|| ArkoA ||
کاربر سایت
دوستان چطور میتونم ویدئو هام رو بزارم اینجا ؟
![]()
دوستان این اپدیت 1.74 مشکل داره ؟ قضیش چیه ؟
فکر کنم منظورش آپلود ویدیو با خود کنسول بوداابتدا USB FLASH را فرمت FAT32 کنید
سپس به قسمت عکس ها و ویدیو های گرفته شده برید ( 2 راه دارید : 1. فشردن دکمه SHARE و رفتن به منوی share و انتخاب فیلم و عکس ها 2. رفتن به setting و سپس Storange و از اونجا انتخاب فیلم و اسکرین شات ها )
سپس دکمه OPTION رو فشار دهید و گزینه COPY TO USB STORANGE DEVICE را انتخاب نمایید .
حال فلش را جدا کرده و به PC یا LAPTOP متصل کنید و لذت ببرید
- - -ویرایش - - -
یه باگ داره مثل اینکه . نمیتونی اکانتت رو primary کنی
در کل گفتن بهتره با فلش بزنید منم دلیلشو نفهمیدم ولی همیشه با فلش میزنمدوستان علتی که میگن ترجیحا با نت اپدیت نکنید چی هست ؟
تا الان مشکلی از اپدیت جدید گزارش نشده ؟
در کل گفتن بهتره با فلش بزنید منم دلیلشو نفهمیدم ولی همیشه با فلش میزنم
سلیقه ای هست به نظر من که نیازی نیست خود دسته عالی هستنیازی هست روکش آنالوگ و محافظ ژله ای دسته رو بگیرم ؟
دیجیتالی هست دیگه D: یعنی باید حتما دانلودش کرد تا کار کنه . نه نمیشه نسخه فیزیکی رو بگیری بعد نصب کنی . باز دوباره نسخه digital رو بخوای اجرا کنی از اول دانلود میکنه و به نصب نسخه فیزیکی اصلا کاری نداره.
به sony ایمیل بزنید. اگر همه سوالات مربوط به اکانت مثل ادرس و زمان ساخت و ... رو درست جواب بدید Pass رو براتون ریست میکنن اگر نه نهایتا یه Passport چیزی میخوان اسکنش رو براشون بفرستید که تاریخ تولد رو شناسایی تصحیح کنن البته اسمه و اینا باید یکی باشه .
region 1 هستی ؟ برو live chat باهاشون حرف بزن بیشتر موقعها ریست میکنن خودشون اگر همه اطلاعات مربوط به اکانت رو درست پر کنی .
بهترین کاری که به نظره من میشه کرد زمانی که داره دانلود میشه برو توی بخشه setting و اونجا قسمت network تیکه internet connection رو بردار . بعد از چند ثانیه همه download ها error میدن و تا دفعه بعدی که Retry نزنی resume نمیشن D: لول .????????
ظاهرا باگی هست یا هرچیزی که هست با فریموره جدید پیش اومده !همه مشکل پرایمری دارم یا فقط نعدادی دارن؟
تنظیمه مجدد احیانا همون Reset نیست ×_×من با live chat تماس گرفتم گفت 24 ساعت دیگه تنظیم مجدد رمز عبور رو میفرسته .ولی نگفت ریست میکنه؟
اگر حس میکنی خیلی روش فشار میاری بد نیست !نیازی هست روکش آنالوگ و محافظ ژله ای دسته رو بگیرم ؟
این قسمت Live Stream هست !دوستان چطور میتونم ویدئو هام رو بزارم اینجا ؟
![]()
ظاهرا فقط مشکله فعال ساری Primary داره !دوستان این اپدیت 1.74 مشکل داره ؟ قضیش چیه ؟