1.72مسئله ای نداره((البته واسه بعضیا هم داشته)).با وای فای وصل شو.میخوای اتوماتیک آپدیت و دانلود رو هم غیر فعال کنی تو ستینگ موجوده.سلام
من تازه پی اس 4 خریدم نسخه 1.7 هم زدم
میخام با وای فای وصل شم
چجوری گزینه اپدیت رو خاموش کنم آخه گفتن به 1.72 اپ نکن
ایا اتوماتیک دان میکنه ؟
یا مشکلی نداره با وای فای وصل شم؟
مرسی
1.72مسئله ای نداره((البته واسه بعضیا هم داشته)).با وای فای وصل شو.میخوای اتوماتیک آپدیت و دانلود رو هم غیر فعال کنی تو ستینگ موجوده.
راستی ورودتون به سایت هم مبارک.
اقا عاشق نظرای ایشونم من واقعا بعضی ها این طوری هستن رفته بودیم علایدین یه ادم محسنی اومده بود برا یه بنده خدایی کادو Z بخره داد نیزد ناشیه فروشنده هم از اون هفت خطا بود کل جنساش تقلبیه هرچی از این یارو بگم کم گفتم بگذریم قیمت عادیش اون موقع هرچی بود به یارو 150 بالاتر گفت بعد اومد کارت بکشه قشنگ کنارش بودم از عمد اشتباه زد گفت بریم مغازه بغلی بکشیم بعد به شاگردش یه علامت داد که طرف بره گوشیو عوض کنه واقعا هم کرد بعد اومد گرفت و رفت دباره فرداش یه کاری داشتم طرف اومده بود میگفت این اون مدل نیست به جای این که خریدار شکایت کنه فروشنده میگفت زنگ میزنم چیز بیاد و... مانع کسب شدی طرف گفت تا عوض نکنی نمیرم هیچی دیگه گوشیشو برداشت الکی به مغازه زنگ زده میگه یه چیز بفرستید مزاحم داریموالا کنسول خراب رو دستشون بمونه یکجوری یا باید بندازن به یکی یا باید اوراقش کنن
بعدشم عزیزه من نگفتم جلوی شما عوض میکنن که کارت که میگیرن رمز اشتباه میزنن میگن نمیگیرن میبرنت مغازه بقلی جاشو با یک خراب عوض میکنن:d
در کل من اینارو گفتم که ایشون رفت اونجا یارو حرف زد با ریجن 1 نمیشه وصل شد ریجن 2 ژاپن خاص هست چیپست بهتری داره اینا قانع نشه به هیچ عنوان
(اگرم بخاطر حروم*** نباشه بخاطر این هستش که اطلاعات زیر صفر... یارو نمیدونست ps4 2013 اومده فک میکرد چون ژاپنیه اول توی ژاپن اومده)
سلام
من تازه پی اس 4 خریدم نسخه 1.7 هم زدم
میخام با وای فای وصل شم
چجوری گزینه اپدیت رو خاموش کنم آخه گفتن به 1.72 اپ نکن
ایا اتوماتیک دان میکنه ؟
یا مشکلی نداره با وای فای وصل شم؟
مرسی
دوستان کسی برای مشکل Blue Light of death که بعد از آپدیت دیگه کنسول بالا نمیاد راه حلی داره؟
بچه ها مشکل چیه باید چکار کنم نمی تونم برم psn
NW-31456 -9
Cannot connect to the server within the time limit
راه حل چیه ؟![]()
اگه تو سیف مود میره یه بار دیگه آپدیت کنید درست میشه.شاید با Initalize کردن هم ردیف شددوستان کسی برای مشکل Blue Light of death که بعد از آپدیت دیگه کنسول بالا نمیاد راه حلی داره؟
حالا تاریخ ساخت مگه مهمه؟اگه کنسول مشکلی نداره بشین بازی کن باوبچه ها کنسول رو دارم میخرم از کجا بفهمم قبلا باز شده نبوده؟؟؟؟؟؟همه کنسول ها روش سیلیفون داره؟؟؟؟
تاریخ ساختش رو زیر کنسول نوشته؟؟؟؟ هرچی گشتم نتونستم تو گوگل یه عکسی پیدا کنم که ببینم تاریخ ساخت رو دقیقا کجا و چطوری نوشتن.....!!!!
ممنون
چون من دفعه قبل سر xbox سرم کلاه رفت.....حالا تاریخ ساخت مگه مهمه؟اگه کنسول مشکلی نداره بشین بازی کن باو