به خاطر سرعت نته و فک نکنم کاریش بشه کردنه. توی please wait میمونه.
به خاطر سرعت نته و فک نکنم کاریش بشه کردنه. توی please wait میمونه.
وقتی تو حالت استند بایه شارژ میشه ً وقتی خاموشه نمیشه وقتی میزنی تو شارژ ی چراغ چشمک میزنه که وقتی شارژ شد بی رنگ میشه ..…خیر موقع شارژ مشکلی پیش نمیاد واسه بازیدوستان ببخشید از کجا بفهمیم شارژ دسته پر شده؟
اخه یا زرد میشه یا ابی یا سبز.باهاش حین شارژ بازی نکنیم؟
و دسگاه باید حتما روشن باشه تا شارژ شه دسته؟
سوال بعدم اینکه باندل نک خریدم کد 1 ماه پلاسم دقیقا کجاست؟هرچی گشتم ژاپنی بود!ممنون میشم راهنمایی کنین.
با یه اسپری حاوی الکل تو شیار های دکمه بزن. مثل عطر یا اسپری بدن.کسایی که مشکل ساین این دارن الان زنگ بزارین هفت صبح پاشین سریع دستگاهو بزنین به نت و برق تو set up connection برین تو custom همچیو اتوماتیک بجز dns که بدین اولیشو 8. 8. 8. 8 دومیشو 8. 8. 4. 4 بعدش ساین این کنین ایشالاه درست میشه مال من که شد
- - -ویرایش - - -
این ds4 چه مذخرفه پنج شنبه دستگاهو گرفتم سرهم پنج ساعت واچ داگز بازی کردم R2 یه کم قیژ قیژ میکنه کسی راهی نداره روغن نمیشه زد بهش؟
با یه اسپری حاوی الکل تو شیار های دکمه بزن. مثل عطر یا اسپری بدن.
اسپري و اينا نزن. به ريسكش نمي ارزه. مال نو بودنشه. مال منم وقتي گرفتم r2 و l2 به شدت قيژ قيژ مي كردن ولي الان كاملا نرم و روونن. يه هفته باهاش بازي كني درست ميشه.کسایی که مشکل ساین این دارن الان زنگ بزارین هفت صبح پاشین سریع دستگاهو بزنین به نت و برق تو set up connection برین تو custom همچیو اتوماتیک بجز dns که بدین اولیشو 8. 8. 8. 8 دومیشو 8. 8. 4. 4 بعدش ساین این کنین ایشالاه درست میشه مال من که شد
- - -ویرایش - - -
این ds4 چه مذخرفه پنج شنبه دستگاهو گرفتم سرهم پنج ساعت واچ داگز بازی کردم R2 یه کم قیژ قیژ میکنه کسی راهی نداره روغن نمیشه زد بهش؟
اسپري و اينا نزن. به ريسكش نمي ارزه. مال نو بودنشه. مال منم وقتي گرفتم r2 و l2 به شدت قيژ قيژ مي كردن ولي الان كاملا نرم و روونن. يه هفته باهاش بازي كني درست ميشه.
ریسک چیه؟الکل سریع میپره مساله ای نداره.اسپري و اينا نزن. به ريسكش نمي ارزه. مال نو بودنشه. مال منم وقتي گرفتم r2 و l2 به شدت قيژ قيژ مي كردن ولي الان كاملا نرم و روونن. يه هفته باهاش بازي كني درست ميشه.
من PS4 دارم ورژن 1.61 ، می خواستم از Save های بازی بک اپ بگیرم ، وقتی فلش مموری رو میزنم به PS4 میرم به قسمت Aplication Saved Data Management و بعدش Save Data on Usb Storage Device و بعدش که OK میزنم با یک پیغام روبرو میشم :
Can not connect to the internet ( nw-31484-0 )
می خواستم ببینم ایا برای وصل کردن فلش مموری ( USB ) به PS4 باید به اینترنت وصل شی یا نه ؟ لطفا راهنماییی کنید .
2 - ایا میشه عکس ، فیلم ، اهنگ رو بریزی روی فلش مموری ( USB ) بعد با PS4 نگاه کرد ؟