هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

Auto

منم این قضیه 3 بوق رو نفهمیدم . دنبالش هستم یه تماسی با سونی بگیریم ببینم چی به چیه. اخه نه قبلش اتفاقه عجیبی میفته نه بعدش که 3 بوق میزنه ×_×
من دستگام تاحالا با بوق خاموش نشده ولی از یکی شنیدم این بوق زدن موقع خاموش شدن واسه اینه که یه سری برنامه در حال اجرا هستن و دستگاه رو دارن خاموش میکنن مثلا دانلودی داره انجام میشه یا بازیی بسته نشده و...

خروجی دستگاه باید دوباره تنظیم بشه. روی پی اس 3 پاور رو میزدیم بوق اول ماله روشن شدن دستگاه هست دستمون رو اینقدر نگه میداریم تا یه بوق دیگه بزنه. اینجوری دستگاه برمیگرده به تنظیمات اولیه.
عزیز رفتن به فکتوری مود مال وقتیه که کنسول بالا میاد ولی وارد محیط xmb نمیشه . این مشکل ربطی به رفتن به حالت ریکاوری نداره

نوشته شده توسط omid_cr10:
سلام دادا ببخشید مزاحمت شدم
اقا منم وقتی ps3 تصویر نمیداد از نمایندگیش اومدن همون پنل چیه عوض کردن اول تصویر داد بعد چند دقیقه که خاموش روشن کردم دوباره خراب شد بعد ریستش کرد درست شد بازم خراب شد یارو گفت نویز داره از این استفاده نکن ولی رو فر هی دیگه سالم بود راحت نمایش میداد
ماهم رفتیم ps4 گرفتیم هیچ مشکلی نداشت تا دیشب
میگم نکنه این ps4 نویز داشته باشه الان؟؟
بعد چجوری باید ریست کنم؟؟؟

ربطی به نویز نداره دوست عزیز . نویز فقط باعث خط دار شدن تصویر به صورت افقی میشه . طرف چون نمیتونسته مشکلو حل کنه گیر الکی به PS3 داده . میبینی که PS4تم همین مشکلو داره پس اشکال از جای دیگست . یک دونه پلاستیک بردار دستگاههاتو از برق بکش به تمام پورتای PS4 و تلویزیون بکش . اینجوری الکتریسته تخلیه میشه . با دست کشیدن هم میشه . برق رفتن همین مشکلاتو ایجاد میکنه طبیعیه . اگه منطقتون طوریه که مرتب برق میره حتما یه محافظ UPS بخر که حداقل 30 دقیقه برق داشته باشه . راه دیگه ای نداری باید الکتریسیته رو تخلیه کنی تا تصویر بگیری . حالا یا با یک تلویزیون دیگه این اتفاق میفته یا با همین تخلیه الکتریسیته ساکن .

من دستگام تاحالا با بوق خاموش نشده ولی از یکی شنیدم این بوق زدن موقع خاموش شدن واسه اینه که یه سری برنامه در حال اجرا هستن و دستگاه رو دارن خاموش میکنن مثلا دانلودی داره انجام میشه یا بازیی بسته نشده و...

کاملا درسته .

دوستان گیمپلی بتلفیلد توی ps3 و ps4 فرق داره؟
اره ×_×
یک اینکه بازی 60 فریم هست ( روانتر هست )
2 اینکه بخشه multi بازی 64 نفره هم داره که روی کنسول نیست
از نظر محتوا یکی هست .

اینم میتونه دلیلی باشه
تشکر عزیز

ببخشید یک سوال استرالیا ریجن 2 حساب میشه ؟

بله ریجن 2 هست.اون دوستمون اشتباه میگه 4 !!! با شماره مدل CUH--1002A هست
به این تاپیک توجه کنید
http://forum.bazicenter.com/thread85968/

دیگه کشوره حاضره ما رو خراب نکن دیگه D: لول
اقا ما ریجن 4 هستیم D:
2 کجا بود ×_×
پشته جعبه منم زده 4 D:

سلام
ميخواستم بدونم ميشه مثل ps3 برا بازي ريجن دو كه. قرار تو اكانت ريجن يك بازي بشه dlc خريد؟
يعني يه اكانت جداگونه بسازيم(ريجن٢) توش دي ال سي بخريم و بعد پرايمري كنيمش، بعد بيايم تو اكانت اصليمون(ريجن يك) ميتونيم از اون ايتم استفاده كنيم ديگه؟

سلام
ميخواستم بدونم ميشه مثل ps3 برا بازي ريجن دو كه. قرار تو اكانت ريجن يك بازي بشه dlc خريد؟
يعني يه اكانت جداگونه بسازيم(ريجن٢) توش دي ال سي بخريم و بعد پرايمري كنيمش، بعد بيايم تو اكانت اصليمون(ريجن يك) ميتونيم از اون ايتم استفاده كنيم ديگه؟

آره میشه

دوستان 1_کال گوست ابدیتش چند گیگ2_بعضی بازیا از دسته صدا میاد مثلا اینفیمس چطور خاموش میشه؟
یکو نمیدونم دو دکمه ps نگه دار adjust device بعد گزینه کم و زیاد کردن صدا هست کم کمش کن قطع میشه اون صداش واقعا اعصاب خورد کنه مخصولا شب تا صبح که بازی کنی کسی خواب باشهنیرو هاشو میکشه تو بد صدایی میده واقعا

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

برای شما هم پیش اومده که کنسول رو روشن کنید و صدا نداشته باشین؟
فکر کنم مشکل از کیفیت کابل HDMI باشه
کابل یا درسته یا نه وسط نداره که یا کار میکنه یا نه گاهی آره گاهی نه نداره
شما مشکل رو از یه جا دیگه پیگیر باش

کابل یا درسته یا نه وسط نداره که یا کار میکنه یا نه گاهی آره گاهی نه نداره
شما مشکل رو از یه جا دیگه پیگیر باش
فکر کنم توی همین جا هم از چند نفر شنیدم که کنسول وقتی بالا اومده صدا نداشته و یه بار روشن خاموش کردن درست شده
توی اینترنت هم در موردش نوشتن

سلام
والا بعدِ مدتها به این نتیجه رسیدم که PS4 بخرم ... قبلش PS3 داشتم که چراغ زرد شد .. سرِ این قضیه خیلی حساس شدم :|
تو یکی از تاپیکا خوندم یکی از دوستان یه مشکلی داشتم ب اسم چراغ آبی .. خواستم بپرسم در چه صورت PS4 این مدلی میشه .. و به جز این چراغ آبی بازم مشکل فنی ممکنه پیش بیاد :\
ممنون

فکر کنم توی همین جا هم از چند نفر شنیدم که کنسول وقتی بالا اومده صدا نداشته و یه بار روشن خاموش کردن درست شده
توی اینترنت هم در موردش نوشتن
خوب داداش یا جای کابل از طرف تی وی یا کنسول
یا خود کابل اتصال داره سه تا راه بیشتر نداره
سلام
والا بعدِ مدتها به این نتیجه رسیدم که PS4 بخرم ... قبلش PS3 داشتم که چراغ زرد شد .. سرِ این قضیه خیلی حساس شدم :|
تو یکی از تاپیکا خوندم یکی از دوستان یه مشکلی داشتم ب اسم چراغ آبی .. خواستم بپرسم در چه صورت PS4 این مدلی میشه .. و به جز این چراغ آبی بازم مشکل فنی ممکنه پیش بیاد :\
ممنون
شما فقط 2014 تا جایی که میتونی رجین دو بگیر خیالت راحت
این مشکلات برا 2013 یا رجین یک هست

برای شما هم پیش اومده که کنسول رو روشن کنید و صدا نداشته باشین؟
فکر کنم مشکل از کیفیت کابل HDMI باشه

براي من هم گاهي اوقات اينطوري ميشه
مخصوصاً موقع هايي كه براي 12-13 ساعت يا بيشتر خاموشه وقتي روشن مي كنم صدا نداره
بعد براي مدت خيلي كم يكي دوثانيه، تصوير ميره و دوباره مياد! و بعد درست ميشه
نمي دونم مشكل چيه همه چيز رو هم چك كردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or