S0lid Snake
کاربر سایت
تاریخ ساخت رو دقیقا کجای کنسول زده ؟ و پلمپ ریجن 1 چه جوریه ؟
پشته دستگاه هست...سلام دوستان
وقت بخير
من امروز ps4 رو خريدم ريجن ١
از كجا ميتونم بفهمم دستگاه مال ٢٠١٤ هست ؟؟؟
مشکلی چطوری هست ؟
یعنی اروری چیزی میده ؟
NAT TYPE چی هست ؟ برو توی Setting برای مودم و گزینه UPNP رو تیک بزن ببین چه طور میشه ؟
احتمال این که درگاه HDMI خوده TV سوخته باشه خیلی زیاده روی تلوزیونای دیگه امتحان کن ببین چه جوریاست برای من سره PS3 یه بار این اتفاق افتاده بود (این نوسانات برق پدر دستگاهای صوتی تصویری رو در میاره!)دوستان دیروز 3بار برقمون قطع و وصل شد هر بار پلی4 روشن میکنم میزنه کابلی متصل نیست رو 4تا خروجی hdmi امتحان کردم
دستگاه روشن میشه ولی نمایش نمیده
چه کنم؟؟؟
تا اونجایی که من میدونم و اگر تغییر نکرده باشه ریجن 4 حساب میشه یعنی آمریکا ریجن 1 ، اروپا ریجن 2 ، آسیا ریجن 3 و استرالیا هم ریجن 4ببخشید یک سوال استرالیا ریجن 2 حساب میشه ؟
احتمال این که درگاه HDMI خوده TV سوخته باشه خیلی زیاده روی تلوزیونای دیگه امتحان کن ببین چه جوریاست برای من سره PS3 یه بار این اتفاق افتاده بود (این نوسانات برق پدر دستگاهای صوتی تصویری رو در میاره!)
تا اونجایی که من میدونم و اگر تغییر نکرده باشه ریجن 4 حساب میشه یعنی آمریکا ریجن 1 ، اروپا ریجن 2 ، آسیا ریجن 3 و استرالیا هم ریجن 4
ببخشید یک سوال استرالیا ریجن 2 حساب میشه ؟
رو یه TV دیگه امتحان کن شک دارم خود کنسول چیزیش شده باشه ، برای اینجور وسیله ها هم از محافظ برق استفاده کن بعد از HDMIـهای متفرقه هم استفاده نکنید پدر تلوزیون رو درمیارن گاهاً نمیتون تصویر رو با Hz تعیین شده منتقل کنن تصویر هی قطع و وصل میشه که خوب خودش مضره!میگم خوده دستگاه خراب نشده؟؟؟
اخه منم ps3 مو رو همین tv زدم قبلا هی hdmi میپرید از نمایندگیش اومدن پشتشو عوض کردن بازم pa3 زدم مشکل داشت ps4 گرفتم ok شد تا دیشب
بله ریجن 2 هست.اون دوستمون اشتباه میگه 4 !!! با شماره مدل CUH--1002A هست
به این تاپیک توجه کنید
http://forum.bazicenter.com/thread85968/
ریجن 4 هم داریمفکر میکنم همون استرالیا باشه. ولی تو ایران نیس. ریجن 2 میشه اروپا و ژاپن ریجن 1 میشه آمریکا و ریجن 3 هم آسیا بود فکر کنم
دوستان کنسول های سونی احتیاج به ترانس دارن؟
یا تبدیل 3 به 2؟
دوستان دیروز 3بار برقمون قطع و وصل شد هر بار پلی4 روشن میکنم میزنه کابلی متصل نیست رو 4تا خروجی hdmi امتحان کردم
چه کنم؟؟؟
دوستان دیروز 3بار برقمون قطع و وصل شد هر بار پلی4 روشن میکنم میزنه کابلی متصل نیست رو 4تا خروجی hdmi امتحان کردم
چه کنم؟؟؟