هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

وارد این صفحه شید و برروی Trouble signing in? کلیک کنید و در صفحه بعد I forgot my password رو بزنید ایمیلتون رو وارد کنید و کد کپچا رو بزنید.بعد ایمیلتون رو چک کنید

- - -ویرایش - - -

ساعت های مختلف هم امتحان کردید؟
مثلا الآن؟

انجام دادم بعدش تاریخ تولد رو میخواد ولی من اون موقع که ثبت نام کردم تاریخ الکی زدم و حالا یادم نیست حالا راهی است؟

وارد این صفحه شید و برروی Trouble signing in? کلیک کنید و در صفحه بعد I forgot my password رو بزنید ایمیلتون رو وارد کنید و کد کپچا رو بزنید.بعد ایمیلتون رو چک کنید

- - -ویرایش - - -

ساعت های مختلف هم امتحان کردید؟
مثلا الآن؟
یعنی میگی موثره؟ 

من هم مشکل Sign In شدن دارم خیلی جالبه که روی اکانت هایی که تازه ساختم Sign In نمیشه ولی اکانت های قدیمی چرا و هی Please Wait میده با اکانت های قدیمی که توی Privacy Settings میخوام برم بازم Please Wait میده دارم دیوونه میشم .
______________________________________________________________________________________________________________________________________
هیچ راهی واسه دانلود نکردن بازی های دیجیتالی نیست یعنی نمیشه از دیتای دیسک استفاده کرد ؟

یعنی میگی موثره؟ 
بله من خودم هم همینطوری به نتیجه رسیدم

- - -ویرایش - - -
انجام دادم بعدش تاریخ تولد رو میخواد ولی من اون موقع که ثبت نام کردم تاریخ الکی زدم و حالا یادم نیست حالا راهی است؟
والا تایید هویت از مهم ترین بخش های بازیابی رمز عبوره و فکرنمیکنم راه دیگری داشته باشه
ولی باز هم صبر کنید اساتید آنلاین شن شاید راه دیگری بلد باشن

منم خودم مشکل Please Wait رو داشتم تا اینکه دیروز صبر کردم تا مهلت دانلود رایگان که 2-7 بود تموم بشه و بعد از اون امتحان کردم و خدا رو شکر مشکل حل شد. الآن فکر کنم در هر زمانی به شبکه وصل می‌شه

سلام مهم ترین بخش همین تولد هست که باید درست بزنید اگه فراموش کنید یا همین طوری بزنید برا ریست پسوورد به مشکل میخورید هیچ جوره هم رراه نداره :d با خوده سونی صحبت کردم گفتن اگه فراموش کردید باید اکانت جدید بسازید منم همین طوری از دست دادم:((

بازی هایی که دیجیتالی خریداری میشند رو به غیر از دانلود کردن راه دیگری هم هست؟(بازی رو نصب کنیم یا...)
دیجیتالی هست دیگه D: یعنی باید حتما دانلودش کرد تا کار کنه . نه نمیشه نسخه فیزیکی رو بگیری بعد نصب کنی . باز دوباره نسخه digital رو بخوای اجرا کنی از اول دانلود میکنه و به نصب نسخه فیزیکی اصلا کاری نداره.

سلام مهم ترین بخش همین تولد هست که باید درست بزنید اگه فراموش کنید یا همین طوری بزنید برا ریست پسوورد به مشکل میخورید هیچ جوره هم رراه نداره :d با خوده سونی صحبت کردم گفتن اگه فراموش کردید باید اکانت جدید بسازید منم همین طوری از دست دادم:((
به sony ایمیل بزنید. اگر همه سوالات مربوط به اکانت مثل ادرس و زمان ساخت و ... رو درست جواب بدید Pass رو براتون ریست میکنن اگر نه نهایتا یه Passport چیزی میخوان اسکنش رو براشون بفرستید که تاریخ تولد رو شناسایی تصحیح کنن البته اسمه و اینا باید یکی باشه .

region 1 هستی ؟ برو live chat باهاشون حرف بزن بیشتر موقعها ریست میکنن خودشون اگر همه اطلاعات مربوط به اکانت رو درست پر کنی .

این اپدیت جدید برای بازی واچ داگز منتشر شده چه جور دانلود کنم کنسول به اینترنت وصله ولی بازی خودش را اپدیت نمیکنه
اگه آپديت اومده باشه وقتى وارد بازى مى شيد خودش دانلود مى شه . اگه منظورتون اون مراحله اضافيه بايد بگم كه اون آپديت نيست و قيمتش ٧ دلاره و در اصل dlc هست . بايد از psn بخريد

دیجیتالی هست دیگه D: یعنی باید حتما دانلودش کرد تا کار کنه . نه نمیشه نسخه فیزیکی رو بگیری بعد نصب کنی . باز دوباره نسخه digital رو بخوای اجرا کنی از اول دانلود میکنه و به نصب نسخه فیزیکی اصلا کاری نداره.

به sony ایمیل بزنید. اگر همه سوالات مربوط به اکانت مثل ادرس و زمان ساخت و ... رو درست جواب بدید Pass رو براتون ریست میکنن اگر نه نهایتا یه Passport چیزی میخوان اسکنش رو براشون بفرستید که تاریخ تولد رو شناسایی تصحیح کنن البته اسمه و اینا باید یکی باشه .

region 1 هستی ؟ برو live chat باهاشون حرف بزن بیشتر موقعها ریست میکنن خودشون اگر همه اطلاعات مربوط به اکانت رو درست پر کنی .

امکانش نیست یکی دیگه که دانلود کرده فایلش رو ازش بگیریم؟:d
همین PS4 HELPER بودش...با اون مثلا یک کاری کنیم؟

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or