هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان بنده میخوام بخرم کنسول اما الان موندم کدوم باندل رو بگیرم به نظرتون کدوم یکی از باندل های زیر بهتر:
باندل واچ داگز
باندل ژاپن به همراه کمرا +ناک
ریجن 2 اروپا معمولی
میخواستم ببینم اگر باندل واچ داگز بگیرم یک موقع برای فروش مشکلی نداره؟ممنون میشم بگید کدوم بهتره قیمت اروپا و ژاپن به همراه کمرا و ناک یکی و قیمت واچ داگز بالاتره اما قیمت چندان مهم نیست من خودم بیشتر نظرم روی واچ داگز اینم بگم فقط از بین این باندل ها میتونم بردارم
حالا چرا باندل من ریجن یک امریکا معمولی

دوستان بنده میخوام بخرم کنسول اما الان موندم کدوم باندل رو بگیرم به نظرتون کدوم یکی از باندل های زیر بهتر:
باندل واچ داگز
باندل ژاپن به همراه کمرا +ناک
ریجن 2 اروپا معمولی
میخواستم ببینم اگر باندل واچ داگز بگیرم یک موقع برای فروش مشکلی نداره؟ممنون میشم بگید کدوم بهتره قیمت اروپا و ژاپن به همراه کمرا و ناک یکی و قیمت واچ داگز بالاتره اما قیمت چندان مهم نیست من خودم بیشتر نظرم روی واچ داگز اینم بگم فقط از بین این باندل ها میتونم بردارم
باندل رو ول کن، معمولی بگیر و بازی رو دست دوم بخر به صرفه تره.
اون پولی هم که سیو میکنی یه دسته اضافی بخر.

دوستان من تست نت میگیرم همش succesful میشه به sign in psn میرسه failed میده 5 بار مودممو ریست کردم باز نشد یه راهنمایی میکنید؟همه چیز هم رو اتو گزاشتم این اولین باره این طوری میشه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

من وقتی ps3 داشتم اینجوری شده بودم. سرچ کردم و مشکل به طور کل حل شد.
Port Forwarding Guides for PlayStation Network
Router set up for dummies!! - PlayStation® Forums
از این دوتا استفاده کن.

???

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

اخ درد دل منو گفتی.
بیش از دو هفته منم این مشکلو داشتم و لی خدارو شکر چند روزی میشه که حل شده.با تشکر از اقا ارمان
مودمت و کنسولت رو ریست کن و بعد توی تنظیمات کانکشن همه چیو اتوماتیک بده ولی DNS رو به صورت زیر بده=
8.8.8.8
8.8.4.4
ببین حل میشه یا نه.

دوستان دستگاه تو Stand By بوده مثل اینکه، ولی ازب برق کابلش کشیده شد و بعد از روشن کردن دوباره کنسول گفت که امکان وارد شدن ایراد خاصی به دستگاه وجود داره.

خودم میدونم چیز زیاد مهمی نیست، برای PS3 م که زیاد اتفاق افتاده و هیچیش نشده، فقط خواستم بدونم با توجه که فعلا اطلاعات خاصی روی دستگاه ندارم، یه بار فرمتش کنم یا نه؟ میترسم این PS4 از این کنسول سوسول ها باشه پس فردا برامون دردسر بشه :d

راستی من بعد از هر بار استفاده کنسول رو کاملا خاموش می‌کنم و روی Stand By نمیذارم چون میترسم برق بره، این کار مشکلی نداره؟
راستی این مشکل Please Wait هم خیلی رو اعصابه، اینترنتم هم 2 مگ پارس آنلاینه، مال برادرام هم پارس آنلاینه. الآن دقیقا باید چیکار کنم؟ ممکنه با نت اونها کار بده؟ با گوشی نت رو باهاش شیر کنم چی؟

پیشاپیش از جواب هاتون ممنونم

دوستان اين عين نظر يكي از خريدار هاي اون اقا كه به قول خودش بازي كپي ميفروشه هست !!! به نظرتون باگ نيست ؟ اخه عجيبه برا هر بازي يه پروفايل
دوستان در رابطه با سوالی که از من پرسیدن .
من ۴ تا بازی خریدم . به اندازه ی ۴ تا بازی برام پروفایل ایجاد شده که باهاشون کاری ندارم و واردشون نمیشم اصلا و ]توی اکانت خودم تاکید میکنم خودم ۴ تا بازی رو اجرا میکنم و تروفی میگیرم

یعنی 4 تا اکانت غیر مال خودت ساخته برا هر بازی یکی

بچه ها دوستم چند ماهی میشه گرفته رفتم دیدم بارکد روجعبه و کنسول باهم یکی نیست....درضمن اون کد شبنم رو هم فرستادم در جواب اومد دستگاه ps2:(:-$
ولی دستگاه عین ساعت کار میکنه...:d
بچه ها بالاخره هواستون باشه موقع خرید از جمله خودم

با کنسولتون برین تنظیمات psn رو بزنید و ID رو عوض کنید

نه، میخوام psn id که الان hossein-kamakr ئه و فوق العاده ضایع است رو عوض کنم. نمیخوام کل اکانت رو عوض کنم.
خودم نمیتونم این مورد تغییر بدم، سوالم اینه که پشتیبانی سونی میتونه تغییر بده یا نه؟

نه، میخوام psn id که الان hossein-kamakr ئه و فوق العاده ضایع است رو عوض کنم. نمیخوام کل اکانت رو عوض کنم.
خودم نمیتونم این مورد تغییر بدم، سوالم اینه که پشتیبانی سونی میتونه تغییر بده یا نه؟
قبلا yoshida گفته بود اصلا تحته هیچ عنوانی به خاطره مساعل امنیتی امکان تغییر اسمه id وجود نداره D:

ايدي پلاس ميشه رو چند تا كنسول وارد كرد و شير كرد ؟ براي انلاين بازي كردن ميگم كه ديگه هر كدوم پلاس نگيرند . روش وارد كردن به 3 تا كنسول چطوريه ؟
2 کنسول max
روی یک کنسول وقتی اکانتی که Plus داره Primary باشه بین ما بقی اکانتهای رو دستگاه plus به اشتراک گذاشته میشه ( البته قابلیت online فقط )

دوستان لطفا یه عکس از پشت کنسول بزارید ببینیم این تاریخ ساخت به چه شکلی نوشته شده؟
google image !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or