هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان سلام اگه دقت کنید تاچ پدرفرو میره و میتونیم برای تایپ بجای ضربدر از اون استفاده کنیم اگه زیاد اینکارو بکنیم و تاچ پد رو فشار بدیم مشکلی پیش نمیاد که؟
nope

دوستان تو اون یکی تاپیک پرسیدم کسی جواب نداد! کس میدونه:
کارت psn مبلغی رو به اکانت شما واریز میکنه که میتونید استفاده کنید و از Store خرید کن
plus فقط یک نوع upgrade اکانت هست که به شما اجازه انلاین بازی کردن - online storage و بازیهای مجانی رو میده .
plus که 14 روز هست ظاهرا نیاز به credit card داره و فعال نمیشه 14 روزه رایگانش . فقط از طریقه store مربوط به japan میشه 14 روز مجانی رو گرفت.
اون کارت ارزشی نداره که کسی بخردش D:

من اینفیموس رو دیجیتالی رو یه اکانتی خریدم و دیتا نسخه فیزیکیش قبلا رو دستگاه نصب ولی شروع میکنه دانلود کردن چیکار کنم کمممممممک .
سونی پیشتر گفته بود اگر بازی digital خریده باشه باید از اول data مربوطه رو دانلود کرد و نمیشه از نصب نسخه فیزیکی بازی استفاده کرد.

دوستان يه سوال.
شايد تكراري باشه. مي خواستم ببينم پي اس ٤ را ميشه به لپ تاپ وصل كرد؟
خودشو یا دستشو؟
اگه منظورتون دستشه بله می‌شه، خود ویندوز می‌شناستش و برای اینکه بتونین به بازی‌ها جای دسته‌ی XBOX جاش بزنین باید از برنامه‌ای به اسم DS4Tool استفاده کنین.

امکان این وجود داره که بازی X که یکی دیجیتالش رو گرفته دانلود کرده
فایلشو بریزه توی فلش بعد ماهم نسخه دیجیتالیش رو بخریم و با استفاده از فایل گرفته شده بازی اجرا کنیم دانلود نکنیم؟:d

سلام
چند روزه احساس میکنم توی منوی اصلی ps4 و توی بازی احساس میکنم یه لحظه صفحه نمایش کند میشه نمیدونم بهش چیه میگن (افت فریم یا یه چیزه دیگه) ولی حالا باید چیکار کنم مشکل چیه

من رمز اکانت PSN رو یادم رفته حالا میخوام از طریق سایت وارد بشم نمیتونم باید چیکار کنم؟
وارد این صفحه شید و برروی Trouble signing in? کلیک کنید و در صفحه بعد I forgot my password رو بزنید ایمیلتون رو وارد کنید و کد کپچا رو بزنید.بعد ایمیلتون رو چک کنید

- - -ویرایش - - -
منکه هنوز هم نتونستم به Psn وصل بشم!!
تست کانکشن رو میزنم همه چی حله اما موقع رفتن به Psn همش میانه Please wait
ساعت های مختلف هم امتحان کردید؟
مثلا الآن؟

منکه هنوز هم نتونستم به Psn وصل بشم!!
تست کانکشن رو میزنم همه چی حله اما موقع رفتن به Psn همش میانه Please wait

شب ها یعنی از ساعت 1 تا 7 بامداد اصلا امتحان نکننید چون سرعت اینترنت پایینه ساعت های 7 تا 9 صبح یا 3تا 5 بعدظهر را امتحان کنید که سرعت اینترنت بالا هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or