mis2012
کاربر سایت
انجام دادم بعدش تاریخ تولد رو میخواد ولی من اون موقع که ثبت نام کردم تاریخ الکی زدم و حالا یادم نیست حالا راهی است؟
یعنی میگی موثره؟ 
بله من خودم هم همینطوری به نتیجه رسیدمیعنی میگی موثره؟ 
والا تایید هویت از مهم ترین بخش های بازیابی رمز عبوره و فکرنمیکنم راه دیگری داشته باشهانجام دادم بعدش تاریخ تولد رو میخواد ولی من اون موقع که ثبت نام کردم تاریخ الکی زدم و حالا یادم نیست حالا راهی است؟
سلام وصل شد و درست شد موفق باشیدبرای اولین بار به psn وصل نمیشم . عجیبه واقعا برام . علتش چیه ؟ هنرنمایی دوستان هست این هم یا به اکانت و کنسول ربط داره ؟!
سلام مهم ترین بخش همین تولد هست که باید درست بزنید اگه فراموش کنید یا همین طوری بزنید برا ریست پسوورد به مشکل میخورید هیچ جوره هم رراه نداره :d با خوده سونی صحبت کردم گفتن اگه فراموش کردید باید اکانت جدید بسازید منم همین طوری از دست دادمانجام دادم بعدش تاریخ تولد رو میخواد ولی من اون موقع که ثبت نام کردم تاریخ الکی زدم و حالا یادم نیست حالا راهی است؟
40...ببخشيد اگه سوالمو بد جايي مي پرسم
براي تعويض assassins creed با watchdogs كاركرده حدودا چقدر بايد سر بديم؟
دیجیتالی هست دیگه D: یعنی باید حتما دانلودش کرد تا کار کنه . نه نمیشه نسخه فیزیکی رو بگیری بعد نصب کنی . باز دوباره نسخه digital رو بخوای اجرا کنی از اول دانلود میکنه و به نصب نسخه فیزیکی اصلا کاری نداره.بازی هایی که دیجیتالی خریداری میشند رو به غیر از دانلود کردن راه دیگری هم هست؟(بازی رو نصب کنیم یا...)
به sony ایمیل بزنید. اگر همه سوالات مربوط به اکانت مثل ادرس و زمان ساخت و ... رو درست جواب بدید Pass رو براتون ریست میکنن اگر نه نهایتا یه Passport چیزی میخوان اسکنش رو براشون بفرستید که تاریخ تولد رو شناسایی تصحیح کنن البته اسمه و اینا باید یکی باشه .سلام مهم ترین بخش همین تولد هست که باید درست بزنید اگه فراموش کنید یا همین طوری بزنید برا ریست پسوورد به مشکل میخورید هیچ جوره هم رراه نداره :d با خوده سونی صحبت کردم گفتن اگه فراموش کردید باید اکانت جدید بسازید منم همین طوری از دست دادم![]()
region 1 هستی ؟ برو live chat باهاشون حرف بزن بیشتر موقعها ریست میکنن خودشون اگر همه اطلاعات مربوط به اکانت رو درست پر کنی .انجام دادم بعدش تاریخ تولد رو میخواد ولی من اون موقع که ثبت نام کردم تاریخ الکی زدم و حالا یادم نیست حالا راهی است؟
اگه آپديت اومده باشه وقتى وارد بازى مى شيد خودش دانلود مى شه . اگه منظورتون اون مراحله اضافيه بايد بگم كه اون آپديت نيست و قيمتش ٧ دلاره و در اصل dlc هست . بايد از psn بخريداین اپدیت جدید برای بازی واچ داگز منتشر شده چه جور دانلود کنم کنسول به اینترنت وصله ولی بازی خودش را اپدیت نمیکنه
دیجیتالی هست دیگه D: یعنی باید حتما دانلودش کرد تا کار کنه . نه نمیشه نسخه فیزیکی رو بگیری بعد نصب کنی . باز دوباره نسخه digital رو بخوای اجرا کنی از اول دانلود میکنه و به نصب نسخه فیزیکی اصلا کاری نداره.
به sony ایمیل بزنید. اگر همه سوالات مربوط به اکانت مثل ادرس و زمان ساخت و ... رو درست جواب بدید Pass رو براتون ریست میکنن اگر نه نهایتا یه Passport چیزی میخوان اسکنش رو براشون بفرستید که تاریخ تولد رو شناسایی تصحیح کنن البته اسمه و اینا باید یکی باشه .
region 1 هستی ؟ برو live chat باهاشون حرف بزن بیشتر موقعها ریست میکنن خودشون اگر همه اطلاعات مربوط به اکانت رو درست پر کنی .