هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اینم توجه کن که فقط دوستانی میان اینجا که کنسولشون مشکل داره.اون همه آدم دیگه بدون مشکل دارن کیفشون رو میکنن.هرکی PS4 داره که نمیاد اینجا بگه کنسولم خرابه!!!:|
اخه ادم تعجب میکنه یارو میگه دو ساعت کار کردم کنسولم دو تا بوق زد دیگه روشن نشد:(

سلام دوستان من زمانی که PS3 خریدم راجع به تفاوت ریجن اکانت ها اطلاعی نداشتم . به همین دلیل ناشیانه و ناچارا عربستان رو کشور خودم انتخاب کردم. اون موقع که برای آنلاین بازی کردن نیازی به psn plus نبود مشکل چندانی نداشتم اما الان متوجه شدم psn plus برای ریجن 2 , چهارده دلار گرون تر از ریجن 1 هست و کلا ریجن 2 هم کد psn و هم psn plus کمیابی داره و با توجه به نرخ دلار در ایران 14 دلار هم واسه من خیلیه تفاوتش . یکی از دوستانم که خیلی وقته ps3 استفاده میکنه گفت امکان این هست که من یک اکانت دیگه ریجن 1 بسازم کنار اکانت خودم روی ps4 و روی اون psn plus بگیرم و انتقالش بدم به اکانت فعلی خودم که ریجن 2 هست . در مورد دانلود بازی چون از یک اکانت دو بار میشه دانلود کرد همچین امکانی هست اما میخواستم بدونم راجع به سرویس psn plus هم میشه این کار رو کرد یا نه . ممنون میشم اگر راجع به پاسختون اطمینان دارید جواب بدین .
باتشکر

اخه ادم تعجب میکنه یارو میگه دو ساعت کار کردم کنسولم دو تا بوق زد دیگه روشن نشد:(
اون دیگه خیلی خوش شانس بوده!!!
ریجن 1 داشته ظاهرا و حدس میزنم Feb باشه.که بعضی کنسولا تو این سری ریجن یکشون مشکلاتی داشتن.برای اطمینان ریجن دو بگیر با مهلت تست یا ضمانت تعویض. خیالت هم تخت;)

سلام دوستان من زمانی که PS3 خریدم راجع به تفاوت ریجن اکانت ها اطلاعی نداشتم . به همین دلیل ناشیانه و ناچارا عربستان رو کشور خودم انتخاب کردم. اون موقع که برای آنلاین بازی کردن نیازی به psn plus نبود مشکل چندانی نداشتم اما الان متوجه شدم psn plus برای ریجن 2 , چهارده دلار گرون تر از ریجن 1 هست و کلا ریجن 2 هم کد psn و هم psn plus کمیابی داره و با توجه به نرخ دلار در ایران 14 دلار هم واسه من خیلیه تفاوتش . یکی از دوستانم که خیلی وقته ps3 استفاده میکنه گفت امکان این هست که من یک اکانت دیگه ریجن 1 بسازم کنار اکانت خودم روی ps4 و روی اون psn plus بگیرم و انتقالش بدم به اکانت فعلی خودم که ریجن 2 هست . در مورد دانلود بازی چون از یک اکانت دو بار میشه دانلود کرد همچین امکانی هست اما میخواستم بدونم راجع به سرویس psn plus هم میشه این کار رو کرد یا نه . ممنون میشم اگر راجع به پاسختون اطمینان دارید جواب بدین .
باتشکر
بله میشه
یک اکانتی رو میسازن بعد به عنوانه primary یا اصلی فعال میکنید و این باعث میشه plus رو بین بقیه اکانتهای روی دستگاه ( انلاین ) به اشتراک بزاره.

واسه ps4 سری جدید God of War در کار نیست؟
فکر کنم تا چند سال خبری از این سری باشه D: لول .

سلام دوستان
قابلیت پخش 3D معلوم نشده کی میخواد اضافه بشه ؟

مرسی
هنوز چیزی نگفتن متاسفانه

سلام دوستان اکانتم ریجن۱ و یه پرمیوم بتلفیلد۴ روش خریدم حالا اگر بتل ریجن ۲ بخرم میتونم با همین اکانت از پرمیوم و dlc ها .. استفاده کنم؟ یا باید حتما بازی هم ریجن ۱ باشه ؟

سلام دوستان اکانتم ریجن۱ و یه پرمیوم بتلفیلد۴ روش خریدم حالا اگر بتل ریجن ۲ بخرم میتونم با همین اکانت از پرمیوم و dlc ها .. استفاده کنم؟ یا باید حتما بازی هم ریجن ۱ باشه ؟
ریجنه اکانت و بازی باید یکی باشه .

ببخشید یه سوال دیگه بنظرتون چه بازی بخرم AC , KZ , NFS رو بازی کردم چی بازی هایی طولانی و خوب هستند و gameplay چند ساعته؟
بستگی به سلیقه خودت داره ...
میتونی Watch Dogs بخری ...
یا صبر کنی The Last Of Us: Remastered رو بگیری ...
برای مولتی پلیر هم Battlefield 4 خوب هست .
و کلی بازیه دیگه مثل InFamous: Secend Sun و Wolfenstein: The New Order ...
بازی که گیم پلی طولانی داشته باشه و قشنگ باشه میتونه Watch Dogs باشه /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or