بله . باید حق عضویت پلاس برای دسترسی به انلاین پرداخت بشه ( البته بازیهیا F2P و بازیهای MMORPG که ماهانه باید پرداخت براشون جدا بشه نه ) . اما یک سالش 50 دلار هست .دوستان من یه جا شنیدم که برا بازی کردن انلاین با ps4 باید plus داشته باشی ایا اینجوریه و من باید برا انلابن بازی کردن هزینه ای بپردازم؟؟؟؟![]()
بله بازیها هم ریجن بندی دارنبازی ریجن 2 ژاپن هم داریم یا ریجن 2 ژاپن فقط مربوط به کنسول میشه ؟
بازی ریجن 2 ژاپن هم داریم یا ریجن 2 ژاپن فقط مربوط به کنسول میشه ؟
بله . باید حق عضویت پلاس برای دسترسی به انلاین پرداخت بشه ( البته بازیهیا F2P و بازیهای MMORPG که ماهانه باید پرداخت براشون جدا بشه نه ) . اما یک سالش 50 دلار هست .
بله بازیها هم ریجن بندی دارن
البته دقیق نمیدونم اما فکر میکنم ریجن بندی کشورهای اسیایی همه 3 هستن.
یه روش مجانی داره که هنوز جلوشو نگرفتن من دارم اونجوری استفاده می کنم!!!!!!اینجوری که خیلی بده کاش مثل ps3 بود
اسپری بزن تو شیار های ترایگر(البته مال من جیر جیر نمیکنه ولی دوستان میگن)ترایگرها (مخصوصا L2) به طرز عجیبی جیر جیر میکنن!
چکارشون کنم؟ عادیه؟اونی که تو جعبه کنسول بود اینطوری نیس...
اسپری بزن تو شیار های ترایگر(البته مال من جیر جیر نمیکنه ولی دوستان میگن)
اسپری فرق نداره فقط ی ذره بزن تو شیاراش100 مدل اسپری تو خونمون داریم![]()
اره درست میشه....من تازه خریدم صدا نمیده ولی اگه رو مخ کسیه گفتم اینکارو بکنهدسته های منم صدا میدن اما توجهی نمیکنم!!
بنظرم اصلا نیاز نیست اسپری و اینا بزنید، خودش بعد از یه مدت استفاده کردن درست میشه
ینی ارور میده؟دوستان سلام. من امشب ps4 خریدم. اما به هیچ وجه وارد اکانت psn نمیشه. در حالی که اینترنت به کنسول وصله و همه چیز ردیفه. مشکل چیه؟ چجوری وصل بشم؟
اکانت و کنسولم r1 هستن و آپدیت 1.74 هم نصبه.