هر چقدر میگم گوش نمیده هی میگم :اخه تاچ پد رو واسه همین گذاشتن .. گوش نمیده گفتم اینجا بپرسم دست از سر کچل من بردارهخوب عزیزم با استفاده از تجربیات خودت جواب دوستت رو بده
Sent from my ST15i using Tapatalk
هر چقدر میگم گوش نمیده هی میگم :اخه تاچ پد رو واسه همین گذاشتن .. گوش نمیده گفتم اینجا بپرسم دست از سر کچل من بردارهخوب عزیزم با استفاده از تجربیات خودت جواب دوستت رو بده
Sent from my ST15i using Tapatalk
من مطمئنم سونی حتی فکر پرتاب کردن دسته سمت در و دیوار هم کرده! انقدر حساس نباشید.هر چقدر میگم گوش نمیده هی میگم :اخه تاچ پد رو واسه همین گذاشتن .. گوش نمیده گفتم اینجا بپرسم دست از سر کچل من برداره
nopeدوستان سلام اگه دقت کنید تاچ پدرفرو میره و میتونیم برای تایپ بجای ضربدر از اون استفاده کنیم اگه زیاد اینکارو بکنیم و تاچ پد رو فشار بدیم مشکلی پیش نمیاد که؟
کارت psn مبلغی رو به اکانت شما واریز میکنه که میتونید استفاده کنید و از Store خرید کندوستان تو اون یکی تاپیک پرسیدم کسی جواب نداد! کس میدونه:
خیر این قابلیت وجود نداره !دوستان يه سوال.
شايد تكراري باشه. مي خواستم ببينم پي اس ٤ را ميشه به لپ تاپ وصل كرد؟
سونی پیشتر گفته بود اگر بازی digital خریده باشه باید از اول data مربوطه رو دانلود کرد و نمیشه از نصب نسخه فیزیکی بازی استفاده کرد.من اینفیموس رو دیجیتالی رو یه اکانتی خریدم و دیتا نسخه فیزیکیش قبلا رو دستگاه نصب ولی شروع میکنه دانلود کردن چیکار کنم کمممممممک .
وصل کنی به لپتاپ که چی بشه؟ اصلا مگه لپتاپ پورت ورودی داره واسه تصویر؟؟دوستان يه سوال.
خودشو یا دستشو؟دوستان يه سوال.
وارد این صفحه شید و برروی Trouble signing in? کلیک کنید و در صفحه بعد I forgot my password رو بزنید ایمیلتون رو وارد کنید و کد کپچا رو بزنید.بعد ایمیلتون رو چک کنیدمن رمز اکانت PSN رو یادم رفته حالا میخوام از طریق سایت وارد بشم نمیتونم باید چیکار کنم؟
ساعت های مختلف هم امتحان کردید؟منکه هنوز هم نتونستم به Psn وصل بشم!!
تست کانکشن رو میزنم همه چی حله اما موقع رفتن به Psn همش میانه Please wait
منکه هنوز هم نتونستم به Psn وصل بشم!!
تست کانکشن رو میزنم همه چی حله اما موقع رفتن به Psn همش میانه Please wait