هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من يه اساسين گرفتم همون موقع خريد ps4
از كجا بايد بفهمم كه بازي من ريجن all هست
يا فقط ريجن 2 هست ؟
و بعد من كه اكانت آمريكا ساختم، اگه براي بازي ها dlc بخرم كار نمي كنه درسته؟
اگه بازي هاي ريجن all تهيه كنم مي تونم با همين اكانت آمريكا dlc بخرم؟
و سؤال ديگه ام اينه كه كنسول من كه ريجن 2 ژاپن هست، مي تونم از اكانت انگليس استفاده كنم؟
چون با اكانت ژاپني نميشه كار كرد

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان من يه اساسين گرفتم همون موقع خريد ps4
از كجا بايد بفهمم كه بازي من ريجن all هست
يا فقط ريجن 2 هست ؟
و بعد من كه اكانت آمريكا ساختم، اگه براي بازي ها dlc بخرم كار نمي كنه درسته؟
اگه بازي هاي ريجن all تهيه كنم مي تونم با همين اكانت آمريكا dlc بخرم؟
و سؤال ديگه ام اينه كه كنسول من كه ريجن 2 ژاپن هست، مي تونم از اكانت انگليس استفاده كنم؟
چون با اكانت ژاپني نميشه كار كرد

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام داداش
والا پشت جعبه بازی "یه کره کشیده و روش شماره هایی زده.از اونجا میشه فهمید که ریجن بازی چنده.
برای کار کردن dlc ها "فقط باید ریجن بازی و اکانت یکی باشه.اگر می خواهید اکانت امریکا بسازید "باید بازی ریجن یک یا ال بگیرید تا dlc کار کنه.
ریجن کنسول"هیچ ربطی به ریجن اکانت نداره و شما می تونیداکانت کشور های دیگه رو روی کنسولی که ریجنش متفاوت است "فعال کنید(یا همون بسازید).
پس باخیال راحت اکانت کشور مورد نظر خودتون رو بسازید.
موفق باشید

- - -ویرایش - - -

سلام
با دسته ps4 میشه همه ی بازی های ps3 را بازی کرد
ممنون میشم یکم توضیح بدید

والا بعضی بازی ها اجرا شدند "اما کاملا مطمعن نیستم که عملی بشه.
اما فقط باید با کابل وصلش کنید "چون ps3 "وای فای دسته ps4 رو نمیشناسه.توضیح خاصی نداره.

این چه راهنماییه :|

مشکل ایشون بخاطر اینترنتشونه . که با ریست کردن مودم یا با وصل شدن در ساعتهایی که کمترین ترافیک اینترنتی وجود داره حل میشه .

نه داداش کنسولت مشکلی نداره نگران نباش . تمام مشکلاتت بخاطر اینترنتو یکم اطلاعات ناقصته دوست من . هر سوالی داری یکجا بپرس با کد خطایی که روی کنسول میاد . همه ی این مشکلات قابل حله و ربطی به کنسولت نداره .
نه من کنسولم بدون اینکه برق بره رف رو سیف مود و بعد درس شد و پیغام داد دفه ی اخر کنسولو بد خاموش کردی سوال اصلیه من اینه مرسی جواب دادی اینم ج بده لطفاً
تخه من سنم کمه....

والا بعضی بازی ها اجرا شدند "اما کاملا مطمعن نیستم که عملی بشه.
اما فقط باید با کابل وصلش کنید "چون ps3 "وای فای دسته ps4 رو نمیشناسه.توضیح خاصی نداره.

دسته های سونی با بلوتوث کار میکنن.
در ضمن جدیدا سونی امکان استفاده از دسته های ps4 رو روی ps3 فراهم کرده.
کلا برای اطلاع دوستان الان چه دسته ps4 و چه دسته xbox one رو میشه روی pc هم استفاده کرد.

دوستان اگه کنسولی اپدیت نباشه و یک بازی جدید مثلا tlou رو بزاری تو دستگاه به اخرین نسخه دستگاه اپدیت میشه؟اخه شنیدم خود به خود اپدیت میشه؟! :d

منم خریدم
ریجن 2 ژاپن
سوالات زیادی دارم
1- تو فروشگاه که کنسولو روشن کرد چراغ روش(همون خطه) آبی بود اما من که آووردم تو خونه وقتی روشن کردم سفید بود....(مشکلی نداره؟)
2- یکم که بازی کردم صدا هی از تلویزیون قطع و وصل میشد تصویر هم برای لحظه های کوتاهی هی صفید میشد از پایین اما بعد که با کابل خودش به تلویزیون وصل کردم درست شد.....(این یکی چی؟ بعدا مشکل بوجود نمیاره؟)
3- کنسول رو آپدیت کنم یا نه؟آخه شنیدم این نسخه 1.72 بعضی وقت ها مشکل بوجود میاره
4- 14 روز پلاس رایگان رو چطور فعال کنم؟؟؟
بسیار ممنون

دوستان اگه کنسولی اپدیت نباشه و یک بازی جدید مثلا tlou رو بزاری تو دستگاه به اخرین نسخه دستگاه اپدیت میشه؟اخه شنیدم خود به خود اپدیت میشه؟! :d

آپدیتی که واسه اجرای بازی لازمه توی خود بازی خواهد بود. اگه آپدیت هم نکنید اصلاً بازی اجرا نمی‌شه. احتمالا TLOU همراه با آپدیت 1.72 عرضه می‌شه.

سلام جای خوب واسه خرید ps4 تو تبریز کجاست؟ که ارزون تر در بیاد ؟

سلام دوست عزیز الان دقیق نمیدونم چنده ولی من از چهل ستون خریدم 1750 البته 3 - 4 ماه پیش الان فکر کنم 1600 باشه تو سایتا که اینطوری هست ولی سعی کن حضوری بگیری و تولید 2014 بگیر که خیالتم کاملا راحت شه...

من قبلا امتحان کردم خیلی راحت نت رو قطع کردم Save ها رو کپی کردم اصلا نیازی به نت نداره مگر اینکه بخوای به Online Storage دسترسی داشته باشی .
به هر حال
DNS ها رو دستی بده :
8.8.8.8
8.8.4.4
ببین تاثیری داره الان یا نه با توجه به اروروی که میده

اینم اروری که میده !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or