10ve h3r !
کاربر سایت
از اونجایی که هنو دسته فیک نیومدهدوستان از کجا بفهمم که دسته اورجینال هست یا نه؟؟؟؟
دوستان من يه اساسين گرفتم همون موقع خريد ps4
از كجا بايد بفهمم كه بازي من ريجن all هست
يا فقط ريجن 2 هست ؟
و بعد من كه اكانت آمريكا ساختم، اگه براي بازي ها dlc بخرم كار نمي كنه درسته؟
اگه بازي هاي ريجن all تهيه كنم مي تونم با همين اكانت آمريكا dlc بخرم؟
و سؤال ديگه ام اينه كه كنسول من كه ريجن 2 ژاپن هست، مي تونم از اكانت انگليس استفاده كنم؟
چون با اكانت ژاپني نميشه كار كرد
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام
با دسته ps4 میشه همه ی بازی های ps3 را بازی کرد
ممنون میشم یکم توضیح بدید
نه من کنسولم بدون اینکه برق بره رف رو سیف مود و بعد درس شد و پیغام داد دفه ی اخر کنسولو بد خاموش کردی سوال اصلیه من اینه مرسی جواب دادی اینم ج بده لطفاًاین چه راهنماییه
مشکل ایشون بخاطر اینترنتشونه . که با ریست کردن مودم یا با وصل شدن در ساعتهایی که کمترین ترافیک اینترنتی وجود داره حل میشه .
نه داداش کنسولت مشکلی نداره نگران نباش . تمام مشکلاتت بخاطر اینترنتو یکم اطلاعات ناقصته دوست من . هر سوالی داری یکجا بپرس با کد خطایی که روی کنسول میاد . همه ی این مشکلات قابل حله و ربطی به کنسولت نداره .
والا بعضی بازی ها اجرا شدند "اما کاملا مطمعن نیستم که عملی بشه.
اما فقط باید با کابل وصلش کنید "چون ps3 "وای فای دسته ps4 رو نمیشناسه.توضیح خاصی نداره.
لطفاً ج بدید
دوستان اگه کنسولی اپدیت نباشه و یک بازی جدید مثلا tlou رو بزاری تو دستگاه به اخرین نسخه دستگاه اپدیت میشه؟اخه شنیدم خود به خود اپدیت میشه؟! :d
1.73 میاد چون الان 1.72آپدیتی که واسه اجرای بازی لازمه توی خود بازی خواهد بود. اگه آپدیت هم نکنید اصلاً بازی اجرا نمیشه. احتمالا TLOU همراه با آپدیت 1.72 عرضه میشه.
سلام جای خوب واسه خرید ps4 تو تبریز کجاست؟ که ارزون تر در بیاد ؟