هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من تمام خریدهام رو از اینترنت میکنم و مشکلی ندارم.
در 5 سال اخیر بیشتر از 100 میلیون از دیجی کالا خرید کردم، همین پریروز تلویزیون 55 اینچ گرفتم ازش.
کنسولم هم از dc گرفتم، ریجین 1 و بدون مهلت تست، کاملا سالم...
در مورد خرید اینترنتی نمیشه قانون کلی گذاشت، خود آدم باید حواسشو جمع کنه

سري رو كه درد نمي كنه دستمال نمي بندن!
به هر حال من مشاهده و تجربه ي خودم رو گفتم
همين

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام

دوستان من امروز کنسول رو گرفتم ریجن 1 تولید مارچ 2014. همه چیز رو تست کردم و آپدیت 1.74 رو با خود کنسول دان کردم و آپدیت کردم. فقط یه مشکلی برام پیش اومده اینکه تا الان دو بار تو بازی infamous اتو ریجکت داشتم! نمیدونم این مشکل حادی هست یا طبیعی و قابل حله. خواهشن چون تو مهلت تست هستم و تا فردا بیشتر وقت ندارم جوابم رو بدید. مشکلی برای دستگاه پیش اومده (یا ممکنه پیش بیاد)؟:(

یک سوال دیگه هم دارم. میشه آپدیت بازی ها رو از طریق PC دان کرد و به کنسول منتقل کرد بدون مشکل؟ اگر پاسخ مثبته به چه صورت؟ (با کنسول 400 مگ آپدیت گذاشتم زمان اتمامو زده 5 ساعت!:|)

ببر بهش بده داداش تا مهلت تست تموم نشده

-------------
مشکل کالنکشن همچنان برا بقیه هم پابرجاست ؟ یکی اموزش مودم تی پی لینک گذاشته بود کسی میدونه کدوم پسته

سلام من tp دارم تنظیماتشو بگو

١-با كامپيوتر به اينترنت وصل ميشي كه مودم بهش وصله
با لپ تاپ و تبلت نمي شه
٢-چيزپي ان يا --لتر شكن ،هر چي داري خاموش بايد باشه و بعد گوگل كروم رو باز كن، در نوار سرچ بالا بنويس:
192.168.1.1
يه پنجره باز ميشه و ازت يوزر نيم و پسورد ميخواد،اگه عوض نكرده باشي هر دو admin هست
٣-پس از باز شدن به بخش Interface Setup برو و گزينه ي internet رو انتخاب كن.و بعد PVCs Sumnary رو بزن ، جدولي باز ميشه ببين در شماره ي چند PPoE داره، و بعد همون رو انتخاب كن يكسري اطلاعات مياد دقت كن كه تمام تنظيمات اين بخش رو از بالا به پايين بهش نياز داريم (نام كاربري و رمز عبور شركت مربوطه) اگه مي توني اسكرين شات بگير وگرنه ياد داشت كن و PVCs اوليه رو هم بلد باش
٤-در قسمت connection setting گزينه ي TCP MSS رو از روي هر عددي كه هست (معمولاً ١٤٠٠) به عدد 1252 تغيير بده و در قسمت پايين گزينه ي TCP MTU رو به 1292 تغيير بده، اطلاعات رو سيو كن
٥-يكبار ديگه وصل بشو و بعد با دستگاه وارد psn اكانت شو و ديگه مشكلي نيست و وارد ميشه (اگه لازم شد بيشتر صبر كن مياد حتماً
٦-يكبار كه وارد بشه ديگه حله و نيازي به اين تنظيمات نيست.براي تغيير دوبار به همون طريق وارد ميشي به همون جا بر مي گردي ابتدا TCP MTU و TCP MSS رو بر مي گردوني به همون قبلي، و بعد ISP رو برمي گردوني به قبلي اگه عوض شده بود و از همه مهم تر VPI وVCI
و در پايان PVC رو به قبلي بر مي گردوني كه معمولاً شماره صفر هست و بعد سيو رو ميزني تا به قبلي بر گرده
٧-اگه سيو نشد و ارور قرمز اومد، يعني نام كاربري و پسورد شركت مربوطه پاك شده يا قاطي كرده،يك سوزن بردار و در درگاه ريست reset كه پشت مودم قرار داره فشار بده تا اطلاعات پاك بشه و بعد به همون طريق وارد شو و همون تنظيمات اوليه رو بر گردون

دوستان این ک میگن فلان بازی رو نسخه بتاشو دانلود کردیم چطور و از کجا میشه دانلودش کرد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
نسخه بتا رو معمولا میشه یا ثبته نام کرد و یا با پیش خرید بازی دسترسی داشت. کلا کدهاش رو باید گیر بیاری redeem کنی .... ! معمولا قبل از عرضه بتا میشه دید کجاها و به چه صورت میشه کدهای بتا رو گیر اورد.

سلام الان که قیمت ریجن 1 و 2 هر دو تغریبا یکی شده تقریبا 40 تومن با هم فرق دارن با این تفاوت که میگم ریجن دو گارانتی داره ؟؟

و اینکه ریجن دوه کمپانی بزرگ و معروف foxconn تولیدش میکنه آیا بهتره ؟؟؟

در ضمن توی انلاین کدومش برای ایران بهتره مثلا ریجن یک با دلار کار داره و ریجن دو با یورو توی محیط psn
FoxConn هم مشکلی نداره . ماله خودمم FoxConn هست تولیده 2013 سری اول ÷_× (البته ریجن 4 هستم ) .... ولی کلا نگران نباش مشکلی پیش نمیاد .
اون مسعله مربوط به کنسول نمیشه. ریجن اکانت هست که مربوط میشه به کدوم کشور متصل میشی که هنگام ساخته اکانت انتخاب میکنی .
بازی انلاین هم ربطی به ریجنه اکانت و دستگاه نداره ...

سلام

امروز عصر احتمالا ps4 میگیرم فقط چند تا سوال داشتم که ممکنه تکراری باشن ولی حس و حالش رو ندارم 970 صفحه رو بگردم :d

1- قیمت رو تلفنی پرسیدم گفت همه ریجن ها 1610، به نظرتون گرون میده ؟
2- از اونجایی که قیمت ریجن 1 و 2 فرقی نمیکنه به نظر شما کدومشو بگیرم ؟
3- موقع خرید به چه چیزایی باید دقت کنم ؟
4- چجوری بفهمم کنسول که میخرم ریفر شده نیست ؟
5- و سوال آخر این که تاریخ ساخت کنسول رو از کجا بفهمم ؟

ممنونم

سلام

امروز عصر احتمالا ps4 میگیرم فقط چند تا سوال داشتم که ممکنه تکراری باشن ولی حس و حالش رو ندارم 970 صفحه رو بگردم :d

ممنونم
سلام
پیشاپیش مبارک D:

2. فرقی با هم ندارن ! هر کدوم خواستی بگیر فقط احیانا اطمینان داشته باش که ریجن 1 اش ماله 2013 نیست.
3.به همه چیز D: دستگاه رو باز کردی ببین جای لکی چیزی روش نباشه ( مخصوصا بخشه براقش ) ... بعدش احیانا شد مهلت تست هم بگیر . کلا دستگاه رو روشن کن و یه بازی بکن و اینا دیگه مشکلی نبود هیچ نگرانش نباش. دستگاه رو هم اپدیت کن
4. این مورد نمیدونم تو ایران چطوری میشه شناسایی کرد باید دوستان راهنمایی کنن اما تعداد ریفر الان نباید زیاد باشه !!! ولی در کل به صورت عادی روشون برچسب دارن اینجا D:
5. پشته کنسول خورده . البته ظاهرا یه سری نخورده . یا تاریخ دقیق زدن و یا به صورت کد.

سلام

ممنونم

1. گرونه 1455 الان رجین یک رو میتونی بخری ولی باز خودت میدونی
2.2 بگیر
3.مهلت تست بگیر تو فاکتور قید کنه -قسمت براق رو نگاه کن خش نداشته باشه -پلمپ باشه- شماره سریال کارتن و کنسول یکی باشه .
4. به قسمت سه مراجعه کن
5.اگه رجین دوی ژاپن بگیری تاریخ نداره و همشون 2014 به بعد هست ولی اروپا باشه پشتش نوشته هرچی به زمان الانت نزدیکتر بهتر

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

سلام

ممنونم

سلام
در مورد قيمت بايد بگم تو شهرستان ها همين قيمته و فروشندگان رو قيمت كنسول مي كشن
ولي خب اگه بياي تهران ارزون تر گيرت مياد
ريجن ها فرقي ندارن ولي اگه ريجن 2 هست ، 2 رو بگير
من خودم ژاپن گرفتم كه حتماً براي 2014 هست
(الآن يكسري ميان مي گن ريجن 1 براي 2014 سالمه و از اين حرف ها! بله ميدونم سالمه ولي يك مورد مشكل اتو ريجكت تو همين انجمن هست و وقتي اختلاف قيمت زيادي ندارن پس 2 بهتره)
دقت كن كه دستگاه آكبند باشه
اتو ريجكت نداشته باشه و امتحان كن حتماً
اين هم به شما بگم، ريجن مهم نيست بلكه اكانت psn رو براي كدوم كشور ميسازي مهمه
من هم قيمت هاي اينجا (قزوين) رو بهت ميگم:
در اينجا ها هم قيمت ها همين حد هست
فقط 25-30 تومن اينجا ارزون تره

آخرین ویرایش:
هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

سلام

جديد ترين قيمت در اينجا :
ريجن 2 ژاپن
بدون دوربين، يك و پونصد و هشتاد
برام خيلي جالبه واقعاً
اين 10 تومن چيه ديگه مي كشن روش!
يعني تا جا داره ميخوان سود كنن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or