هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ايدي پلاس ميشه رو چند تا كنسول وارد كرد و شير كرد ؟ براي انلاين بازي كردن ميگم كه ديگه هر كدوم پلاس نگيرند . روش وارد كردن به 3 تا كنسول چطوريه ؟

اینترنت وصله، پینگ و همه اینجور چیزها هم عالیه! ولی ps4 به اینترنت وصل نمیشه! چه مرگشه؟ اه...

بعیده ولی شاید isp شما سرور های سونی رو به خاطر ترافیک بالا مسدود کرده باشن. ip شو پیدا کن با کامپیوتر ببین پینگ میده ...

چراغ دسته

مال همه دنیا همینجوریه داداش . رندومه . یک آیدی جدیدم بسازی رنگش عوض میشه . رنگ سبز میشه . نارنجی میشه قرمز میشه . حالشو ببر . دسته جدید هم بگیری رنگش با اون یکی فرق داره . دوستان لطفا با اطلاعات کامل جواب دوستانتونو بدید . بی مقدمه میرن سراغ خرابی !!!:|

مال همه دنیا همینجوریه داداش . رندومه . یک آیدی جدیدم بسازی رنگش عوض میشه . رنگ سبز میشه . نارنجی میشه قرمز میشه . حالشو ببر . دسته جدید هم بگیری رنگش با اون یکی فرق داره . دوستان لطفا با اطلاعات کامل جواب دوستانتونو بدید . بی مقدمه میرن سراغ خرابی !!!:|
اهان راس میگی اون موقع داشتم اکانت جدید میساختم که اینجوری شد پس طبیعیه

- - -ویرایش - - -

مرسی اخه من تازه خریدم روش خیلی حساسم

دوستان بنده میخوام بخرم کنسول اما الان موندم کدوم باندل رو بگیرم به نظرتون کدوم یکی از باندل های زیر بهتر:
باندل واچ داگز
باندل ژاپن به همراه کمرا +ناک
ریجن 2 اروپا معمولی
میخواستم ببینم اگر باندل واچ داگز بگیرم یک موقع برای فروش مشکلی نداره؟ممنون میشم بگید کدوم بهتره قیمت اروپا و ژاپن به همراه کمرا و ناک یکی و قیمت واچ داگز بالاتره اما قیمت چندان مهم نیست من خودم بیشتر نظرم روی واچ داگز اینم بگم فقط از بین این باندل ها میتونم بردارم

دوستان بنده میخوام بخرم کنسول اما الان موندم کدوم باندل رو بگیرم به نظرتون کدوم یکی از باندل های زیر بهتر:
باندل واچ داگز
باندل ژاپن به همراه کمرا +ناک
ریجن 2 اروپا معمولی
میخواستم ببینم اگر باندل واچ داگز بگیرم یک موقع برای فروش مشکلی نداره؟ممنون میشم بگید کدوم بهتره قیمت اروپا و ژاپن به همراه کمرا و ناک یکی و قیمت واچ داگز بالاتره اما قیمت چندان مهم نیست من خودم بیشتر نظرم روی واچ داگز اینم بگم فقط از بین این باندل ها میتونم بردارم
به نظر منم همون باندل واچ داگز رو بگیری بهتره

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

اهان راس میگی اون موقع داشتم اکانت جدید میساختم که اینجوری شد پس طبیعیه

- - -ویرایش - - -

مرسی اخه من تازه خریدم روش خیلی حساسم
مبارکت باشه . حالا که حساسی برو چهار تا پایه لاستیکی پیدا کن یا از ابزار فروشیا بگیر مثل من 4 طرف کنسول بزار تا بالا بیاد . حتما 4 تاش سایزاشون یکی باشه
دوستان لطفا یه عکس از پشت کنسول بزارید ببینیم این تاریخ ساخت به چه شکلی نوشته شده؟
روی دفترچه کنسول همون ابتداش زده . پشت کارتن پایین زده . روی بعضی کنسولها مثل ژاپن نمیزنه چون همشون 2014 هستن. یک راه دیگه هم پیشنهاد میکنم . با برنامه بارکد خوان روی گوشی اندرویدیتون روی بارکد کارتن بگیرید اطلاعاتشو از اینترنت جستجو کنید .

اینترنت وصله، پینگ و همه اینجور چیزها هم عالیه! ولی ps4 به اینترنت وصل نمیشه! چه مرگشه؟ اه...
برو settings بعد intialize و restore default settings بزن . کنسولو مودمتو ریست کن و آخر تنظیمات شبکه رو رو حالت اتومات تنظیم کن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or