اینترنت وصله، پینگ و همه اینجور چیزها هم عالیه! ولی ps4 به اینترنت وصل نمیشه! چه مرگشه؟ اه...
دستگاه خاموش شد یا روشنه ؟؟؟؟ اگه خاموش شد و رنگش نارنجی بود درستهسلام. من امروز کنسولو روشن کردم ی ۵ دقیقه بازی کردم و تو پی اس ان چرخیدم یهو اون چراغش قرمز شد چرا؟
تو رو خدا جواب بدین
منظورتون رو متوجه نمیشم. دستگاه روشن بود و تو منو بودم یهو چراغش قرمز شددستگاه خاموش شد یا روشنه ؟؟؟؟ اگه خاموش شد و رنگش نارنجی بود درسته
سلام. من امروز کنسولو روشن کردم ی ۵ دقیقه بازی کردم و تو پی اس ان چرخیدم یهو اون چراغش قرمز شد چرا؟
تو رو خدا جواب بدین
چراغ دسته
اهان راس میگی اون موقع داشتم اکانت جدید میساختم که اینجوری شد پس طبیعیهمال همه دنیا همینجوریه داداش . رندومه . یک آیدی جدیدم بسازی رنگش عوض میشه . رنگ سبز میشه . نارنجی میشه قرمز میشه . حالشو ببر . دسته جدید هم بگیری رنگش با اون یکی فرق داره . دوستان لطفا با اطلاعات کامل جواب دوستانتونو بدید . بی مقدمه میرن سراغ خرابی !!!![]()
مرسی اخه من تازه خریدم روش خیلی حساسممال همه دنیا همینجوریه داداش . رندومه . یک آیدی جدیدم بسازی رنگش عوض میشه . رنگ سبز میشه . نارنجی میشه قرمز میشه . حالشو ببر . دسته جدید هم بگیری رنگش با اون یکی فرق داره . دوستان لطفا با اطلاعات کامل جواب دوستانتونو بدید . بی مقدمه میرن سراغ خرابی !!!![]()
به نظر منم همون باندل واچ داگز رو بگیری بهترهدوستان بنده میخوام بخرم کنسول اما الان موندم کدوم باندل رو بگیرم به نظرتون کدوم یکی از باندل های زیر بهتر:
باندل واچ داگز
باندل ژاپن به همراه کمرا +ناک
ریجن 2 اروپا معمولی
میخواستم ببینم اگر باندل واچ داگز بگیرم یک موقع برای فروش مشکلی نداره؟ممنون میشم بگید کدوم بهتره قیمت اروپا و ژاپن به همراه کمرا و ناک یکی و قیمت واچ داگز بالاتره اما قیمت چندان مهم نیست من خودم بیشتر نظرم روی واچ داگز اینم بگم فقط از بین این باندل ها میتونم بردارم
مبارکت باشه . حالا که حساسی برو چهار تا پایه لاستیکی پیدا کن یا از ابزار فروشیا بگیر مثل من 4 طرف کنسول بزار تا بالا بیاد . حتما 4 تاش سایزاشون یکی باشهاهان راس میگی اون موقع داشتم اکانت جدید میساختم که اینجوری شد پس طبیعیه
- - -ویرایش - - -
مرسی اخه من تازه خریدم روش خیلی حساسم
روی دفترچه کنسول همون ابتداش زده . پشت کارتن پایین زده . روی بعضی کنسولها مثل ژاپن نمیزنه چون همشون 2014 هستن. یک راه دیگه هم پیشنهاد میکنم . با برنامه بارکد خوان روی گوشی اندرویدیتون روی بارکد کارتن بگیرید اطلاعاتشو از اینترنت جستجو کنید .دوستان لطفا یه عکس از پشت کنسول بزارید ببینیم این تاریخ ساخت به چه شکلی نوشته شده؟
برو settings بعد intialize و restore default settings بزن . کنسولو مودمتو ریست کن و آخر تنظیمات شبکه رو رو حالت اتومات تنظیم کن .اینترنت وصله، پینگ و همه اینجور چیزها هم عالیه! ولی ps4 به اینترنت وصل نمیشه! چه مرگشه؟ اه...