هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تاریخ ساخت رو دقیقا کجای کنسول زده ؟ و پلمپ ریجن 1 چه جوریه ؟

اگر ریجن 1 باشه تاریخ ماه و سال رو کامل زیر کنسول میزنه
اگر ریجن 2 ژاپن باشه که نمیزنه چون فقط 2014 هستن
ریجن 2 اروپا هم بصورت ABCD میزنه که نشون از فصل تولید هستن.سه ماهه ی اول 2014 میشه A . کنارشم یه 4 میزنه که 2014 هست
ریجن 3 رو اطلاعی ندارم ولی فکر کنم چیزی نمیزنه چون واسه فامیلمونو دیدم هیچکدومو نداشت:d

مشکلی چطوری هست ؟
یعنی اروری چیزی میده ؟
NAT TYPE چی هست ؟ برو توی Setting برای مودم و گزینه UPNP رو تیک بزن ببین چه طور میشه ؟

وقتی میخوایم جوین شیم میگه Unable to join game session
NAT Type : Moderate/2
این ستینگه که گفتی کجاس ؟؟ :d
اصلا میشه تو 1 خونه 2 تا دستگاه جوین هم شن ؟؟

دوستان دیروز 3بار برقمون قطع و وصل شد هر بار پلی4 روشن میکنم میزنه کابلی متصل نیست رو 4تا خروجی hdmi امتحان کردم
دستگاه روشن میشه ولی نمایش نمیده
چه کنم؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان دیروز 3بار برقمون قطع و وصل شد هر بار پلی4 روشن میکنم میزنه کابلی متصل نیست رو 4تا خروجی hdmi امتحان کردم
چه کنم؟؟؟
احتمال این که درگاه HDMI خوده TV سوخته باشه خیلی زیاده روی تلوزیونای دیگه امتحان کن ببین چه جوریاست برای من سره PS3 یه بار این اتفاق افتاده بود (این نوسانات برق پدر دستگاهای صوتی تصویری رو در میاره!)

ببخشید یک سوال استرالیا ریجن 2 حساب میشه ؟
تا اونجایی که من میدونم و اگر تغییر نکرده باشه ریجن 4 حساب میشه یعنی آمریکا ریجن 1 ، اروپا ریجن 2 ، آسیا ریجن 3 و استرالیا هم ریجن 4

احتمال این که درگاه HDMI خوده TV سوخته باشه خیلی زیاده روی تلوزیونای دیگه امتحان کن ببین چه جوریاست برای من سره PS3 یه بار این اتفاق افتاده بود (این نوسانات برق پدر دستگاهای صوتی تصویری رو در میاره!)

تا اونجایی که من میدونم و اگر تغییر نکرده باشه ریجن 4 حساب میشه یعنی آمریکا ریجن 1 ، اروپا ریجن 2 ، آسیا ریجن 3 و استرالیا هم ریجن 4

میگم خوده دستگاه خراب نشده؟؟؟
اخه منم ps3 مو رو همین tv زدم قبلا هی hdmi میپرید از نمایندگیش اومدن پشتشو عوض کردن بازم pa3 زدم مشکل داشت ps4 گرفتم ok شد تا دیشب

میگم خوده دستگاه خراب نشده؟؟؟
اخه منم ps3 مو رو همین tv زدم قبلا هی hdmi میپرید از نمایندگیش اومدن پشتشو عوض کردن بازم pa3 زدم مشکل داشت ps4 گرفتم ok شد تا دیشب
رو یه TV دیگه امتحان کن شک دارم خود کنسول چیزیش شده باشه ، برای اینجور وسیله ها هم از محافظ برق استفاده کن بعد از HDMIـهای متفرقه هم استفاده نکنید پدر تلوزیون رو درمیارن گاهاً نمیتون تصویر رو با Hz تعیین شده منتقل کنن تصویر هی قطع و وصل میشه که خوب خودش مضره!
اگر مشکل از درگای HDMI باشه که فکر میکنم باید پنل تلزیون عوض شه که قیمتش بالاست نسبتاً

بله ریجن 2 هست.اون دوستمون اشتباه میگه 4 !!! با شماره مدل CUH--1002A هست
به این تاپیک توجه کنید
http://forum.bazicenter.com/thread85968/

ریجن 4 هم داریم:| فکر می‌کنم همون استرالیا باشه. ولی تو ایران نیس. ریجن 2 میشه اروپا و ژاپن ریجن 1 میشه آمریکا و ریجن 3 هم آسیا بود فکر کنم

ریجن 4 هم داریم:| فکر می‌کنم همون استرالیا باشه. ولی تو ایران نیس. ریجن 2 میشه اروپا و ژاپن ریجن 1 میشه آمریکا و ریجن 3 هم آسیا بود فکر کنم

شما نگاه به اون لینکی که گذاشتم کردی؟:|اونجا زده استرالیا ریجن 2 با شماره مدل CUH-1002A منم با استناد به اون میگم.اگر ریجن 2 نیست پس اطلاعات اون تاپیک هم درست نیست!

دوستان کنسول های سونی احتیاج به ترانس دارن؟
یا تبدیل 3 به 2؟

تبدیل 3 به 2

چه کنم؟؟؟

نه تلویزیون خرابه نه ps4 نه کابل .

باید تنظیمات تلویزیون یا مانیتورتو اول ریست کنی . بهترین کار استفاده از یک تلویزیون دیگست . اگه تصویر بده مشکلت روی تلویزیون خودتم حل میشه . همش بخاطر بار الکتریسیتست که باید تخلیه بشه تا تصویر بده . من روی کارت گرافیکم چندین بار این مشکل پیش اومد بخاطر خاموشی ناگهانی سیستم . با گذاشتن یک جسم فلزی روی برد یا خروجیش تخلیه الکتریسیته رو انجام میدادمو درست میشد .

آخرین ویرایش:
چه کنم؟؟؟

خروجی دستگاه باید دوباره تنظیم بشه. روی پی اس 3 پاور رو میزدیم بوق اول ماله روشن شدن دستگاه هست دستمون رو اینقدر نگه میداریم تا یه بوق دیگه بزنه. اینجوری دستگاه برمیگرده به تنظیمات اولیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or