هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام. از هنگام خرید (هفته ی پیش) دستگاه من تا حداکثر یک متر برد دسته داره و مجبورم دستگاه رو نزدیک خودم بزارم موقع بازی کردن. با توجه به اینکه امکان پس دادن رو ندارم، می خواستم بپرسم آیا راهی برای رفع شدن این مشکل می دونید؟

دوستان دستگاه تو Stand By بوده مثل اینکه، ولی ازب برق کابلش کشیده شد و بعد از روشن کردن دوباره کنسول گفت که امکان وارد شدن ایراد خاصی به دستگاه وجود داره.

خودم میدونم چیز زیاد مهمی نیست، برای PS3 م که زیاد اتفاق افتاده و هیچیش نشده، فقط خواستم بدونم با توجه که فعلا اطلاعات خاصی روی دستگاه ندارم، یه بار فرمتش کنم یا نه؟ میترسم این PS4 از این کنسول سوسول ها باشه پس فردا برامون دردسر بشه :d

راستی من بعد از هر بار استفاده کنسول رو کاملا خاموش می‌کنم و روی Stand By نمیذارم چون میترسم برق بره، این کار مشکلی نداره؟
راستی این مشکل Please Wait هم خیلی رو اعصابه، اینترنتم هم 2 مگ پارس آنلاینه، مال برادرام هم پارس آنلاینه. الآن دقیقا باید چیکار کنم؟ ممکنه با نت اونها کار بده؟ با گوشی نت رو باهاش شیر کنم چی؟

پیشاپیش از جواب هاتون ممنونم
فکر نکنم نیازی به فرمت باشه چون اگه بلایی بخواد سرش بیاد سخف افزاریه :-? ولی وقتی میگی اطلاعات نداری انتخاب با خودته ...
اگه کنسول رو هی روشن کنی هی خاموش کنی (زود به زود) شاید مشکلی پیش بیاد سعی کن بیشتر زمانی استفاده کنی که میخوای بازی کنید تا یه مدت بازی کن بعد خاموش کن اگه هم کارت در حد 5 دقیقه یا 15 دقیقه هست و بعدش هم میخوای روشنش کنی Stand By کن !
مشکل Please Wait فکر نکنم به سرعت اینترنت یا تغییر اینترنت یا هر چیزه دیگه ای باشه ...
خودم اینترنتم 4مگه این مشکل رو داشتم . صبح بلند شدم سر ساعت 9 امتحان کردم عین گلابی وصل شد .
چند نفر هم بودن صبح اطراف ساعت 9 امتحان کردن جواب پیدا کردن ...
در کل در زمان مختلف امتحان کن !

- - -ویرایش - - -

سلام. از هنگام خرید (هفته ی پیش) دستگاه من تا حداکثر یک متر برد دسته داره و مجبورم دستگاه رو نزدیک خودم بزارم موقع بازی کردن. با توجه به اینکه امکان پس دادن رو ندارم، می خواستم بپرسم آیا راهی برای رفع شدن این مشکل می دونید؟
من فکر میکنم مشکل از دسته باشه ... شاید دسته آسیب دیده باشه ... شاید فیک باشه ... شاید ....
درکل من احتمال میدم 70% مشکل از دسته هست نه کنسول اگه میتونی یه دسته نو بخر /:)

دوستان اگه همیشه گیم داخل دستگاه باشه مشکلی پیش میاد؟؟ یا بهتره بعد از بازی از دستگاه خارج بشه؟ چون حوصلش نیست هی بزاری برداری چه کاریه اخه؟! :d

این ولتاژ یا آمپری که دسته ها با پورت یو اس بی شارژ می شن در پورت ها مختلف usb های مختلف مثل لپتاپ ، رسیور و ... با خود خروجی های کنسول یکی هست؟
اگر جواب مثبته ، ولتاژ و امپر usb 3 با usb 2 فرق داره یا نه؟

دوستان اگه همیشه گیم داخل دستگاه باشه مشکلی پیش میاد؟؟ یا بهتره بعد از بازی از دستگاه خارج بشه؟ چون حوصلش نیست هی بزاری برداری چه کاریه اخه؟! :d
خیر مشکلی نیست ولی اگه خواستید کنسول رو جا به جا کنید حتما دیسک رو دربیارید

Sent From My HTC One X

این ولتاژ یا آمپری که دسته ها با پورت یو اس بی شارژ می شن در پورت ها مختلف usb های مختلف مثل لپتاپ ، رسیور و ... با خود خروجی های کنسول یکی هست؟
اگر جواب مثبته ، ولتاژ و امپر usb 3 با usb 2 فرق داره یا نه؟
بله دوست عزیز فرق داره اما نمیدونم ولتاژ ها چند هستن .

Sent From My HTC One X

محیط کنسول باز هستش ؟ یعنی اطرافش بسته نی ؟ چون دسته با وای فای (شرمنده با بلوتوث هست یه جا نوشته بود وایرلس من قاطی کردم با وای فای )هست نباید چیزی مانع سیگنال بشه !

Sent From My HTC One X

آخرین ویرایش:
این هدست های معمولی بلوتوث ساپورت میشن تو ps4 ؟ هدست خودps4 الان میکروفونش سالمه برا من ولی صدای اونور نمیرسه بهم تو چت ..
چی هست تو بازار غیر gold و پالس ؟ ارزونتر یک کم !

محیط کنسول باز هستش ؟ یعنی اطرافش بسته نی ؟ چون دسته با وای فای هست نباید چیزی مانع سیگنال بشه !

Sent From My HTC One X

دسته‌ها WiFi نیستن عزیز جان. بلوتوث هستن.
به هر جهت نباید در فاصله 4-5 متری مشکل خاصی به وجود بیاد.

دوستان پسورد کنسول بصورت پیش فرض چیه؟
میخواستم گوشیمو با بلوتوث بهش وصل کنم پس میخواست !

- - -ویرایش - - -

0000 رو میزنم قبول نمیکنه !

برو Setting
بـعـد
Play station app Connection Setting
بـعد هم
Add Device
اون کد رو بردار وارد کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن