هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آقا این آپدیت 1.72 مشکلی نداره؟؟

- - -ویرایش - - -

آقا این آپدیت 1.72 مشکلی نداره؟؟

نه من نصب کردم مشکلی نداره فعلا !

دوستان الان منکه بازی اینفیموس رو تموم کردم و پلات شده و خود بازی رو هم فروختم ، آیا دیتای بازی که 24 گیگ هست رو از هارد PS4 پاک کنم یا بزارم بمونه ؟!

Last edited by a moderator:
دوستان الان منکه بازی اینفیموس رو تموم کردم و پلات شده و خود بازی رو هم فروختم ، آیا دیتای بازی که 24 گیگ هست رو از هارد PS4 پاک کنم یا بزارم بمونه ؟!

میخوای بعدا بازی کنی بزار بمونه
نه دیگه نمیخواد پاک کن
یا میخوای بزار بمونه هر وقت فضا کم داشتی پاک کن شاید یه وقتی خواستی بازی کنی

Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4

دوستان یه سوال
میشه دوتا اکانت ساخت یه ریجن 2 و یه ریجن 1 بعد کد های بازیایی که ریجن یک هستن رو رو اکانت ریجن یک و دو هارم رو دو استفاده کرد به طوری که بشه تو هردو اکانت ازشون استفاده کنی مثلا کد آنلاین بازی ماله ریجن یک باشه بعد رو اکانت ریجن یک بزنی بعد با اکانت ریجن دو ازش استفاده کنی ؟

چه جوری میتونیم اکانت رو Primary Active کنیم؟
برو تو قسمت ستینگ بعد پی اس ان اونجا باید باشه
سلام دوستان.اگه موقع نصب مجدد سیستم عامل دستگاه برق بره چه اتفاقی میفته؟
موقع اکتیو بودن کنسول کلا برق بره یهودی یا از برق بکشی احتمال زیاد هارد آسیب میبینه اینم مستثنی نیست
دوستان یه سوال
میشه دوتا اکانت ساخت یه ریجن 2 و یه ریجن 1 بعد کد های بازیایی که ریجن یک هستن رو رو اکانت ریجن یک و دو هارم رو دو استفاده کرد به طوری که بشه تو هردو اکانت ازشون استفاده کنی مثلا کد آنلاین بازی ماله ریجن یک باشه بعد رو اکانت ریجن یک بزنی بعد با اکانت ریجن دو ازش استفاده کنی ؟

شما میتونی دوتا اکانت بسازی ولی کد این رو اون پیاده نمیشه مثلا ژاپن داری با ناک
اکانت ژاپن میسازی ناک رو وارد میکنی تو رد می دانلود میکنی بعد اون اکانت رو پریمری میکنی میری با اکانت اصلیت بازیش میکنی

منم خریدم
ریجن 2 ژاپن
سوالات زیادی دارم
1- تو فروشگاه که کنسولو روشن کرد چراغ روش(همون خطه) آبی بود اما من که آووردم تو خونه وقتی روشن کردم سفید بود....(مشکلی نداره؟)
2- یکم که بازی کردم صدا هی از تلویزیون قطع و وصل میشد تصویر هم برای لحظه های کوتاهی هی صفید میشد از پایین اما بعد که با کابل خودش به تلویزیون وصل کردم درست شد.....(این یکی چی؟ بعدا مشکل بوجود نمیاره؟)
3- کنسول رو آپدیت کنم یا نه؟آخه شنیدم این نسخه 1.72 بعضی وقت ها مشکل بوجود میاره
4- 14 روز پلاس رایگان رو چطور فعال کنم؟؟؟
بسیار ممنون

1) چی چراغش سفیده ؟؟؟؟؟؟؟؟:((...................................... متاسفانه مال همه دنیا همین شکلیه :d مبارکت باشه مث ساعت کار میکنه . مراقب قلبتم باش :d

2)خیر ،با کابل خودش همه استفاده میکنن ، بقیه کابلا از کیفیت نمایش خوبی برخوردار نیستن .

3)آپدیت کن مشکلی بوجود نمیاره .
4)یک اکانت جدید ژاپن بساز گزینه ها رو خر توخری پر کن حتی ایمیل . بعد برو توی پلاس روی 14 روز دایره بزن .
خواهش میکنم .

پاکش کن . چون به هر حال اگه بعدا هم قصد خریدشو داشته باشی که نداری . ریجنا اگه یکی نباشه به عنوان یه بازی جدید توی XMB نمایشش میده و دوباره میریزش . الکی فضا گرفته میخوای چکارش کنی .

اینم اروری که میده !!

مودمت روشن باشه با کابل لن به کنسول . WIFI رو فعلا بی خیال شو . برو توی SETTINGS بعد , INTIALIZATION و در آخر Restore Default Settings بزن . حواست جمع باشه فقط این گزینه رو بزنی .
کنسولتو ریست کن . مودمتم ریست کن . بعد با کابل تست کن 100% درسته . یا WIFI تنظیماتو اتومات بزار از طریق NETWORK انجام بده . اینم هیچ مشکلی نداره .

شما میتونی دوتا اکانت بسازی ولی کد این رو اون پیاده نمیشه مثلا ژاپن داری با ناک
اکانت ژاپن میسازی ناک رو وارد میکنی تو رد می دانلود میکنی بعد اون اکانت رو پریمری میکنی میری با اکانت اصلیت بازیش میکنی

منظورم نک نیست منظورم اینه که مثلا کد dlc battlefield4 رو ریجن 1 خریدی و رو اکانت ریجن یکم زدی حالا میتونی با یک اکانت دیگه که ریجن 2 هست اون dlc رو بازی کنی ؟

1) چی چراغش سفیده ؟؟؟؟؟؟؟؟:((...................................... متاسفانه مال همه دنیا همین شکلیه :d مبارکت باشه مث ساعت کار میکنه . مراقب قلبتم باش :d

2)خیر ،با کابل خودش همه استفاده میکنن ، بقیه کابلا از کیفیت نمایش خوبی برخوردار نیستن .

3)آپدیت کن مشکلی بوجود نمیاره .
4)یک اکانت جدید ژاپن بساز گزینه ها رو خر توخری پر کن حتی ایمیل . بعد برو توی پلاس روی 14 روز دایره بزن .
خواهش میکنم .

پاکش کن . چون به هر حال اگه بعدا هم قصد خریدشو داشته باشی که نداری . ریجنا اگه یکی نباشه به عنوان یه بازی جدید توی XMB نمایشش میده و دوباره میریزش . الکی فضا گرفته میخوای چکارش کنی .

مودمت روشن باشه با کابل لن به کنسول . WIFI رو فعلا بی خیال شو . برو توی SETTINGS بعد , INTIALIZATION و در آخر Restore Default Settings بزن . حواست جمع باشه فقط این گزینه رو بزنی .
کنسولتو ریست کن . مودمتم ریست کن . بعد با کابل تست کن 100% درسته . یا WIFI تنظیماتو اتومات بزار از طریق NETWORK انجام بده . اینم هیچ مشکلی نداره .
ممنون که پاسخ دادید دوست عزیز
فقط یه سوال دیگه
آپدیت رو از طریق کامپیوتر انجام بدم بهتره یا از طریق خود کنسول؟؟؟؟

ممنون که پاسخ دادید دوست عزیز
فقط یه سوال دیگه
آپدیت رو از طریق کامپیوتر انجام بدم بهتره یا از طریق خود کنسول؟؟؟؟

اگر اینترنت پر سرعتی داری توصیه میکنم با خود کنسول اما اگر اینترنتت مثل من کنده بهتره با کامپیوتر دانلود کنی و با فلش آپدیت کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or