هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان خسته نباشید
من این کنسول رو خریداری کردم از یک سایت معتبر اما روی کارتن دستگاه ریجنش ننوشته همچنین پشت دستگاه ننوشته که تولید چه تاریخی هست میخواستم بدونم که راه دیگه ای هست که بتونم بفهمم ریجنش چنده همچنین تاریخ تولید دستگاه؟
در ضمن دوستان سایت کاملا معتبر بود و اگه کسی خواست بدونه که اسم سایت چیه خصوصی پی ام بده.
ممنون میشم جواب بدید

پشت کارتن یدونه دایره هست که ریجن رو توش نوشته و تولیدات ریجن 2 ژاپن تاریخ ساخت روشون نداره. اما همشون برا 2014 به بعد هستن.

پشت کارتن یدونه دایره هست که ریجن رو توش نوشته و تولیدات ریجن 2 ژاپن تاریخ ساخت روشون نداره. اما همشون برا 2014 به بعد هستن.

دادا پشت کارتن چیزی نبود همه جاهاشو نگا کردم نبود ولی اره مال ژاپن هست.
دوستان کسی هست که راه دیگه ای پیشنهاد بده واسه فهمیدن ریجن اخه میخوام اپدیت کنم که به ریجن بستگی داره؟

دادا پشت کارتن چیزی نبود همه جاهاشو نگا کردم نبود ولی اره مال ژاپن هست.
دوستان کسی هست که راه دیگه ای پیشنهاد بده واسه فهمیدن ریجن اخه میخوام اپدیت کنم که به ریجن بستگی داره؟
پشت نه داداش . تهه کارتن عکس یک کره کشیده که یک عدد بالاشه .

اگر ترانس و یا محافط چیزی داری در بیار و بازی کن ببین حل میشه یا نه .
اگر از اول همین مشکل بود بهتر بود عوضش میکردی ...
راست میگه این روزا اوضاع برق داغونه بچه ها مراقب کنسولا باشین در حد امکان محافظ بگیرین براش از این الکی ها نه ها حد اقل یه دو دقیقه ذخیره سازی داشته باشه بعد رفتن برق

دستت درد نکنه در مورد سوال دوم من زنگ زدم به کسی که ازش خریدم گف این باگه سونیه که تو اپدیت های بعدی رفع میشه نظرتون چیه؟
طبیعتا ساده ترین جوابی که میشه به هر سوالی داد اینکه که بگی "باگه سونیه خودش حل میشه D: "
احتمال داره باگ باشه ... مشکلات نرم افزاری هنوز توی 4 دیده میشه

سلام
میشه تقریبی بگین سر هر بازی چقدر از نظر هزینه ضرر میکنیم؟ مثلا تعویض یه بازی که سال 2013 اومده با بازیی که مال 2014 هستش عرفا چجوریه؟
چون هزینه اورجینال زیاده درسال هم که فقط نمیشه یه بازی خرید

سلام, اگه بازی موقع ریلیز خریداری بشه و بازی رو زیاد بازی کنید ضررش زیاده مثلا من 3 - 4 هفته پیش Watch Dogs گرفتم 220 تومان الان بخوام بفروشم 170 اینا میره این 50 تومان ضرر در حالیکه بازی 50 روز نیست که پیش منه.. کلا بازییایی که مال 7 - 8 ماه قبل هستن و واسه کنسول + pc منتشر میشن موقع ریلیز در حدود 250 بعد 3 - 4 هفته هم 170 - 180 به فروش میرسن البته تو بازار سنتر همین سایت مغازه دارا اصلا رحم نمیکنن...

طبیعتا ساده ترین جوابی که میشه به هر سوالی داد اینکه که بگی "باگه سونیه خودش حل میشه D: "
احتمال داره باگ باشه ... مشکلات نرم افزاری هنوز توی 4 دیده میشه
ینی ممکنه کنسول مشکل داشته باشه؟من الان که خواستم ره پی اس ان وصل شم ارور داد چرا؟

اگه امکان تعویض دارید عوض کنید بهتره
این چه راهنماییه :|

مشکل ایشون بخاطر اینترنتشونه . که با ریست کردن مودم یا با وصل شدن در ساعتهایی که کمترین ترافیک اینترنتی وجود داره حل میشه .

ینی ممکنه کنسول مشکل داشته باشه؟من الان که خواستم ره پی اس ان وصل شم ارور داد چرا؟
نه داداش کنسولت مشکلی نداره نگران نباش . تمام مشکلاتت بخاطر اینترنتو یکم اطلاعات ناقصته دوست من . هر سوالی داری یکجا بپرس با کد خطایی که روی کنسول میاد . همه ی این مشکلات قابل حله و ربطی به کنسولت نداره .

این چه راهنماییه :|

مشکل ایشون بخاطر اینترنتشونه . که با ریست کردن مودم یا با وصل شدن در ساعتهایی که کمترین ترافیک اینترنتی وجود داره حل میشه .

نه داداش کنسولت مشکلی نداره نگران نباش . تمام مشکلاتت بخاطر اینترنتو یکم اطلاعات ناقصته دوست من . هر سوالی داری یکجا بپرس با کد خطایی که روی کنسول میاد . همه ی این مشکلات قابل حله و ربطی به کنسولت نداره .
اگه مشکلشون please whait هست درسته مشکل از اینترنته
عذرخواهی می کنم بابت اشتباهم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or