هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ميخواستم بپرسم كه اياpsn با xbl تفاوت چنداني از نظر قدرت سرور ها يا ايجاد مشكل در آنلاين بازي كردن دارند؟
كسي هست كه تو ٣٦٠ لايو بازي كنه زياد، و يه توضيحي در مورد psn بده اگه لطف كنه ممنون ميشم
دوستان لطفا جواب بديد خيلي براي خريد مهم هست و عجله دارم

دوستان یه سوال دارم،خواهشآ خوهشآ فقط بی تعصب جوابمو بدید...:x
من فقط به خاطر فیفا ps4 یا xbox1 میخرم،سوالم اینه که بازی کردن فیفا با گیمپد کدوم کنسول راحت تره!؟(گیمپد ps4 یا xbox1؟)(الان که با 360 و گیمپد اون بازی میکنم اگه 1 روز مداوم بازی کنم دستم خیلی درد میگیره و روز دوم ورم هم میکنه حتی!!!ولی تجربه 1 روز بکوب بازی کردن فیفا با گیمپد ps3 رو ندارم!)
و اینکه تفاوت فیفا 15 تو بین 3 و 4 چه قدر خواهد بود!؟ارزش داره فقط به خاطر فیفا کنسول الانم رو بفروشم و یکی از اینا رو بخرم یا هنوز به حدی نرسیده که تفاوت محسوسی تو گیم پلی بازی حس بشه!؟(تو 14 میدونم که تفاوت گیم پلی زیاد نبود!)
بینهایت ممنون...

یکی جواب بده ثواب داره
خواهر شما isp از کدوم شرکت هست؟؟؟ بعد شما سرعتت چنده؟؟؟؟ شما قبلا میتونستی کانکت بشی؟؟

- - -ویرایش - - -

من فقط به خاطر فیفا ps4 یا xbox1 میخرم،سوالم اینه که بازی کردن فیفا با گیمپد کدوم کنسول راحت تره!؟(گیمپد ps4 یا xbox1؟)(الان که با 360 و گیمپد اون بازی میکنم اگه 1 روز مداوم بازی کنم دستم خیلی درد میگیره و روز دوم ورم هم میکنه حتی!!!ولی تجربه 1 روز بکوب بازی کردن فیفا با گیمپد ps3 رو ندارم!)
و اینکه تفاوت فیفا 15 تو بین 3 و 4 چه قدر خواهد بود!؟ارزش داره فقط به خاطر فیفا کنسول الانم رو بفروشم و یکی از اینا رو بخرم یا هنوز به حدی نرسیده که تفاوت محسوسی تو گیم پلی بازی حس بشه!؟(تو 14 میدونم که تفاوت گیم پلی زیاد نبود!)
بینهایت ممنون...
فقط در این حد بهت بگم که دسته ps4 رو من از خود دستگاه بیشتر دوستش دارم :D

بینهایت ممنون...

دسته ps4 خودم با دسته وان کار کردم توی فیفا ال 1 و ار 1 اصلا خوب نیست من باهاش راحت نبود ولی توی دسته ps4 خیلی راحت میتونی بازی کنی
من خودم یکی از دلایلی که
ps4 گرفتم به خاطر فیفا بود میخواستم فیفا را بخرم ولی دیدم ارزش را نداره 200 تومن پول بدم وقتی که 3 ماه دیگه فیفا 15 میاد الان هم دمو فیفا را دانلود کردم حجمش 2.5 گیگ هست رایگان میتونی دانلود کنی استفاده کنی
خیلی تفاوت داره روی ps4 اگه بازی کنی میبینی چقدر گرافیگ از ps3 بهتره و فرق داره

- - -ویرایش - - -

منم نمیتونم وصل بشم
احتمالا فردا درست بشه
اررو within time limit میده

تونستم به psn وصل بشم ولی به سرور یوبی سافت نتونستم:-o

خواهر شما isp از کدوم شرکت هست؟؟؟ بعد شما سرعتت چنده؟؟؟؟ شما قبلا میتونستی کانکت بشی؟؟

- - -ویرایش - - -

فقط در این حد بهت بگم که دسته ps4 رو من از خود دستگاه بیشتر دوستش دارم :D
خواهر پ ی ش گ ا م ا ن هستیم 2 مگ خیر سرشون اره دیگه 4ماهه بازی میکردم دوهفتس وصلم بشم به یوبی کانکت نمیشه کلا اعصابمو داغون کردن لیمیت تایم باید چیکار کرد ؟

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

دسته ps4 خودم با دسته وان کار کردم توی فیفا ال 1 و ار 1 اصلا خوب نیست من باهاش راحت نبود ولی توی دسته ps4 خیلی راحت میتونی بازی کنی
من خودم یکی از دلایلی که
ps4 گرفتم به خاطر فیفا بود میخواستم فیفا را بخرم ولی دیدم ارزش را نداره 200 تومن پول بدم وقتی که 3 ماه دیگه فیفا 15 میاد الان هم دمو فیفا را دانلود کردم حجمش 2.5 گیگ هست رایگان میتونی دانلود کنی استفاده کنی
خیلی تفاوت داره روی ps4 اگه بازی کنی میبینی چقدر گرافیگ از ps3 بهتره و فرق داره

- - -ویرایش - - -

تونستم به psn وصل بشم ولی به سرور یوبی سافت نتونستم:-o
منم مشکل شما رو دارم حالا پی اس ان وصل میشه سرور یوبی نه چیکار کنم ؟

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

Last edited by a moderator:
بعضی از این سایتهای فروش بازی و کنسول یه چیزیشون می‌شه. آخه مگه مجبورین پک کنسول رو باز می‌کنین:

کنسولهای ریفر به چه نوع کنسول هایی میگن ؟ و یه سوال دیگه شما خودتون پلمپ کنسول رو باز می کنید یا نه ؟ -پاسخ(WG)سلام دوست عزیز دستگاههای ریفر کنسولهای مشکل داری هستن که از کارخانه مشکل دار هستن و بله پلمپ خود کنسول رو خودمون باز میکنیم

بازم خوبه کنسول رو از این افراد نگرفتم و حداقل خیالم راحته که کنسولم واقعا آکبند بوده. گرچه فرق خاصی هم بینشون نیست، ولی این احساس به آدم دست می‌ده که سرش کلاه رفته!

منتظر اپدیت جدید باشید :d
:wallbash::wallbash:
کم کم برسیم به آپدیت 2 با روشهاشون بمب میزارن تو آپدیت کنسول منفجر شه راحت شیم:d
آپدیت 1.74 خیلی از دوستان باهاش مشکال داشتن
امیدوارم آپدیتای بعدی مشکل حل کنه تا مشکل ساز شه

یکی جواب بده ثواب داره
Up_ver4_xlg.jpg

]
ببین از حجم نتت کم نمیکنه ؟
منظورت کدوم بود ؟
live stream رو میگی ؟ طبیعتا کم میکنه D: همینطوری داره به صورت زنده data رو upload میکنه دیگه

ميخواستم بپرسم كه اياpsn با xbl تفاوت چنداني از نظر قدرت سرور ها يا ايجاد مشكل در آنلاين بازي كردن دارند؟
كسي هست كه تو ٣٦٠ لايو بازي كنه زياد، و يه توضيحي در مورد psn بده اگه لطف كنه ممنون ميشم
دوستان لطفا جواب بديد خيلي براي خريد مهم هست و عجله دارم
این مساعل بسته به نت داخله کشور داره مگرنه کیفیت هر دو از نظر استانداردهای جهانی خوبه D:
بچه ها اینجا انلاینم هم میزنن. هرزگاهی هم دوستانی هست که دچار مشکل باشن ...
دقیقا نمیتونم جوابت رو بدم

سلام
من هم تقريباً ده روز پيش گرفتم
ببين بتلفيلد بازي قشنگي هست،داستان خوبي داره
ولي كوتاه هست و اصلاً مناسب اولويت اول براي ps4 نيست
من خودم Assassins creed iv رو به عنوان اوّلين بازي گرفتم،اين نسخه از اساسين خيلي زيباست ، قشنگي اش در حد 2 هست اگه بازي نكردي ارزش پول دادن رو داره
البته دنبال واچ داگز هم هستم
بنظر من كه واچ داگز و اساسين بازي هاي خوبي هستن چون open world هستند و زود تموم و خسته كننده نمي شن!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوست عزيز شما كه AC iv رو داشتين به نظرتون تجربه متفاوتي بود نسبت به چيزي كه تو ايكس باكس يا ps3 بازي ميكرديم؟ به نظر من كه تفاوت چنداني از نظر گرافيكي ندارن! درست عرض ميكنم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان کسی میدونه علت اینکه کنسول موقع خاموش کردن با سه تا بوق خاموش میشه چیه ؟ تو ps3 هم وقتی کنسول هنگ میکرد با 3 تا بوق ریست میشد
واسه شما تا حالا این اتفاق افتاد ؟

دوست عزيز شما كه AC iv رو داشتين به نظرتون تجربه متفاوتي بود نسبت به چيزي كه تو ايكس باكس يا ps3 بازي ميكرديم؟ به نظر من كه تفاوت چنداني از نظر گرافيكي ندارن! درست عرض ميكنم؟

عزیز مگس کش سال 2006 با مگس کش سال 2013 با هم فرق دارن دیگه چه برسه به این!!!!!!!

همه بازیهای نسل جدید با نسخه های نسل قبلی فرق دارن . همین AC4 توی زمینه پایداری نرخه فریم ریت و texture ها و میدان دید و افکتهای تصویری و بارون و مخصوصا دریا خیلی خیلی فرق داره .
البته Next gen اصلی Unity هست D: لول .

دوستان کسی میدونه علت اینکه کنسول موقع خاموش کردن با سه تا بوق خاموش میشه چیه ؟ تو ps3 هم وقتی کنسول هنگ میکرد با 3 تا بوق ریست میشد
واسه شما تا حالا این اتفاق افتاد ؟
چند باری برای منم اتفاق افتاد اما نمیدونم علتش چی هست. گوشه و کنار نت هم بعضیا این سوال رو پرسیدن اما جوابه قطعی توشون نبود. به نظر میرسه یه مقدار باگه نرم افزاری باشه یا شاید مربوط به سیستم. خودم میخواستم یک سری به live chat بزنم سوال کنم اما همش یادم میره. اما زمانی که این مشکل برای منم پیش اومد قبل و بعدش تغییری یا مشکلی با کنسول نبود که مثلا بگم خب به این دلیلی بود که این بوق رو شیندیم D:
زیاد نگرانش نباش !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or