هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من کنسول رو به 1.72 هم اپدیت کردم اما بازم نتونستم سیوهارو روی فلش کپی کنم
قبلا ارور کانکت نبودن به اینترنت رو میداد ، الانم هم ارور DNS رو میده !
A DNS Server Cannot Be Used !!
من قبلا امتحان کردم خیلی راحت نت رو قطع کردم Save ها رو کپی کردم اصلا نیازی به نت نداره مگر اینکه بخوای به Online Storage دسترسی داشته باشی .
به هر حال
DNS ها رو دستی بده :
8.8.8.8
8.8.4.4
ببین تاثیری داره الان یا نه با توجه به اروروی که میده

سلام دوستان
راهی بلدید که بشه پول رو از یه اکانت منتقل کرد به یه اکانت دیگه؟
همچین امکانی در PSN وجود نداره. هر اکانت هر چیزی داشته باشه مربوط به خودش هست و قابلیت انتقال وجود نداره.

اول دستگاه رو 1.60 بود همین مشکل براش پیش اومد بعد گفتم اپدیت کنم شاید مشکل حل شه ولی نشد در حال حاضر ورژن دستگاه 1.72 هست
برق هیچ مشکلی نداره
این دفعه که دقت کردم حدوده سی دقیقه ای طول کشید تا خاموش شه
خاموشم که میشه باز حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه دستگاه روشن نمیشه
اگر ترانس و یا محافط چیزی داری در بیار و بازی کن ببین حل میشه یا نه .
اگر از اول همین مشکل بود بهتر بود عوضش میکردی ...

شاید تو ستینگ تنظیم شده که بعد از مدت خاصی خاموش بشه...
اون فقط در صورتی هست که به دستگاه دست نزنی.

دوستان آیا از طریق PC میشه فهمید که اکانت (PSN ID) من بن شده یا نه؟
میخوام اکانت PS3 رو به PS4 هم انتقال بدم ، میترسم بن شده باشه ! و تروفی هایی که گرفتم به هدر برن و مجبور شم باز یه اکانت جدید بسازم واس 4
بله اگر به اکانتتون Log in بشید در صورت ban بودن توی وب هم همون اروره بن بودن رو میده . یا میتونید از sony سوال کنید.

دوستان بازی واچ داگز هم مثل اینفیموس ، آپدیت داره روش؟
کنسول رو به ورژن چند آپدیت میکنه ؟
اطمینان ندارم متاسفانه ...
اما 1.72 رو خودت میتوی راحت اپدیت کنی.

1-من از طریق برنامه Share Factory ویدیو هایی که ضبط کرده بودم ویرایش کردم ولی این ویدیو ها را که ویرایش کردم را از کجا بریزم توی فلش توی کبچر گالری هم میرم ولی اونجا نیست
2-من بازیم ریجن دو هست اکانت psn مال امریکا هست الان من کد این بازی که مراحل اضافی را داره باید با اکانت اورپا وارد کنم یا امریکا فرقی نداره
3-من میخواهم اکانت کانادا درست کنم ولی قسمت شهر و کد پستی چی وارد کنم
1. فکر کنم Share FActory خودش فولدر داره توی capture gallery.
3. خیل راحت از توی google map میشه پیدا کرد.

دوستان یلام من دیشب خریدم ریجن ۱ ۲۰۱۴ اپدیت ۱.۷۲ چن تا سوال دارم
۱-موقع شارژ دسته اشکال نداره باهاش بازی کنیم؟
۲-من امروز وقتی کنسولو روشن کردم رفت رو حالت سیف مد ولی بعدش بالا اومد(برق هم نرفته بود)بعدش یه پیغام داد که فک کنم نوشته بود دفعه ی اخر کنسول خوب خاموش نشده. مشکلی نداره؟
۳-وقتی دسته داره شارژ میشه اگه وسطش قط شه چیزی میشه؟

دوستان یلام من دیشب خریدم ریجن ۱ ۲۰۱۴ اپدیت ۱.۷۲ چن تا سوال دارم
۱-موقع شارژ دسته اشکال نداره باهاش بازی کنیم؟
۲-من امروز وقتی کنسولو روشن کردم رفت رو حالت سیف مد ولی بعدش بالا اومد(برق هم نرفته بود)بعدش یه پیغام داد که فک کنم نوشته بود دفعه ی اخر کنسول خوب خاموش نشده. مشکلی نداره؟
۳-وقتی دسته داره شارژ میشه اگه وسطش قط شه چیزی میشه؟
1. مشکلی نداره
2. فکر نمیکنم مشکلی باشه ...
3. نه

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS4 [پست اول حتما خوانده شود]

سلام
كسي ميتونه يه راه ساده به من بگه كه من ip رو در ps4 تغيير بدم؟
.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

آخرین ویرایش:
من الان یه PS3 رجین 2 دارم که اکانت روش امارات هستش و همچنین اکانتم پلاس هم هست.

1- اگه یه PS4 رجین 1 بخرم میتونم از این اکانتم روش استفاده کنم؟ تداخلی ایجاد نمیکنه؟ از اکانت اماراتم میتونم در PS Store خرید کنم و روی کنسول رجین 1 دانلود کنم؟

2- اگه کنسول رجین 1 باشه و اکانت روش رجین 2 امارات است، برای مولتی پلیر بازی کردن، بازی باید چه رجینی باشه؟

تو رو خدا زودتر بگید عجله دارم ...

ممنون

من الان یه PS3 رجین 2 دارم که اکانت روش امارات هستش و همچنین اکانتم پلاس هم هست.

1- اگه یه PS4 رجین 1 بخرم میتونم از این اکانتم روش استفاده کنم؟ تداخلی ایجاد نمیکنه؟ از اکانت اماراتم میتونم در PS Store خرید کنم و روی کنسول رجین 1 دانلود کنم؟

2- اگه کنسول رجین 1 باشه و اکانت روش رجین 2 امارات است، برای مولتی پلیر بازی کردن، بازی باید چه رجینی باشه؟

تو رو خدا زودتر بگید عجله دارم ...

ممنون

اکانت و ریجین کنسول به هم دیگه ربطی ندارند، میتونید از هر اکانتی که دوست داشتید روی ps4 جدیدتون استفاده کنید.

دوستان دستگاه من به خودی خود خاموش میشه
مشکل از چیه؟
ممکن از برق باشه اخه زیر دستگاه نوشته 120 ولت (برق تهرانم 220 ) ترانسی چیزی نمیخواد؟

دستگاهت دقیقا چطوری خاموش میشه؟
همینجوری وسط کار یه دفعه خاموش میشه چراغ روشم خاموش میشه
یا خاموش شدنش مثل وقتی هست که خودت خاموش میکنی؟ یعنی تمام مراحل خاموش شدن عادی رو طی کنه ...

اکانت و ریجین کنسول به هم دیگه ربطی ندارند، میتونید از هر اکانتی که دوست داشتید روی ps4 جدیدتون استفاده کنید.

جدي مي گيد؟
من يه اكانت آمريكا ساخته بودم، گفتن حتماً بايد براي ژاپن باشه چون ريجن 2 ژاپن هست
يه اكانت ژاپن ساختم كه وصل نميشه! ديشب يه لحظه وصل شد و دوباره قطع شد! همه اش هم ژاپني نوشته و چيزي نمي فهمه آدم
اگه ربطي نداره پس من از همون آمريكا استفاده كنم؟!

یعنی هیچ فرقی نداره رجین ها؟؟؟ یعنی کنسول رجین 2 بخریم الکی 150 تومن گرونتر خریدیم؟

بله! تنها فرقشون موقع پخش فیلم های بلوری هست که ریجن لاک دارن. همین.

- - -ویرایش - - -

جدي مي گيد؟
من يه اكانت آمريكا ساخته بودم، گفتن حتماً بايد براي ژاپن باشه چون ريجن 2 ژاپن هست
يه اكانت ژاپن ساختم كه وصل نميشه! ديشب يه لحظه وصل شد و دوباره قطع شد! همه اش هم ژاپني نوشته و چيزي نمي فهمه آدم

استفاده کنید. مشکلی نداره!

سلام
میشه تقریبی بگین سر هر بازی چقدر از نظر هزینه ضرر میکنیم؟ مثلا تعویض یه بازی که سال 2013 اومده با بازیی که مال 2014 هستش عرفا چجوریه؟
چون هزینه اورجینال زیاده درسال هم که فقط نمیشه یه بازی خرید

یعنی هیچ فرقی نداره رجین ها؟؟؟ یعنی کنسول رجین 2 بخریم الکی 150 تومن گرونتر خریدیم؟
sajjadsa کامل جواب داد، تنها فرقشون تو فیلم های بلوری هست.
البته تو کنسول های ژاپن عملکرد دکمه ی X هم متفاوته. همین!!

جدي مي گيد؟

هرکی گفته اطلاعات غلط داده. من الان یه کنسول ریجن 1 دارم، روش دو تا اکانته، یکی آمریکا یکی انگلیس

سلام دوستان خسته نباشید
من این کنسول رو خریداری کردم از یک سایت معتبر اما روی کارتن دستگاه ریجنش ننوشته همچنین پشت دستگاه ننوشته که تولید چه تاریخی هست میخواستم بدونم که راه دیگه ای هست که بتونم بفهمم ریجنش چنده همچنین تاریخ تولید دستگاه؟
در ضمن دوستان سایت کاملا معتبر بود و اگه کسی خواست بدونه که اسم سایت چیه خصوصی پی ام بده.
ممنون میشم جواب بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or