هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

مهلت تست نگرفتی مگه حداقل 1 روز باید مهلت تست بگیری

مهلت تست گرفتم. گفت فردا بیار اینجا به من مشکل رو نشون بده. حالا منم خوش شانس فردا میرم پیش فروشنده طبق قانون مورفی 5 ساعتم کار کنم هیچ اتفاقی نمی افتده:|

الان داشتم تست میکردم. چند بار دیسک رو گذاشتم داخل کنسول داد بیرون بعد از بار چهارم دیسک رو بیرون نداد و کار کرد. والا به چه مشکلاتیم برمیخوریم!

دوستان یه گروپ زدم وایبر واسه مبادله بازی ps4 بیایید اعلام کنید تا الان چهار نفر پ خ دادن شمارشونو ادد کردم شما هم استقبال کنید خیلی عالی میشه منتظرم 8نفر شدیم

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
من دوست دارم بازی هامو آرشیو کنم و تعویض دوست ندارم، ولی بدم نمیاد تو گروپ شما باشم.

من یه سوال دارم
روی یک ps4 چند تا اکانت میشه پرایمری کرد؟
فرض کنید من سه تا اکانت دارن
اکانت A حاوی پلاس و اکانت B حاوی بازی OUTLAST و اکانت C هم اکانت اصلی
میشه هم اکانت Aو B روی یک دستگاه همزمان پرایمری باشند و من ضمن استفاده از پلاس بتونم از OUTLAST هم در اکانت اصلیم C بهره ببرم؟

آخرین ویرایش:
ه
من یه سوال دارم
میشه هم اکانت Aو B روی یک دستگاه همزمان پرایمری باشند و من ضمن استفاده از پلاس بتونم از OUTLAST هم در اکانت اصلیم C بهره ببرم؟

فقط یه اکانتو می تونید پرایمری کنید.
نه نمی شه

مهلت تست گرفتم. گفت فردا بیار اینجا به من مشکل رو نشون بده. حالا منم خوش شانس فردا میرم پیش فروشنده طبق قانون مورفی 5 ساعتم کار کنم هیچ اتفاقی نمی افتده:|

الان داشتم تست میکردم. چند بار دیسک رو گذاشتم داخل کنسول داد بیرون بعد از بار چهارم دیسک رو بیرون نداد و کار کرد. والا به چه مشکلاتیم برمیخوریم!

فيلم بگير
اگه اونجا سالم بود فيلم رو نشون بده!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

من یه سوال دارم
بله می‌شه.
ه

فقط یه اکانتو می تونید پرایمری کنید.
نه نمی شه

Accessing PlayStation®Plus benefits from other user accounts and PlayStation systems | Official PlayStation website: Help & Support
باز هم می‌گم، چیزی به اسم اکانت پرایمری نداریم، هر اکانت یک دستگاه پرایمری داره، روی هر دستگاه می‌شه 16 تا اکانت داشت و همشون می‌تونن همون دستگاه رو به عنوان پرایمری انتخاب کرده باشن.
شاید قابلیت جدید دادن
نه از اول همینجوری بود، عبارت "اکانت پرایمری" اشتباها استفاده می‌شه و باعث می‌شه این برداشت اشتباه به وجود بیاد.

اینکه چند تا اکانت رو همزمان پرایمری کنید؟
نه نمی شه.
اگه یه اکانت پرایمری بشه محتویاتش با بقیه اکانت ها به اشترا گذاشته می شه.
اره
دقیقا همینو گفتم سه تا مثال هم زدم
شاید قابلیت جدید دادن منم از دوستم شنیدم میشه حالا باز باید امتحان کنم
3 بارم مثال زدم براش و .... گفت مطمئنه میشه
حالا بازم معلوم نی شاید درک نکرده

- - -ویرایش - - -

بله می‌شه.

Accessing PlayStation®Plus benefits from other user accounts and PlayStation systems | Official PlayStation website: Help & Support
باز هم می‌گم، چیزی به اسم اکانت پرایمری نداریم، هر اکانت یک دستگاه پرایمری داره، روی هر دستگاه می‌شه 16 تا اکانت داشت و همشون می‌تونن همون دستگاه رو به عنوان پرایمری انتخاب کرده باشن.
اره من از کلمه پرایمری به صورت اشتباه استفاده کردم معذرت میخوام

واقعا جایی است که بازی رو تعویض کنی با هر بازی و 30 تومان هم به فروشگاه بدی ؟
اگه اره آدرس اون فروشگاه رو پ.خ کنید
ببخشید نمیدونستم کجا بپرسم.

سلام دوست من یک مشکلی براش پیش اومده پس از اپدیت 1.74
عکس پروفایلش تو PSN تبدیل شده به یک عکس تابلو ممنوع مشکل چیه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or