Red20Devils
کاربر سایت
تغییراتش به چشم نمیاد.. فقط همینطوری برای پایداری سیستم هست!از 1.72 پرید به 1.74؟
چه تغییراتی کرده؟
تغییراتش به چشم نمیاد.. فقط همینطوری برای پایداری سیستم هست!از 1.72 پرید به 1.74؟
چه تغییراتی کرده؟
خب حداقل دیگه کسی نمیاد بپرسه اگر به 1.72 آپدیت کنم کنسولم خراب میشه یا نه...تغییراتش به چشم نمیاد.. فقط همینطوری برای پایداری سیستم هست!
اروره دقیقش چی هست ؟سلام دوستان
من یه ps4 داشتم چند وقت پیش که اکانت اصلیم روش اکتیو بود بعد دی اکتیو کردم و دستگاه رو فروختم
حالا یکی دیگه گرفتم میام اکانتو میزنم میگه cannot use some one els acount on this ps4!!!
حالا من رفتم سایت سونی و دیدم فقط ps3 و ویتام رو اکانت اکتیوه! جریانش چیه من باید چیکار کنم؟!
الان که کنسولو روشن کردم اکانتمو بالا اورد؟!!!! و ساین این شداروره دقیقش چی هست ؟
یه راهی هست :
کلا deactive کن از طریقه وب ببین چی میشه حل میشه یا نه ...
الان که کنسولو روشن کردم اکانتمو بالا اورد؟!!!! و ساین این شد
حالا اکتیو نمیشه به عنوان PRIMARY PS4!!!
این ارور رو میده wS-37470-1
ماله چیه؟!
دوستان لطفا جواب بدید
میشه بازی دیجیتالی بخری و همزمان دو نفر استفاده کنندو با هم مثلا بازی کنند؟ اگر میشه یک توضیح لطف میکنه بده؟اگر توضیحش زیاده ای پی تیم اسپیک بدم با هم صحبت کنیم
دوستان لطفا جواب بدید
میشه بازی دیجیتالی بخری و همزمان دو نفر استفاده کنندو با هم مثلا بازی کنند؟ اگر میشه یک توضیح لطف میکنه بده؟اگر توضیحش زیاده ای پی تیم اسپیک بدم با هم صحبت کنیم
بله دوست عزیز میشه.. یک اکانت باید پرایمری باشه و بقیه اکانت ها راحت می تونند استفاده کنند.(البته فقط دو نفر میشه)میشه دونفر استفاده کنن اما نه همزمان!
یعنی آپدیت نکنیم؟بعضی ها همین مشکل شما را دارند اشکال از آپدیت جدید ۱.۷۴ است
WS-37470-1 Error Code - PlayStation® Forums
براي بعضي ها اين مشکل پيش اومده من فکر ميکنم مشکل از اين باشه که با PS4 اپديت ميکنيم! فکر کنم راه حلش اين باشه که با فلش اپديت رو بريزيم!یعنی آپدیت نکنیم؟
براي بعضي ها اين مشکل پيش اومده من فکر ميکنم مشکل از اين باشه که با PS4 اپديت ميکنيم! فکر کنم راه حلش اين باشه که با فلش اپديت رو بريزيم!