هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان اگه همیشه گیم داخل دستگاه باشه مشکلی پیش میاد؟؟ یا بهتره بعد از بازی از دستگاه خارج بشه؟ چون حوصلش نیست هی بزاری برداری چه کاریه اخه؟! :d
مشکلی پیش نمیاد !
البته من میگم پیش نمیاد !
D: منم مثلا bf4 رو 2-3 ماه تو دستگاه بود تازه در اوردم Watch Dogs گذاشتم ×_×

آرمان ولی تو تی وی خودم ی بارم اینطور نشده بودا
چه بازی اینطوری شده الان ؟
mmmm ... الان tv قبلی و جدید احیانا 60hz و 120Hz نیست ؟ البته اینم نباید فرقه اون چندانی ایجاد کنه که اصلا توی دید باشه ! فقط اگر tv مثلا 60 و 120 hz بقله هم باشه معلومه 120 کلا smooth تر هست transition های تصویرش
اما بازم frame rate و اینکه بالا پایین بشه 99% برمیگرده به خوده بازی !

قیمتش برای ژاپن خوبه ولی ارزونترین PS4 پیدا کن 3 روز مهلت بگیر که بیخودی پول اضافه ندی
با این مشکلاتی که بچه ها میان اینجا میگن ادمو میترسونن...حداقل بابت گارانتی 6 ماه یا 1 ساله پول بیشتری بدم خیال ادم راحت تره ...البته ریسک دیگه شاید بدون گارانتی سالم تر در بیاد...الان یه ماهی هست میخام بخرم میام نظرات و مشکلات رو میبینم دودل میشم با هزار زحمت 2تومن جمع کردم...بیشتر بچه میان اینجا فقط ناله میزنن

- - -ویرایش - - -

قیمتش برای ژاپن خوبه ولی ارزونترین PS4 پیدا کن 3 روز مهلت بگیر که بیخودی پول اضافه ندی
چون xbox دارم میخام ps4 رو تجربه کنم ولی با این مشکلاتی که بچه ها میگن میترسه ادم...

با این مشکلاتی که بچه ها میان اینجا میگن ادمو میترسونن...حداقل بابت گارانتی 6 ماه یا 1 ساله پول بیشتری بدم خیال ادم راحت تره ...البته ریسک دیگه شاید بدون گارانتی سالم تر در بیاد...الان یه ماهی هست میخام بخرم میام نظرات و مشکلات رو میبینم دودل میشم با هزار زحمت 2تومن جمع کردم...بیشتر بچه میان اینجا فقط ناله میزنن

- - -ویرایش - - -

الان یه ماهی هست میخام بخرم میام اینجا میبینم بچه ها فقط ناله میزنن...ترجیح میدم پول بیشتری بدم ولی خیالم بابت گارانتی راحت باشه...به زور 2تومن جمع کردم ....چون xbox دارم میخام ps4 رو تجربه کنم ولی با این مشکلاتی که بچه ها میگن میترسه ادم...

اینم توجه کن که فقط دوستانی میان اینجا که کنسولشون مشکل داره.اون همه آدم دیگه بدون مشکل دارن کیفشون رو میکنن.هرکی PS4 داره که نمیاد اینجا بگه کنسولم خرابه!!!:|

بچه هارو بیخیال بعد 2014 هر کنسولی که ارزونتر بود رو با مهلت 3 روز بگیر
اگه 24 ساعت باهاش کار بشه مشکلی نداشته باشه حله...
بعدشم بعد این 3 روزم یارو *** خورده پس نگیره برای دعوا نشدن این موضوع مطرحه وگرنه میری تو مغازه شلوارشو میکشی سرش;)گارانتی اینا هم همش کشکه بیخودی پول مفت به یک مشت **** نده بازیم اگه سریع تموم میکنی اجاره کن اگرم نه که دسته دوم بخر بازم ازشون بازی نخر
یارو هم اونجا هرچی گفت دروغه محضه
گفت این PS4 هست بازم شک کن;)
بعدشم نصفشون ترس الکیه... مثلا با چراغ نارنجی خاموش میشه یارو میاد میگه خرابه؟ چرا اینجوریه و ...
هیچوقت به یک فروشنده ایرانی اعتماد نکن...برای مثال توی تخفیف قیمت میگن 53 تومن بعد مثلا میری اونجا میگی 3 تومنم تخفیف;)
به هیچ عنوان هم گول اینکه 200 بده برات 60 بریزیم رو نخور اون 200 تومنش خرف مفته;)اگه بدون اون گفتن میریزیم بدن بریزن با شرظ اینکه اگه اپدیت بعدی سونی بازیت پاک شد یا اینکار غیرقانونی شد پولتو پس بگیری

آخرین ویرایش:
بچه ها به نظرتون چه رجینی بگیرم، رفتم جایی بگیرم فقط ژاپن داشت ، به نظرتون ژاپن خوبه؟؟؟؟ قیمتش 1530
ممنون

داداش همین که دستگاه ساخت 2014 باشه کافیه دیگه مهم نیست چه ریجنی ;)

وقتی خواستی بگیری به فروشنده بگو کنسولو برات تست کنه بعدش هم دیگه حالشو ببر :d

داداش همین که دستگاه ساخت 2014 باشه کافیه دیگه مهم نیست چه ریجنی ;)

وقتی خواستی بگیری به فروشنده بگو کنسولو برات تست کنه بعدش هم دیگه حالشو ببر :d

:))
واقعا یعنی شما انقدر اعتماد داری؟
یک کنسول سالم میاره نشون میده میره اون پشت مشتا جاشو با یک خراب عوض میکنه;)الان همین محافظ صفحه:
یارو واسه خودشو یک خوب تپل بسته چاقو در میاره میکشه روش میگه میبینی هیچی نمیشه؟ بعد اونوقت 130 تومان یکدونه اشغالیشو به عنوان اینکه این همونه میندازه بهت...
مورد داشتیم یارو گفته google play
htc نداره شما هم اگه بخوای برنامه بریزی مثلا وایبر تانگو اینا در حدود 70 تومن باید بدی تا من برم licence شدش رو بخرم وگرنه گارانتیت میپره:|
برو توی یک پاساژ یک گوشی قیمت کن گارانتیشم بپرس میگه اصل یاس(مثلا)
همینکار تو چند تا جا تکرار کن میبینی 10 تا اسم داری که همشونم گفتن اصل7
ماشینی که سالم ببر توی تعمیرگاه یارو زنگ میزنه میگه موتور اونجا اونجاش خرابه
برو بده pc مثلا dvd room درست کنن بعد از اون زنگ میزنن میگن اونجاشم خرابه(الکی)
در کل پول الکی نده...PLUS هم برو مجانی بگیر بازی هم اگه خواستی داشته باشی 2 نفر برین دیجیتالشو بگیرین شر کنین

آخرین ویرایش:
یک کنسول سالم میاره نشون میده میره اون پشت مشتا جاشو با یک خراب عوض میکنه;)الان همین محافظ صفحه:
یارو واسه خودشو یک خوب تپل بسته چاقو در میاره میکشه روش میگه میبینی هیچی نمیشه؟ بعد اونوقت 130 تومان یکدونه اشغالیشو به عنوان اینکه این همونه میندازه بهت...
htc نداره شما هم اگه بخوای برنامه بریزی مثلا وایبر تانگو اینا در حدود 70 تومن باید بدی تا من برم licence شدش رو بخرم وگرنه گارانتیت میپره:|
همینکار تو چند تا جا تکرار کن میبینی 10 تا اسم داری که همشونم گفتن اصل

.....:|8-|

در کل پول الکی نده...PLUS هم برو مجانی بگیر بازی هم اگه خواستی داشته باشی 2 نفر برین دیجیتالشو بگیرین شر کنین
شما کنسولتون خراب بوده؟؟؟؟؟
بی اعتمادی کاذب دارن ملت!!!

دیگه شما خیلی بدبینی ... بازار تا این حد هم بی در و پیکر نیست .

کور که نیستیم کنسول به اون بزرگی رو بخوان تعویض کنن و نفهمیم! میوه که نمی‌خرید!
اینم بدونید فروشنده، به خصوص وقتی که چند روز مهلت تست می‌ده، از خُداشه که کنسول شما مشکل نداشته باشه و برای خودش دردسر ایجاد نشه!
توهم توطئه خوب نیست دوستان!

کور که نیستیم کنسول به اون بزرگی رو بخوان تعویض کنن و نفهمیم! میوه که نمی‌خرید!
اینم بدونید فروشنده، به خصوص وقتی که چند روز مهلت تست می‌ده، از خُداشه که کنسول شما مشکل نداشته باشه و برای خودش دردسر ایجاد نشه!
توهم توطئه خوب نیست دوستان!

والا کنسول خراب رو دستشون بمونه یکجوری یا باید بندازن به یکی یا باید اوراقش کنن
بعدشم عزیزه من نگفتم جلوی شما عوض میکنن که کارت که میگیرن رمز اشتباه میزنن میگن نمیگیرن میبرنت مغازه بقلی جاشو با یک خراب عوض میکنن:d
در کل من اینارو گفتم که ایشون رفت اونجا یارو حرف زد با ریجن 1 نمیشه وصل شد ریجن 2 ژاپن خاص هست چیپست بهتری داره اینا قانع نشه به هیچ عنوان
(اگرم بخاطر حروم*** نباشه بخاطر این هستش که اطلاعات زیر صفر... یارو نمیدونست ps4 2013 اومده فک میکرد چون ژاپنیه اول توی ژاپن اومده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or