته باشه !

من داشتم عالی بود عالی فقط مشکل هزینه بازی بود
البته بازی های ps4 جذاب ترن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or